Arkadaşlar merhaba ,
İlk sayfadan sonuna kadar okudum , ben de paylaşayım sizinle .
Doğumdan sonra kabız kalıp 6 gün tuvalete çıkmayıp zorlayınca 2 yırtığım oluştu 6 yıl önce .
Yıllardır cok hafif hafif atlattım bi sıkıntı yoktu (aynı Zaman'da maximum yılda 1 hemeroid problemi çekiyorum)
9 temmuzda tatilde tuvalete zor çıkınca hafif bi acı oldu ve ben tatilde bir hafta hic önemsemedim , tuvaletiminde kıvamı normal yaşantım gibi diildi , bi hafta sonra acı dayanılmaz olmaya başlayınca krem sürmeye başladım (ama ben 7 yıldır hıcbı krem vs kullanmama gerek kalmadı ) o yüzden napmam gerektiğini bilmiyordum .
20 temmuz gıbı artık ağrı dayanılmaz olmuştu
Sabah 8 de çıkıyorum tuvalete , hayatımda kabızlık problemi bilmem cok iyi beslenirim ona rağmen azıcık katı olması dışkının beni bu hale soktı . Ağrı sabah 8 den 16.00 cıvarına kadar sürmeye başladı .
Ben de Ankara'ya Prof Ethem beye gıttım.
Direk ameliyat Dedi. Ama riskini de söyledi ben de oyle olunca neden botoks yapmıyorsunuz dedim önce bir denesek. O da rectoderm krem botoks gıbı ztn botoksa gerek yok o zmn krem kullan Dedi .
İnternetten okuduğum bütün çözümlerle beraber rectoderm kullanmaya başladım
Daha da kötü oluyordum her gecen gün , bir ayda 4 kilo verdim( cok dikkat ediyordum yediklerime tuvalet sorunum da yoktu ama ağrı daha da arttı )
Ben de 1 agustosta kendi şehrimde bir uzmana gidip botoks yaptrdım .
Botoks 10 agustosta etkisini gösterdi o gün o kdr mutluydum ki , bi daha Oray'ı 3/4 ay hissetmiceğimi düşündüm , ertesi gün hemeroid problemi çıktı ( ne beslenmememde bir sorun var ne tuvalete çıkmam da ) ( botoks tetikliyor ise okumuştum bir yazıda )
Bu sefer doxium kullanmaya başladım 3 gün de ondan yattım (bu arada Prof Saracoğlu'nun bir cayı var hemeroid E , çoban çantası idi sanırm onu da içtim )
Ayın 15 inde tamamen sağlıklıydım
4 günlük bi tatile çıktım orda da yediklerime dikkat ettim
Ayın 26 sında tuvaletim hafif sert çıkıcak oldu ben de nasılsa orası artık botokslu die ıkındım ve ta taaaaam
İnanılmaz bir ağrı ve kanama
Her sey başa döndü
Doktoru aradım botoksun o kdr kısa sürede etkisi geçemeyeceğini söyledi şaşırdı
Artık amelıyat son çare baska Yapıcak bişi kalmadı Dedi
Ama ben oğlumun okulu acılana kadar beni idare etsin die bir kere daha botoks istedim
1 eylül de tekrar botoks yapıldı
Şimdi artık daha da dikkat ediyorum
Gün aşırı bi saat tempolu yürüyüş yapıyorum
Bu hastalık iyileşene kadar hayatınızda başka önceliğiniz olmaması lazım
Suya oturma banyosunu yapmadığım gün başa dönüyorum
3 lt den az su içtiğim gün başa dönüyorum