Anal fissür Ve Botox tedavisi

Merhaba,
Bu tedavi nasıl bir yöntem ve nerede oldunuz?

ben ameliyatsız kısa süren bi işlemle tedavimi oldum. öyle günlerce istirahat durumu söz konusu değildi.
avrupa cerrahi de oldum anal fissür tedavimi. size de tavsiye ederim geciktirmeyin hiç tedavinizi

OTE="Nesfissur, post: 45260154, member: 709103"]Ilki kati sonrasi yumusak oluyor nese abla hatta sonra sulu gibi yani hacimli degil sabah kompostodan sonra yani kahvvaltidan once 5 dk oturiyorum[/QUOTE]
Merhaba benimde aynı sorun var wc de ilk çıkan dışkı sert sonrası yumuşak dr bağırsak tembelliğinden kaynaklanıyor dedi.dışkı yaparken tam çıkmadığından ertesi güne katılaşmış oluyordu

mrb meritroyal evet onceden oyledi suan doktorun verdigi diyet listesiyle duzeldim arti kabizlik yok istersen atarim diyet listesini sezai leventoglu acibadem hastanesinde amaliat oldum orda tedavi oluyorum cok iyi doktor ben dede bagirsak tembelligi vardi simdi sukur kabiz olmuyorum sabah kahvaltidan sonra cikiyorum

mrb meritroyal evet onceden oyledi suan doktorun verdigi diyet listesiyle duzeldim arti kabizlik yok istersen atarim diyet listesini sezai leventoglu acibadem hastanesinde amaliat oldum orda tedavi oluyorum cok iyi doktor ben dede bagirsak tembelligi vardi simdi sukur kabiz olmuyorum sabah kahvaltidan sonra cikiyorum
Evet listeyi gönderirsen çok sevinirim.dr gittim meme yapmış fissürüm ve ameliyata gerek yok dedi .2aydır doğum sonrası başladı her şey.

ben ncare 4 tablet ve 2 kutu kremini kullandim hic ise yaramadi bosuna alma parana yazik olur hem cocuk emzirdigin icin zararli sakin alma

Bu illetten tam anlamı ile kurtulan var mı hayata konsantre olamıyorum korku mideme vurdu artık Normal hayatımı ozledım
İ

Arkadaşımla konuştum kabızlığı geçtiği halde 2 3 ay wc de kan görmüş.zeytin yağı oturma banyosu ve doktorun verdiği ilaçları kullanmış şimdi iyiyim diyor...
moraşim çok bozuk bugün kabız olmadığım halde çok kanama oldu.dr gittim nitratlı larışımı verdi birde bi hap.ama hapın prespektüsünde ya emzirmeyi ya tedaviyi bırakın yazıyor :KK43:

Merhaba yelser, nesek ve nefüssür
size ne kadar teşekkür etsem azdır.belki sevinmek için erken ama bugün ilk kez kanama olmadı.doğumdan beridir yüzüm gülmedi belki faydalanan olur bende yaxayım
dün ilk defa nitratlı eczane karışımını kullandım.bu sabah çok tedirgindim kan görmek istemiyordum artık.önce sıcak suya oturdum sonra hemoroid kremini makata boşalttım iyice üzerine kortos fitil koyup 20 dk sonra wc ye çıktım ve dışkım kayarak çıktı inanamadım.kan yoktu.belki kortosun etkisidir ağrı da yok.sonra tekrar sıcak su ve nitratlı karışımı kullanıcam.inşallah bi daha kan ve ağrı olmaz.
bu arada çok az yemek yiyorum korkumdan iştahım gitti.acı baharat ekşi çay kahve asitli içecekler yiyip içmiyorum sabahları yulaf yoğurt şeftali karşımı yiyorum. Bol su içiyorum.
dr ağır kaldırma ve uzun süre ayaktakalma dedi.ayrıca ööksürükte kötu yapıyormuş allahım hepimizin yardımcısı olsun

Herkese selam botox yaptırmıştım 2.kez gebeliğimin 3.ayında şu an doğum yaptım 7aylık doğdu ama bunun botoxla alakası yok önceden belirteyim suyum geldi bebeğim çok iyi şükürler olsun. Sıkıntım yok arada çok belli belirsiz sızı oluyor ama önemsenecek birşey değil normal yemek yiyorum açıkcası çok dikkat etmiyorum ama her sabah mutlaka ya elma,armut veya kayısı aç karnına mutlaka yiyorum ve makat temizliğimi sudan sonra zeytinyağlıyla yapıyorum şimdilik çok iyiyim Allah herkese şifa versin ...

Herşey yolunda sıkıntı arada zorlarsam çok hafif oluyor ama normal insanlarda zorlayınca yaşıyordur sanırım şükürler olsun hergün Müsli meyve kayısı devam ve bol sudoğum sonrası bayağı bir abarttımkilo çok şimdi diyetteyim ve sarkmaması için korse giymeme rağmen problem yaşamıyorum bu rahatsızlıkta dar bile giymek korkunç şimdilik yazacaklarım bunlar ara ara yine bildirim yapacağımHoppa

Arkadaşlar merhaba ,
İlk sayfadan sonuna kadar okudum , ben de paylaşayım sizinle .

Doğumdan sonra kabız kalıp 6 gün tuvalete çıkmayıp zorlayınca 2 yırtığım oluştu 6 yıl önce .
Yıllardır cok hafif hafif atlattım bi sıkıntı yoktu (aynı Zaman'da maximum yılda 1 hemeroid problemi çekiyorum)

9 temmuzda tatilde tuvalete zor çıkınca hafif bi acı oldu ve ben tatilde bir hafta hic önemsemedim , tuvaletiminde kıvamı normal yaşantım gibi diildi , bi hafta sonra acı dayanılmaz olmaya başlayınca krem sürmeye başladım (ama ben 7 yıldır hıcbı krem vs kullanmama gerek kalmadı ) o yüzden napmam gerektiğini bilmiyordum .

20 temmuz gıbı artık ağrı dayanılmaz olmuştu
Sabah 8 de çıkıyorum tuvalete , hayatımda kabızlık problemi bilmem cok iyi beslenirim ona rağmen azıcık katı olması dışkının beni bu hale soktı . Ağrı sabah 8 den 16.00 cıvarına kadar sürmeye başladı .

Ben de Ankara'ya Prof Ethem beye gıttım.
Direk ameliyat Dedi. Ama riskini de söyledi ben de oyle olunca neden botoks yapmıyorsunuz dedim önce bir denesek. O da rectoderm krem botoks gıbı ztn botoksa gerek yok o zmn krem kullan Dedi .
İnternetten okuduğum bütün çözümlerle beraber rectoderm kullanmaya başladım

Daha da kötü oluyordum her gecen gün , bir ayda 4 kilo verdim( cok dikkat ediyordum yediklerime tuvalet sorunum da yoktu ama ağrı daha da arttı )

Ben de 1 agustosta kendi şehrimde bir uzmana gidip botoks yaptrdım .

Botoks 10 agustosta etkisini gösterdi o gün o kdr mutluydum ki , bi daha Oray'ı 3/4 ay hissetmiceğimi düşündüm , ertesi gün hemeroid problemi çıktı ( ne beslenmememde bir sorun var ne tuvalete çıkmam da ) ( botoks tetikliyor ise okumuştum bir yazıda )

Bu sefer doxium kullanmaya başladım 3 gün de ondan yattım (bu arada Prof Saracoğlu'nun bir cayı var hemeroid E , çoban çantası idi sanırm onu da içtim )

Ayın 15 inde tamamen sağlıklıydım
4 günlük bi tatile çıktım orda da yediklerime dikkat ettim

Ayın 26 sında tuvaletim hafif sert çıkıcak oldu ben de nasılsa orası artık botokslu die ıkındım ve ta taaaaam
İnanılmaz bir ağrı ve kanama
Her sey başa döndü

Doktoru aradım botoksun o kdr kısa sürede etkisi geçemeyeceğini söyledi şaşırdı
Artık amelıyat son çare baska Yapıcak bişi kalmadı Dedi

Ama ben oğlumun okulu acılana kadar beni idare etsin die bir kere daha botoks istedim

1 eylül de tekrar botoks yapıldı

Şimdi artık daha da dikkat ediyorum
Gün aşırı bi saat tempolu yürüyüş yapıyorum

Bu hastalık iyileşene kadar hayatınızda başka önceliğiniz olmaması lazım
Suya oturma banyosunu yapmadığım gün başa dönüyorum
3 lt den az su içtiğim gün başa dönüyorum

Sabah aç karnına bir bardak ballı ılık su için
10 Dak sonra 1 tutam dereotu yiyin
Sarçoğlunun hemeroid çayından akşam yatmadan için , kayısı bile bunlar kadar etki etmiyordu bende
Suyu mutlaka ama mutlaka 3 lt için
Tuvalet sorunumu çözdüm zor yetısıyırum her sabah tuvalete .
Tuvaletinizi yapmadan suya oturun 3 dakıka ,
Pamuk'la kurulayıp anestol sürün deliğn etrafına ve hafifçe içine
Tuvaletten sonra da 15 dakıka suya oturun
Bu sefer de rectoderm sürün

Yeni keşfettiğim bişi
Orası kurursa dayanılmaz yanma ve acı hissi oluyor
O yüzden günde 3 kere anestol sürün deliğin etrafına
Ve de gün içinde Pamuğa z yağı ya da kantaron yagı dökün koyun bütün gün dursun orda
Ben 2 gündür cok iyiyim cok şükür

X