Anal fissür Ve Botox tedavisi

Tamamdir tesekkurler gelismeleri paylasirim sizinle

Kremi aldim. Hakkaten yag gibi akiyor. Nohut buyuklugunde surun demis ama hic alakasi yok ya. Yakti biraz bakalim bikac gun kullanicam. Hemen bitecekmis gibi geldi krem bakalim

Propolis damla da iyi gelen diyen vardi. Kullanan var mi acaba. Valla denemedigim yontem kalmiyor ama bi turlu iyilestiremedim

Kremi aldim. Hakkaten yag gibi akiyor. Nohut buyuklugunde surun demis ama hic alakasi yok ya. Yakti biraz bakalim bikac gun kullanicam. Hemen bitecekmis gibi geldi krem bakalim

Evet canım yakıyor baya. Ama onu falan düşünmüyor insan diğer sıkıntıdan sonra. Ben kremi direk elime temas ettirmiyorum temizlik ince olan eldivenin parmaklarını kesiyorum her sürmede birini kullanıyorum. Hem içine sürmek gerekiyor ki olur ya tırnak falan geliyor ki kötü sonuçlanmasın aman diye. Hem eldiven yağı sürünce kaygan oluyor daha rahat sürülüyor içine doğru canım. Cok sabır istiyor çok.Bırakmaya gelmiyor orası güçlenene kadar devam etmeli.bir arkadaşım 7 ay çabalamış ve çok şükür başarmış . Allah'ım kurtarsın bizi de yarabbim inşallah.

Propolis damla da iyi gelen diyen vardi. Kullanan var mi acaba. Valla denemedigim yontem kalmiyor ama bi turlu iyilestiremedim
Evet canım hemen iyileşmiyor.Çok çok sabır isteyen bi durum.Dışkı yumuşak turmak en önemli mesele yoksa her tuvalet tahriş ediyor. Ben emziriyorum ki her şeyi kullanamıyorum. Ekmek yerine çavdar ekmeği kullanıyorum artık. Yada kepekli. Anuflex i dene bir de her tuvalet öncesi ve sonrası.

Arkadasiniz neler yapmis peki bahsetti mi. Tabi herkesin bunyesi farkli oluyor ama belki atladigimiz bir sey vardir. Ozel bir kür krem vs bir sey kullanmis mi .

Anuflexi kullanmaya basladim bakalim. Biraz uyusturuyo o kismi ama gecirir mi emin degilim. Pamuga dokup oraya koymayi dusunuyorum. Cok sivi arkadas elinde durmuyo hic yarisi bosa akiyor

50 lira para verdik 25 lirasi yere dokuldu
Evet benimde öyle oldu canım.Yarısı gitti yere.Aldım kremi Hatta gittim yeniden eczaneye bu sanırım erimiş dedim.Kağıdında nohut büyüklüğünde alın diyor dedim. Onlarda zaten yağdan oluşuyor böyle kullanılacak deyince dikkatlice kullanmaya başladım. Evet uyuşturuyor sonra sürdüğümde özellikle 3-4 saat Uyuşukluk hissediliyor. İnşallah faydası olur inşallah.

Bana pek fayda etmiyor ya, sanirim ileri derecede benimki.. Agrilarim ne azaldi ne sisliklere iyi geldi.. son denicem sey de bitmis oldu. Sanirim artik ameliyat kacinilmaz benim icin.

Lazerle daha once oldum hayatim kaydi. Lis ameliyati olucam ben simdi. Ic sfinkter kasim lazerle kesilecekmis. Doktor oyle soyledi. Youtube da videolarina bakiyorum ben de nasil oluyor diye. Insan biraz korkuyor tabi ama baska care de yok benim icin.

Lazerle olmayi mi dusunuyorsunuz. Ben de arastiriyorum bi yandan
.

Hayırlısı olsun İnşallah arkadaşlar. Biraz daha mücadele edin. Deneyin inşallah. Bi 15 gün sürüyor iyileşmeye geçiş süreci. Sabah uyanır uyanmaz dere otu ve her yemekten önce yine dere otu. kayısılı su sabah ve gece yatmadan. ara öğünde yulaflı yoğurt. Pırasa yemeği sık sık yapmaya çalışıyorum. Tam düzelmedim daha bende. Duş ta sıcak su tutuyorum en azından günde bir. Ne bileyim uğraşıyorum korkumdan kahvaltı hariç diğer öğünlerde ekmeği yemiyorum. Emziriyorum da çok acıkıyorum çok zorlu bir süreç çok. Tamamen kurtuldum demeyi ne çok istiyorum.

Kizlar hepinize cok gecmis olsun umarim tez zamanda iyilesirsinz ceken bilir zaten bu hastaligi arkdasimin birinde ergenliginden beri varmis dogumla dahada ilerlemis artik kanamadan olecekti kiz ailesindede varmis genetik diyodu gozunu karartip ameliyat olucam dedi baska kurtulusum yok oldu ameliyati dru demiski 3ay sabredeceksin oturma banyolari devam edeceksn ilac vs.gungectikce iyiye gitti ve tamamen iyilesmis yillarca bosuna cekmisim dedi okdr rahatimki dedi sadece aci baharat yemiyorum yani abartmiyorum onun haricinde hicbirseyi kisitlamiyorumm eczaci ark babasinada ameliyat demisler 75yasindaki adam yok cnm daha neler ameliyat olurmuyum demis kusburnu cayi demleyip icmis sabah aksam 3ay icinde eser kalmamis dr gitmis dr demiski amca neyle gecirdin banada sole bileyim demis denemekte yarar var bendede evlendigimde olusmustu 1senemi aldi iyilesmesi 2au sicaksu oturnasi ilaclar ve stresten uzak 1sene sonunda eser kalmamisti bebek tedavisi gordum ilaclar kabizlik yapinca 4yil sonra nuksetti nankor bi hastalik suya oturuyorum yada sicak dus bol su bol yesillik ins atlatirimm cok yakin ark var hamileliginde olusmus umurunda degil cigkoftryide yiyor acinin alasini yiyo dikkat et diyorumm amnn olmadi gider 10dkda ameliyat olur kurtulurum diyo:)moral olsun size

Arkadasiniz hangi dr a ameliyat olmus. Bir de klasok ameliyat mi lazer mi sorarsaniZ cok sevinirim:) bilgiler icin tskler . Kusburnunu deneyecegim

Arkadasiniz hangi dr a ameliyat olmus. Bir de klasok ameliyat mi lazer mi sorarsaniZ cok sevinirim:) bilgiler icin tskler . Kusburnunu deneyecegim
Sivasta universite has.oldu ablasi orda hemsire oldugu icin lis ameliyati oldu oda cok arastirmisti komplikasyonlar yuzundn dr prof demiski yuzde1 oda yasli hastalarda kusburnunu kaynatin bi 20_25dk sonrssinda blendirdan gecirip suzup icin ins sifa olur bende aldim iciyorumm

Çok sağol canım yaşamayan bilmez gerçekten. Evet kuşburnu çayı bende içiyorum birde elma çayı ıhlamuru dönüşümlü olarak.Ama poşet çaydı benimkiler aktardan alayım inşallah kuşburnu.tabi arada açık siyah çay da içiyorum. Valla ne duydumsa yapıyorum belki benim çarem ondadır diye. Emzirirken kullandığımız göğüs çatlak kremi de duydum onu da kullanıyorum arkadaşlar deneyin derim Lansinoh mor tüp. Birkac krem de dönüşümlü kullanıyorum. Böyle olacağımı bilsem lohusayken çok çok dikkat ederdim. Hayırlısı inşallah bundan sonra daima yediklerimize dikkat edeceğiz artık.

En baştan sona kadar bütün yazılanları okudum .Yıllardır yaşadıklarınızı paylaştığınız için de teşekkürler.Bu sıkıntıyı yaşayan herkes şifa bulur inşallah.Bende de çatlak var.Hem sayısı fazla hem de derin.Sabah tuvalette başlayan acı geceye kadar geçmiyor hatta azalmıyor bile.Bu acı bütün hayatımı mahvetti ne yaptıysam faydası olmuyor.Yaşım daha çok genç ,bekarım .Ameliyatın olumsuz sonuçları ve nüks ihtimalinden dolayı da korkuyorum.;Ne yapacağımı şaşırdım ve bu acıyla nasıl yaşayacağım bilmiyorum.

Tam olarak iyileşen yok mu arkadaşlar ? Ameliyat olup gaz ve dışkı kaçırma sıkıntısı yaşayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…