Anal fissür Ve Botox tedavisi

Seni okadar iyi anlıyorum ki geceleri ağlamaktan içim dışıma çıkardı, yaşama isteğim sıfırdı ameliyatsız iyileşemem diye düşünüyordum sonrasında yaşayacağım acılardan korkuyordum ama bitti,kaç yıl geçti aradan ama hala unutamam yaşadıklarımı

İyileşmenize gerçekten çok sevindim.Darısı hepimizin başına inşallah .Sizin 2. botoks etkili oldu sanırım .Peki şuanda kullandığınız krem falan var mı?

kızlar son bi haftadır hiç ağrım olmuyordu ancak bugün biraz zorladım hemen başa döndük kanama ve ağrı son sürat devam ediyor. ne yaptıysam olmuyor bu hastalığı ameliyatsız yenemicemi bugün anladım lanet hastalık psikolojimi altüst etti yine

Bakın ben çok kötüyd0m kanama neredeyse bir su bardağı kadardı..... Organik kuru kayısı her 5 6 tane yiyin deneyin en azından...

Bir de ramazan da ne yapmayi dusunuyorsunuz. Ya ben cok korkuyorum susuzluktan . Daha kotu olursa diye . Siz nasil yapmayi dusunuyorsunuz

Kabızlık için ne yapıyorsunuz ? Ben sabah aç karnıma kayısı ve erik yiyorum , gün içinde 2 lt su içiyorum, muhakkak komposto içiyorum, bol yeşillik ama yine kabızlık oluyor.Size çok iyi gelmiş olan önereceğiniz bişey var mı ?

c vitamini takviyesi......tek tek post atacağınıza tek mesajdada hepsnin sorabilirsiniz

Ben geçtiğimiz Salı itibariyle ameliyat oldum arkadaşlar.taa siirtten Ankara’ya gittim bebeğimle.cok zordu bebekle oralara gitmek.

Sonuç itibariyle Ankara’da Sezai leventoğluna ameliyat oldum.6 bin lira ödedim.doktor son derece profesyoneldi.ayrıca çokta iyi bi insan. Tek muayene de neyin var neyin yok söylüyor.hastalara yaklaşımı psikolojik olarak bile mükemmel.öyle sıradan genel cerrahlar gibi kası kesip atmıyor.ilk günden beri hiç gaz kaçırma dışkı kaçırma gibi bi problemim olmadı.hersey eskisi gibi tutabilme konusunda merak etmeyin.basınç kontrollü ameliyat yaptı.kası tamamen kesmedi.gevşetti.suan tuvalete daha rahat çıkıyorum.eskisi gibi tuvaletten sonra saatlerce süren agrılarım da bitti.cok şükür.ayrıca ameliyattan korkmayın uyanınca öyle aman aman ağrı hissetmiyorsunuz.tabi bi ameliyat olduğunuz doktora göre değişiyor.benim gittiğim cerrah proktoloji ve kolorektal cerrahi uzmanı.sizde ameliyat düşünüyorsanız işin ehline ,bir proktoloji uzmanına ameliyat olun derim.Allah hepinizi kurtarsın cok zor.benim 7 aydır anamdan emdiği süt burnumdan geldi

Merhaba canım.sıkıntını çok iyi anlıyorum. Ama söyle söyliyeyim en başta bağırsak düzeni yada terbiyesi diyeyim. Ben her sabah olacak şekilde düzene koymaya çalışıyorum yada kahvaltıdan sonra. Kahvaltı normal yapıyorum ama kepekli çavdarlı ekmek.diğer ekmek çok nadir yiyorum.her tuvalet öncesi Anuflex krem sonrası sıcak su ardından yine Anuflex ve anestol+progtolog krem ara tuvalet lerde yine zeytin yağı yada kantaron yağı dönüşümlü boş kuru bırakmıyorum. Gün içinde fırsat olursa yine sıcak su tutuyorum duş. Coook yavaş iyileşen birşey 3 kez büyük oranlı tekrarladı. Fitilsiz yapamıyordum.Ama iki eczane de uzun kullanılmaz kortizon var bebek zarar görür deyince onu bıraktım. Bi şırınga aldım onunla zeytinyağı enjekte ediyorum malum kısma :) saat 6 da enjekte ediyorum sonra yatıyorum ilk çıkışı kolaylaştırma yapıyor.dene derim. Yoksa ilk çıkan dışkı çatlatıp atıyor hayırlısı inşallah. Deneyimini yazarsın inşallah. Bizlerin de faydası olur inşallah sıkıntıda olanlara. Ara ara girip bakıyorum yorumlara .

Lis ameliyati mi oldunuz? Kasi tamamen kesmedigini yazmissiniz. Bu yutuptan izledigimiz ameliyatlarda hep kesiyolar ben de ondan korktugum icin ameliyat olamiyorum.

Lis ameliyati mi oldunuz? Kasi tamamen kesmedigini yazmissiniz. Bu yutuptan izledigimiz ameliyatlarda hep kesiyolar ben de ondan korktugum icin ameliyat olamiyorum.
Evet lis ameliyati oldum.bu doktorun insiyatifine bagli.kimi tamamen keserken kimi sadece gevsetiyor.ama ne az nede cok kesilecek.az kesilirse iyilesmez.cok kesilirse diski kacirma riski var.benim doktorum basinc olcumu yaparak ve kalibrasyonlarla makat genisligini olcerek standart bi ameliyat yapti.

Kızlar hamılelık oncesınde olan hemoroıdım ve buyuk dısardan gorulen anal fısurum var normal dogum yapabılır mıyım ya da yapan var mı? Hamılelık sonunda amelıyat olurum dıye dusunmustum hep sımdıde kara kara dusunuyorum. Agrı sızım yok sımdılık ınsallah doguma kadar olmaz ınsallah

Ya ben ameliyat olucaktim bu ay. Doktor basincimin normal oldugunu soyledi. Ama yaralar iyilesmiyor. Arada kaldim delirmek uzereyim

Ya ben ameliyat olucaktim bu ay. Doktor basincimin normal oldugunu soyledi. Ama yaralar iyilesmiyor. Arada kaldim delirmek uzereyim
Bilemiyorum canım,basıncın normal olduğunu nasıl anladı ki ölçüm yapmadan? Benim artık sfinkter kasımda yırtılma varmış.iyi ki ameliyat olmuşum dedim.eger birgün ameliyat olmaya karar verirsen hiç korkma.gaz ve dıskı tutma konusunda eskisinden hiç ama hiç bir fark yok.bunu bil yeter.artık ameliyat olup olmamak senin bileceğin şey.inşallah şifa bulursun canım

İyi günler bende sezai hocaya ameliyat oldum ameliyatım başarılı geçti bir sıkıntım yok ama ameliyat bende ruhsal bir bunalım oluşturdu her sabah 6 de wcye giden biriydim ameliyattan sonra saat 5 de vücut stres yapıyor uyku tutmuyor korkuyorum atlatamadım birde devamlı icimde kötü bir şey olacak hissi var bunları başkaya yaşayan varmı. Yoksa birtek benmi böyle hissediyorum hic bir şeyden zevk alamaz oldum diyetime uyuyorum ama sanki ameliyat öncesi gibi hissedemiyecem huzurlu olamayacam diye korkuyorum.

İyi günler ameliyattan sonra siz ruhsal olarak nasılsınız ben korkuyorum çok stresliyim tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…