Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin canimmm bu alışkanlığı bende daimi hale getireceğim işe yarar diye düşünüyorum...zeytinyağı ve pamuk bölgeyi yumuşatması ve onarması için iyi bir çözüm yelser ama daha önce de çok kez belirtmiştim lütfen her tuvalet öncesi bölgeye bir pamuk yardımıyla zeytinyağı uygulayın ve tuvalet bittikten sonra da asla tuvalet kağıdıyla değil gene zeytinyağlı bir pamukla bölgeyi temizleyin, faydasını göreceksiniz. ben bu rahatsızlığı 2 sene önce yaşamaya başlamıştım ve bu geçen sürede asla tuvalet kağıdı kullanmadım, evimden dışarıda tuvalete girme ihtimaline karşı çantamdan asla zeytinyağı ve pamuğu eksik etmedim, tatillere giderken bile önce bavuluma bu ikiliyi yerleştirdim, çok faydasını gördüm. geçtiğimiz gün bir doktorda aynı şeyleri tekrarlayınca doğru yaptığımı anladım, bu doktor aynı zamanda tuvalet kağıdı ile bölgeyi temizlemeye çalışmanın mukozaya zarar vereceğinden sağlıklı kişilerin de bu alışkınlık yüzünden anal fissür rahatsızlığına yakalanabileceğini söyledi.
yaşlılar zeytinyağı kopan bağırsağı bile iyileştirir derler, bizim rahatsızlığımız da ufak bir çatlak...
Olur cnm denerim ama sıkıntı olunca mı deneyim hemen mi ne dersin?!çok rahatım nazar değmesin de! ! !yelser lütfen daha önce burada paylaşmış olduğum ibrahim saraçoğlunun ısırganotu kürünü dene, ben en son sıkıntılarımdan da bu kür sayesinde kurtuldum.
Çok teşekkür ederiz cnm bütün ise yarayan fikirler bizim için önemli gelişmeleri yazmaya devam edersek çok çok çok faydalı olacağımıza inanıyorum...ben de en son mor renk desitin pişik kremini denedim ve faydalı buldum. enjektörle bir miktar içine enjekte ediyorum günde 2-3 kere (iğnesiz tabii) ve de dışına sürüyorum. bu kremi birkaç yerde daha okumuştum. faydasını gördüğümü belirtmek için yazıyorum ben de...
Benim aktar karahalile yi defne yaprağı ve tohumu ile karıştırmamamı söyledi, 100 gr karahalileyi zeytin yağında 10 dakika kavurup soğutup cam kavonaza almamı ve her öğünden sonra 1 tatlı kaşığı çiğneyerek yutmamı önerdi. Sizce ne yapmalıyım?
O yazılanları okudum canım ama çiğnemek yerine içmek kolay geldi birde onu ilk okuduğumda bu şekilde kaynatıp için yazılmıştı o şekilde yaptım. Onun ağrısı hiç birşeye benzemiyor bilirimmm Allah tekrar yasatmasin cnm ya! Hangisi iyi gelirse onu yap ve sonuçlarını yaz çoook geçmiş olsunHindistan’da doktorlar, basur tedavisi için günde 3 kez aloe vera suyu içilmesini önermektedir. Bu bitkiyi ve suyu bitki marketlerden alabilirsiniz. Doktor Ender Saraç’ın basur için önerileri; kara halle, yoğun burucu özelliğinden dolayı basura çok faydalıdır. Kara haleyi tüketmek için, çekirdekleri teflon tavada çok az sıvıyağ ile karıştırıp yavaşça kavurmak gerekir. Yemeklerden sonra günde 2-3 kez, 1 adet kavrulmuş kara halle çekirdeğini çiğneyip yutmak, basur tedavisine ve korunmaya iyi gelmektedir.
İnternette buldum paylaşmak istedim. Baştan itibaren yadıklarınızı okudum, teşekkürler, insanın ağrılı dönemlerde paylaşmaya ve desteğe ihtiyacı oluyor, çekmeyen anlamıyor.