Anal fissür Ve Botox tedavisi

Daha once 3 kez oldum su an 4. olacak. Doktor hap olarak doxium verdi. merhemin adini su an hatirlayamadim ucu da kanulu var ice sıkılıyor. Universite hastanesinde oluyorum. Her ameliyatta bir kas kesiliyor ileri yaslarda insaallah sorun olmaz.
Daha once 3 kez oldum su an 4. olacak. Doktor hap olarak doxium verdi. merhemin adini su an hatirlayamadim ucu da kanulu var ice sıkılıyor. Universite hastanesinde oluyorum. Her ameliyatta bir kas kesiliyor ileri yaslarda insaallah sorun olmaz.
Canım çok emin degilim ama zaten orada az sayıda kas var, ben son zamanlarda 3 doktora gittim biri devlet ikisi ozelde ve hepsi de ikinci kez ameliyat yapılamaz dedi yıkıldım :KK43: ameliyatı devlet hastanesinde olmuştum yapan doktor fazla kas kesmek iyi değil diyor bir araştır istersen 4.kez çok geldi bana. Biliyorum insan orayı komple kesin atın diyecek duruma geliyor çok iyi anlıyorum seni ama ileri yaşı da düşünmeliyiz. Daha betere sarmasın. Botox merkezleri kurmuşlar ben de bir yer buldum yaptiracaktim ama ameliyat eden doktor ona da karşı çıktı. Devlet hastaneleri sadece yaşlı hastalara botox yapıyormuş. Sosyal hayati olan genc hastalara yapmiyoruz dışkı kaçırma vakasını çok görüyoruz dedi :KK43: özelde bir Prof buldum o da aynı şeyleri söyledi. Offf hicbi doktor derman olmuyor millet ameliyattan kaçar bizimki nasıl illetse ameliyat diye yalvarıyoruz yapmıyorlar. Allah yardımcımız olsun. Dediğin procto-glyvenol mu acaba? Yıllarca kullandım genellikle anestol Pomat kullanırım. Burda at kestanesi kremi ve kantaron yagi önerdiler 3 günde hiçbir ilerleme kaydetmedim mecburen denemeye devam edicem sakıncası yoksa hangi üniversite hastanesi sizinki?

Canım çok emin degilim ama zaten orada az sayıda kas var, ben son zamanlarda 3 doktora gittim biri devlet ikisi ozelde ve hepsi de ikinci kez ameliyat yapılamaz dedi yıkıldım :KK43: ameliyatı devlet hastanesinde olmuştum yapan doktor fazla kas kesmek iyi değil diyor bir araştır istersen 4.kez çok geldi bana. Biliyorum insan orayı komple kesin atın diyecek duruma geliyor çok iyi anlıyorum seni ama ileri yaşı da düşünmeliyiz. Daha betere sarmasın. Botox merkezleri kurmuşlar ben de bir yer buldum yaptiracaktim ama ameliyat eden doktor ona da karşı çıktı. Devlet hastaneleri sadece yaşlı hastalara botox yapıyormuş. Sosyal hayati olan genc hastalara yapmiyoruz dışkı kaçırma vakasını çok görüyoruz dedi :KK43: özelde bir Prof buldum o da aynı şeyleri söyledi. Offf hicbi doktor derman olmuyor millet ameliyattan kaçar bizimki nasıl illetse ameliyat diye yalvarıyoruz yapmıyorlar. Allah yardımcımız olsun. Dediğin procto-glyvenol mu acaba? Yıllarca kullandım genellikle anestol Pomat kullanırım. Burda at kestanesi kremi ve kantaron yagi önerdiler 3 günde hiçbir ilerleme kaydetmedim mecburen denemeye devam edicem sakıncası yoksa hangi üniversite hastanesi sizinki?
Ilaca baktim simdi procto-glyvenol mus. Anestolda vermisti ama ilaclara basladiktan sonra agrim olmadigi icin kullanmadim. Su an 1. Evredeymis. Ilaclar iyi geldi. Iki gun sonra kontrolum var bakalim ne diyecek. Maalesef benim birde hemoroid ameliyatimda var. En son cekebilecegim yere kadar cekiyorum sonrasi maalesef ameliyat oluyor. Zeytinyagi ve kantoron surmeyide denedim ama care olmadi. 3 kere ozelde birde gazide oldum.

Ilaca baktim simdi procto-glyvenol mus. Anestolda vermisti ama ilaclara basladiktan sonra agrim olmadigi icin kullanmadim. Su an 1. Evredeymis. Ilaclar iyi geldi. Iki gun sonra kontrolum var bakalim ne diyecek. Maalesef benim birde hemoroid ameliyatimda var. En son cekebilecegim yere kadar cekiyorum sonrasi maalesef ameliyat oluyor. Zeytinyagi ve kantoron surmeyide denedim ama care olmadi. 3 kere ozelde birde gazide oldum.
Geçmiş olsun ilk evredeyse üstüne düşerseniz hallolur bence. Sicak suyu mutlaka yapin. Benimki bir anda son evreymis gibi sert başladı. Ne yapsam ne etsem ağrısı geçmiyor wc den kaçıyorum. Bir de yarın hsg çekilecek. Üst üste geldi çok gerildim

Geçmiş olsun ilk evredeyse üstüne düşerseniz hallolur bence. Sicak suyu mutlaka yapin. Benimki bir anda son evreymis gibi sert başladı. Ne yapsam ne etsem ağrısı geçmiyor wc den kaçıyorum. Bir de yarın hsg çekilecek. Üst üste geldi çok gerildim
Cok gecmis olsun insaallah ilaclarla care bulursunuz. Benimkide bir anda cok siddetli baslamisti ama doktor daha yeni dedi. Catlagin yaninda birde hemoroid varmis yine. Kontrolde belli olur son durum.

Bu arada unutmusum Duphalac diye birde surup vermisti. Kabızlıga engel olması icin.

Cok gecmis olsun insaallah ilaclarla care bulursunuz. Benimkide bir anda cok siddetli baslamisti ama doktor daha yeni dedi. Catlagin yaninda birde hemoroid varmis yine. Kontrolde belli olur son durum.
Hemeroid de varsa hiç kabız kalmamaya dikkat edin. Benim aylardır
Bu arada unutmusum Duphalac diye birde surup vermisti. Kabızlıga engel olması icin.
Bu ara duphalac bol içiyorum, azcık içsem faydasını görürdüm ama bugünlerde çok etkili değil malesef.. bir de osmolak var muadili.. ilk ameliyat olduğum dönemlerde bir toz vardı çok etkiliydi magnezi kalsine galiba adı. olmazsa tekrar ondan arıycam. at kestanesi kremini özellikle hemoroid için öneriyorlar, sizinkinde hiç işe yaramadı mı?

Hemeroid de varsa hiç kabız kalmamaya dikkat edin. Benim aylardır sıkıntısız gidiyordu, bir anda oldu nasıl olduysa kabızlık baş gösterdi. stres bile etkiliyor belki de. önlem alındığı halde önüne geçememek can sıkıcı. bir kez çatlak oluşunca da aylarca iyileşmek bilmiyor nalet

Hemeroid de varsa hiç kabız kalmamaya dikkat edin. Benim aylardır sıkıntısız gidiyordu, bir anda oldu nasıl olduysa kabızlık baş gösterdi. stres bile etkiliyor belki de. önlem alındığı halde önüne geçememek can sıkıcı. bir kez çatlak oluşunca da aylarca iyileşmek bilmiyor nalet
Aslinda hic kabiz olmam ama nedense tekrarliyor hastalik. Sanirim stresle alakalo bir durum. At kestanesi kremini denemedim. Onuda deneyeyim sağol.

Aslinda hic kabiz olmam ama nedense tekrarliyor hastalik. Sanirim stresle alakalo bir durum. At kestanesi kremini denemedim. Onuda deneyeyim sağol.
Durup dururken olabiliyor yada wc yi 1 gün ihmal etmek bile yol açabiliyor. At kestanesinin damarları açıcı etkisi varmış, damarı genişletip oraya kan akışını sağlıyor sanırım. Kan dolaşımı olunca da hasarlı bölge onariliyordur. Ben kantaron yağı ve at kestanesi kremini kullanıyorum, bugün biraz daha iyiyim şükür. Lokman hekimde bulabilirsin. Tabi kabız kalmamak için surekli uğraşıyorum

Durup dururken olabiliyor yada wc yi 1 gün ihmal etmek bile yol açabiliyor. At kestanesinin damarları açıcı etkisi varmış, damarı genişletip oraya kan akışını sağlıyor sanırım. Kan dolaşımı olunca da hasarlı bölge onariliyordur. Ben kantaron yağı ve at kestanesi kremini kullanıyorum, bugün biraz daha iyiyim şükür. Lokman hekimde bulabilirsin. Tabi kabız kalmamak için surekli uğraşıyorum
Bugun kontrolumu oldum cok sukur iyi durumdaymis. Hapı tekrar yazmadi ama merheme devam.

Neler vardı canım yiyecek listesinde?
Bayagi uzun canim. Onemlileri yazayim. 2.5 lt su. Kafein azaltilacak. Kefir kullanilacak. Peynir ve sut az yagli olacak. Misir patates pirinc gibi gluten icermeyen yiyecekler tuketilecek. Haslanmis ve yagsiz pisirilmis yumurta yenecek. Baharat alkol cay kahve uzak durulacak. Tahris edici ic camasiri giyilmeyecek. Duzenli yuruyus yapilacak. Agir kaldirilmayacak. Bunlar canim.

Bayagi uzun canim. Onemlileri yazayim. 2.5 lt su. Kafein azaltilacak. Kefir kullanilacak. Peynir ve sut az yagli olacak. Misir patates pirinc gibi gluten icermeyen yiyecekler tuketilecek. Haslanmis ve yagsiz pisirilmis yumurta yenecek. Baharat alkol cay kahve uzak durulacak. Tahris edici ic camasiri giyilmeyecek. Duzenli yuruyus yapilacak. Agir kaldirilmayacak. Bunlar canim.
Sağol canım. Aynen bunlara dikkat edebilsek keske. spor ve yürüyüş çok önemli. Ben kış boyu sporu bıraktım baya etkisi var. Bagirsaklar yer cekimiyle harekete geciyormus, siskinlik filan hissedildiginde hemen yuruyus yapmak lazim. Ameliyat olduğumda bana doktor her yemeğine biraz kepek atabilirsin demisti, ama gerçek kepek olucakmis. Sinameki de çok az miktarda kullanıldığında etkili. Fazlası zarar

50 gr defne yapragi 50 gr defne tohumu 50 gr karahalile bu bi kere cok iyi geliyor.

ozonlanmis kantaron yagini gunde 5 kez makatima surdum. İyice yedirerek. Bu ikisi ozellikle memenin kuculmesine ve catlagin iyilesmesine cok cok iyi geldi.

ve en sonuncususu. Forumun birinde yilmaz beyle tanistim. Yurt disindan hemorrel krem adinda bi urun getirdigini ve kullanicilara ucretsiz gonderip deneme surecinde oldugunu soyledi. bu urunu istemis fakat kullanmamistim. daha sonra yaptigimiz tel gorusmesinde bu firmanin sadece makat bolgesindeki rahatsizliklarla ilgilendigini ve kullananlarin memnuniyetinden bahsederek beni kullanmaya ikna etti. yukarida yaptiklarimla rahatsizligim tamamen sifirlanmamisti ama cok cok az kalmisti. Bu kremi kullandiktan 3-4 gun sonra ise hicbir agri sizi kanama vs olmadan wc ihtiyacimi gormeye basladim. Bu krem dedigim gibi hemoroid, anal fissur ya da her ikisi birlikte olanlar icin (ki bende her ikisi de vardi) mukemmel bi urun. mutlaka ama mutlaka deneyin. pisman olmayacaksiniz.

tabi bunlarin hepsini yaparken yediklerinize cok dikkat etmeniz, kesinlikle kabiz olmamaniz, gunde 1,5 2lt den az su tuketmemeniz, bol bol yesillik sebze agirlikli beslenmeniz ve hareketsiz kalmamaniz cok cok cok onemli. Herkese cok gecmis olsun. ozelden ulasarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Herkese cok cok gecmis olsun.

Selam prematüre bir bebeğim olduğu ve işe başladığım için çok giremedim ben 2016 şubatta 2.botox yaptırdım arada sızlamalar olsana çok rahatım bende de et parçası var ama sıkıntım olmadığı için önemsemedim hayat boyu dikkat başka çare yok birde defnele bir karışım tarifi verdik çooook faydası var eski sayfalara bakın çok giremiyorum ama ben eskiye göre iyiyim yinede ara ara yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler

Merhaba yelser, tüm yazdıklarını okumaya çalıştım. Allah bağışlasın bebişini.
Bende yaklaşık 5 yıldır ara ara pörtleyen bir anal fissür problemi var doktora defalarca gittim. Procto glyvenol krem proctolog fitil krem verip gönderdiler. Kantaronla daha iyi olduğumu hep farkediyodum.Ameliyat falan öneren de olmadı çok derin değildi sanırım.
Son 3 aydır geçmeyen bir ağrı. Önceden ara ara olurdu kremle geçerdi. Bu sefer hiçbir şekilde geçmedi. Her gün tuvalet işkencesi. iş yerinde ayrı zor. Boş tuvaket kovala. İçerde biri varken diğer kabine girip yapamıyorum. Ne streslere giriyorum zaten o yüzden kabız oluyorum :KK43: takıntımdan hep.
Bugün bir doktora gittim. çok derinleşmiş. Karışım krem verdi sen de karışım kremden bahsetmiştin aynı şey mi acaba?kalp ameliyatlarında kullanılır çıplak elle sürme falan dedi. 2 ay kullanıcam geçmezse botoks önerdi ameliyatı kesinlikle önermiyor zaten.
defneli karışım sadece kabızlık için mi? O tip şeyler bağırsak florasını bozuyor diye kullanmak istemiyorum. Probiyotikler ve lifli gıdalarla çözmeye çalışıyorum. Hep bu inatçılığımdan ilerlettim sanırım..

Herkese merhaba;
2012 yılında geçirdiğim safra kesesi ameliyatı sonrası bu illete tutuldum. 5-6 ay çok ciddi acılar çektim,bu süreçte 10 kg verdim. Yine bu siteden öğrendiğim 4'lü bir merhem karışımını deneyerek epey yol katettim,6 ay düzenli kullandım. Sonrasında da korkumdan bırakmadım. Ciddi boyutlarda problemim olmamıştı uzun zamandır. 2017 ye girdiğimizden beri ufak sıkıntılarım vardı ama dün ve bugün ciddi boyutta bi agrım/acım var.
Bu konuyla ilgili doktora gitmedim (1 kere sağlık ocagına gittim,yaşadıklarımı anlattım muayene etmeden hemoroid dedi doktor)
Wc alışkanlığım gayet iyi,her gün düzenli çıkarım tuvalete. Suyu en az 2.5 litre içerim.
Çok az zorlamayla yeni bi çatlak oluştu makatımda,tuvalete cıkmak 2 gündür işkence oldu. Çalışıyorum,dün işe gittim sandalyeye nasıl oturacağımı bilemedim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim ve ben bu hastalıktan çok korkuyorum.
Sormak istediğim bir şey var;bu defneli kür ishal yapıyor mu ? Benim safra kesem olmadığı için ishal olmama cok kolaylaşıyor ve ishal de bu hastalığı tetikliyor.
Her türlü yardıma ve tavsiyeye açığım..
Allah hepimize en kısa zamanda acil şifalar versin insallah...

merhaba,
ben 2014 ekimde hem iç hemoraid hem anal fissür ameliyatı oldum ve tekrarladı ara ara dönemlerde çatlaklarım oldu ve yine sorunlarım devaö etti şuan yine o dönemlerden birindeyim kabız değilim ama en ufak bir zonlanmada sanırım çatlağım oluşuyor ve bunun açıcı geçmiyor :KK43: akşamları zeytinyağ içiyorum zeytinyağlı pamuk ile makat bölgemde yumuşatması için tutuyorum dün kantaron yağ özlü bitkisel bir krem aldım aktardan ama yanma ve acı bugün devam ediyor in herkes şifa bulur çok zor bir durum

Maalesef bende bu sıkıntıyı yasayan biriyim hayatım berbat, bütün psikolojim bozuldu buraya girince iyice yerlere çöktü başından sonuna kadar bütün yazıları okudum. Resmen biriniz de evet geçti kurtuldum çok iyiyim demedi. Ağlamak istiyorum......

X