Anal fissür Ve Botox tedavisi

Yelser hanım benim de vardı ama 4 aydır falan çok rahatım düzenli bol zeytınyağlı salata yiyin ve 3 lt su için günlük alışkanlık yaparsanız kurtulursunuz bu hastalıktan

Yelser hanım benim de vardı ama 4 aydır falan çok rahatım düzenli bol zeytınyağlı salata yiyin ve 3 lt su için günlük alışkanlık yaparsanız kurtulursunuz bu hastalıktan
Sağol cnm artık başa çıkmayı öğrendim ama arada Bozuyorum düzenimi zeytinyağını 1 yk hergün içip birde kremleri kullanınca geçiyor işte...

merhaba yelser
bende de anal fissur teşhisi kondu ve tuvalate gitmek br eziyet haline geldi
ameliyat olmam gerekiyormuş .doktor ısrarla ameliyat diyor yırtık kas için ama ben botox olabilir belki diye ameliyat olmak istemiyorum. sen botoxu ne kadara yaptırdın ve memnun musun?

zeytinyağı içmeyi hiç denemedim ben hep salataya döküyorum hem sebzede yemiş oluyorum. malum posanın faydaları :)

Merhaba her anal fissür hastası gibi ben de bu derde bir çare aramak için gezinirken 2 gün evvel burada buldum kendimi. . Benim sorunum kanser (meme ca) tedavi sürecim başladıktan bir kaç hafta sonra başladı ve 2 ay sonunda zirveye ulaştı. Başlarda geçer sanıp eczaneden aldığım kremleri kullandım ama zaten kendi teşhisimi kendimin koymamdan kaynaklanan hatayla gidip hemorid kremi almışım. Her neyse bu işin uzmanı bir proktoloğa(genel cerrahın göt uzmanı) gidip muayene oldum. Anal fissür olduğunu söyleyip eczaneden anestol+diltizaem karışımı yaptırıp tuvalet sonrası oraya sürmemi ve yanmayı alması için de yine eczaneden aldığım sarı su diye de bilinen bir toz almamı suyla karıştırıp üstüne pamuğa batırıp koymamı söyledi. Bu beni birazcık rahatlatmıştı ki yeni aldığım kemoterapi kürü işi bozdu ve iş çığrından çıktı. Ben de botoxa karar verdim. Ondan önce Son 4 tuvaletimden sonra saat sabah 10 dan akşam 18:00 e kadar acı-sancı çektim ve daha evvelki gibi o saate kadar gaz da atamıyordum. Çektiğim acıyı tarif etmem gerekirse şöyle söyleyeyim sorulan bir soruya cevap bile veremeyecek kadar halsiz bir biçimde uzanıyordum. Saat geçtikçe bu hastalığın nedeni olan iç sfinkter kasının git gide kasılmasıyla ben de kendimi dayanılmaz bir işkencenin içinde buluyordum. Bahsettiğim şey yanma değil sadece doğum yapmış 3 ameliyat olmuş biri olarak diyebilirim ki ben böyle bir acı yaşamadım hiç. Her neyse Önceki gün botox yapıldı ve hiç acımadı (doktoun da dediği gibi bir arı geldi gibi) Yelserdeki gibi akşam uykususuzluğu da olmadı.İlk etapta hafif de olsa bir rahatlama hissettim o da gaz atarkenki sancıma azalmıştı. Bu gün sabah tuvalete çıktım ve sonuç yine korkunç bir ağrı taki bunu yazdığım saat 19:00 a kadar. Ama acının eşiği bir tık aşağıdaydı yine de ve ben akşama kadar yine kıvramsam da en azından hiç ağlamadım :) Devamını da anlatırım belki bir okuyana faydası olur.

Sağol cnm artık başa çıkmayı öğrendim ama arada Bozuyorum düzenimi zeytinyağını 1 yk hergün içip birde kremleri kullanınca geçiyor işte...
yelser benim merak ettiğim acının ilk hafiflediği gün botox yaptırdığının ertesi gününden sonraki gün mü? Yoksa daha sonraki gün mü çünkü ben dün yaptırdım ve bugün yine korkunçtu. Acaba yarın daha hafif olur mu diye merak ediyorum

Canım her evresini yazdim
Oncelikle cok cok gecmis olsun Allah Şifa versin...
Gün gün daha daha iyi hissediyorsun cnm... Hemen geçmiyor 1hafta sonra biraz daha rahatliyor insan... Ve yaz, mutlaka bir faydası olur deneyimlerin veee kurtarıcı karışım yine yapıyorum onsuz olmazxz

Dr verdiği karışım kasılma yi engelliyor ve anestol pomad ( ağrı kesici ilk sürünce biraz yakıyor )... Ben çok karışım yaptım kremlerle vazelin,çinko oksit karıştırdım ne zaman zorlasam ağrım olmasada sürdüm... Ne yapsam yazdım zaten...

Bugün eski acıdan 2-3 saat tekrar yasadimmm... kabız değilim hemde hiç tekrar botox bile düşündüm

Botox etkisini 48 saatte tam olarak gösterdi ama yara hala iyi olmadığı için bu gün yani botoxtan sonraki 4. günümde de hala tuvalete çıkmak benim için kolay değil. ama yine de diyebilirim ki botox öncesinden daha iyi. en azından kasılma olmadığı için daha rahat oluyorsunuz.

çok teşekkür ederim. sana da çok geçmiş olsun canım. umarım tekrarlamamıştır seninki

Tekrarladı kabus geri döndü botox yapan hoc yurt dışında aklım karışık canimmm cook yanıyor tekrar botox diyorum ama kararsızım. Ameliyat mi diyorum iyileşme süreci korkutuyor. Kür yapmaya başladım kara halile defne tohumu ve defne yaprağı ve kremlerr zeytinzeytinyağı zorlamanin sonuçları işte... Mevlüt topbas diyorlar birde, aradım muayene yapılan işlem 1500 tl kısmet ne yapacağıma cektigim acı karar verecek

Sabah 6.20 de kalktım şu ısıt 10dk otur wc çık sonra yine sıcak suya otur karışım iç hafif sizlama ve bugün acı yok umarim bu devam eder....

3 gündür iyiyim defne kürü karışımı süper birsey sıcak su devam ve yara iyileşir diye çinko oksit krem bu arada karahalilenin içindeki bir maddenin yaraların iyileşmesinde çok çok çok faydası varmış. Bu kürün neden bu kadar etkili olduğunu açıklıyor bunu okuduğum yerdeki Cemal bey ve unuttuğum da bana hatırlatan comeroglu ikisinide ne kadar teşekkür etsem azdır. ..

Ameliyattan sonra olabilecek komplikasyonlar yüzünden dr önce botox önerdi oda çok yapmaya hevesli değil gibiydi...
benm ılk doktorum rezil etti beni, acım gecmeyıp işkenceye donnce baska doktra gttim ve boşu boşuna cıle cektgmı anladım, 5 dakıkalık amelyet ıle yıllardır şükür cok ıyıyym.. bnmde anal fissür du.. ama szinkı ıle farklı derecelerdemydı bılemem. sdc tek doktora bağlı kalmamanızı tavsiye edrim.

birkaç gündür aldığım bir ilaçtan dolayı hafif ishaldim ve acıyı tamamen unutmuştum. bugün 11. gün ve hafif ıkınma bile acımasına yetti yine. çok korkuyorum tekrar geriye gidecek diye. yarın yeni kür alıcam umarım öyle olmaz. ne biçim dertse kanseri bile unuttum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…