Canım çok emin degilim ama zaten orada az sayıda kas var, ben son zamanlarda 3 doktora gittim biri devlet ikisi ozelde ve hepsi de ikinci kez ameliyat yapılamaz dedi yıkıldım
ameliyatı devlet hastanesinde olmuştum yapan doktor fazla kas kesmek iyi değil diyor bir araştır istersen 4.kez çok geldi bana. Biliyorum insan orayı komple kesin atın diyecek duruma geliyor çok iyi anlıyorum seni ama ileri yaşı da düşünmeliyiz. Daha betere sarmasın. Botox merkezleri kurmuşlar ben de bir yer buldum yaptiracaktim ama ameliyat eden doktor ona da karşı çıktı. Devlet hastaneleri sadece yaşlı hastalara botox yapıyormuş. Sosyal hayati olan genc hastalara yapmiyoruz dışkı kaçırma vakasını çok görüyoruz dedi
özelde bir Prof buldum o da aynı şeyleri söyledi. Offf hicbi doktor derman olmuyor millet ameliyattan kaçar bizimki nasıl illetse ameliyat diye yalvarıyoruz yapmıyorlar. Allah yardımcımız olsun. Dediğin procto-glyvenol mu acaba? Yıllarca kullandım genellikle anestol Pomat kullanırım. Burda at kestanesi kremi ve kantaron yagi önerdiler 3 günde hiçbir ilerleme kaydetmedim mecburen denemeye devam edicem sakıncası yoksa hangi üniversite hastanesi sizinki?