Anal fissür Ve Botox tedavisi

Herşey yolunda 2 gündür sıcak suya oturmuyorum bile şükür zeytinyağı ve karışım birde sıcak suda kayısı veya incir bekletip içiyorum... rahatladım...

Birde baticonu pamuğa döküp temizledik ten sonra oraya hafifçe masaj yapmakta iyi gelmiş olabilir

2 gün iyi 3.gün azıcık zorlama acı sonra korkuyor insan eskiye dönüş olacak diye botox ta uzun süreli çözüm değil ameliyat olup kurtulayım diyorum cesaret edemiyorum. O şiddetli ağrılarım olmadı ama insan korkudan ne yapacağını bilemiyor, zeytinyağı ve pamuk koymaya başladım acıdan değil tekrarlayacagi korkusundan yazacağım gelişmeleri bakalım nereye varacak bunun sonu... 2 gündür koyulan pamuk sonucu sert olmasına rağmen acısı ağrısız bir çıkış bakalım ne kadar sürecek...

zeytinyağı ve pamuk bölgeyi yumuşatması ve onarması için iyi bir çözüm yelser ama daha önce de çok kez belirtmiştim lütfen her tuvalet öncesi bölgeye bir pamuk yardımıyla zeytinyağı uygulayın ve tuvalet bittikten sonra da asla tuvalet kağıdıyla değil gene zeytinyağlı bir pamukla bölgeyi temizleyin, faydasını göreceksiniz. ben bu rahatsızlığı 2 sene önce yaşamaya başlamıştım ve bu geçen sürede asla tuvalet kağıdı kullanmadım, evimden dışarıda tuvalete girme ihtimaline karşı çantamdan asla zeytinyağı ve pamuğu eksik etmedim, tatillere giderken bile önce bavuluma bu ikiliyi yerleştirdim, çok faydasını gördüm. geçtiğimiz gün bir doktorda aynı şeyleri tekrarlayınca doğru yaptığımı anladım, bu doktor aynı zamanda tuvalet kağıdı ile bölgeyi temizlemeye çalışmanın mukozaya zarar vereceğinden sağlıklı kişilerin de bu alışkınlık yüzünden anal fissür rahatsızlığına yakalanabileceğini söyledi.
yaşlılar zeytinyağı kopan bağırsağı bile iyileştirir derler, bizim rahatsızlığımız da ufak bir çatlak...

zeytinyağı ve pamuk bölgeyi yumuşatması ve onarması için iyi bir çözüm yelser ama daha önce de çok kez belirtmiştim lütfen her tuvalet öncesi bölgeye bir pamuk yardımıyla zeytinyağı uygulayın ve tuvalet bittikten sonra da asla tuvalet kağıdıyla değil gene zeytinyağlı bir pamukla bölgeyi temizleyin, faydasını göreceksiniz. ben bu rahatsızlığı 2 sene önce yaşamaya başlamıştım ve bu geçen sürede asla tuvalet kağıdı kullanmadım, evimden dışarıda tuvalete girme ihtimaline karşı çantamdan asla zeytinyağı ve pamuğu eksik etmedim, tatillere giderken bile önce bavuluma bu ikiliyi yerleştirdim, çok faydasını gördüm. geçtiğimiz gün bir doktorda aynı şeyleri tekrarlayınca doğru yaptığımı anladım, bu doktor aynı zamanda tuvalet kağıdı ile bölgeyi temizlemeye çalışmanın mukozaya zarar vereceğinden sağlıklı kişilerin de bu alışkınlık yüzünden anal fissür rahatsızlığına yakalanabileceğini söyledi.
yaşlılar zeytinyağı kopan bağırsağı bile iyileştirir derler, bizim rahatsızlığımız da ufak bir çatlak...
Süpersin canimmm bu alışkanlığı bende daimi hale getireceğim işe yarar diye düşünüyorum...

Zeytinyağı ve Kantaron yağını birleştirdim ve geceleri pamuğa sürüp orada bırakıyorum zorlama ma rağmen sıkıntı yaşamadım comeroglunun dediğinde yapıyorum çok rahatım bir ara ameliyat veya botox tekrar düşündüm ama şimdilik iyiyim tekrar sorun yaşarsam ne yapacağıma kesin karar vermeliyim...

yelser lütfen daha önce burada paylaşmış olduğum ibrahim saraçoğlunun ısırganotu kürünü dene, ben en son sıkıntılarımdan da bu kür sayesinde kurtuldum.

yelser lütfen daha önce burada paylaşmış olduğum ibrahim saraçoğlunun ısırganotu kürünü dene, ben en son sıkıntılarımdan da bu kür sayesinde kurtuldum.
Olur cnm denerim ama sıkıntı olunca mı deneyim hemen mi ne dersin?!çok rahatım nazar değmesin de! ! !

kararı sana bırakayım artık :) geçtiğimiz sene tuvalet esnasında yaşadığım acı ve kanamayı bizim diğer kür ile çözmüştüm ama geriye gün içinde süren ufak yanmalar, kaşıntılar, sızlamalar kalmıştı. ısırganotu kürüyle neredeyse tek uygulamada rahatlıyor insan birkaç kere tekrarladımı hiçbirşeyi kalmıyor. zaten sızlama ya da yanmalar biz yara kapandı sansakta kapanmadığından ve mikrop barındırdığından olurmuş. ısırganotu da hem yaraların hızlı iyileşmesini hem de dezenfekte ederek iltihaplanmasını önlediğinden dolayı bu rahatsızlıkta kullanılıyormuş.. :KK66:

ben de en son mor renk desitin pişik kremini denedim ve faydalı buldum. enjektörle bir miktar içine enjekte ediyorum günde 2-3 kere (iğnesiz tabii) ve de dışına sürüyorum. bu kremi birkaç yerde daha okumuştum. faydasını gördüğümü belirtmek için yazıyorum ben de...

ben de en son mor renk desitin pişik kremini denedim ve faydalı buldum. enjektörle bir miktar içine enjekte ediyorum günde 2-3 kere (iğnesiz tabii) ve de dışına sürüyorum. bu kremi birkaç yerde daha okumuştum. faydasını gördüğümü belirtmek için yazıyorum ben de...
Çok teşekkür ederiz cnm bütün ise yarayan fikirler bizim için önemli gelişmeleri yazmaya devam edersek çok çok çok faydalı olacağımıza inanıyorum...

91441925755031277325.jpg

Yazdıklarınızı başından itibaren okudum, ben de aynı dertten %100 kurtulamadım, sizin uyguladıklarınızı defne yaprağı kürü hariç ( bu kürü deneyeceğim, tarif için teşekkürler) biraz daha farklı uyguluyorum ve yukarıdaki bitkisel desteği öneriyorum. Resvitale kollajen kapsülü yaranın iyileşme süresini hızlandırmak için içerden destek amaçlı günde 2 kez 1 kapsül sabah akşam tok karnına yutuyorum. Beslenmeme çok dikkat ediyorum.bir de gece rivanol ilave edilmiş suda oturma banyosunu yaptıktan sonra procto-Glyvenol fitili makattan içeriye atıp makat çevresine de nitratlı kremi sürüp Yatar pozisyona geçiyorum, Her gün aynı saatte yatıp- aynı saatte kalkmaya çalışıyorum. Gece en geç 23.00 da yatıp sabah en geç 07.00 da kalkmak bana iyi geliyor. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su içip kahvaltı yapıyorum, procto- glyvenol sabah tuvalete çıkmama çok yardımcı oluyor. Tuvalete çıktıktan sonra da rivanollü sıcak suya oturma banyosunu yapıp bu sefer ultraproct fitili makattan içeri atıyorum. Ultraproct hemoroid için olsa da makattaki ödemi çözmeye yarıyor, ödem çözülünce makat kası da yumuşuyor. Bu sefer makat çevresine ultraproct kremi dairesel hareketlerle sürüyorum. Tam iyileşmişken bir tatile çıkmak, yada antibiyotik kullanmak her şeyi sil baştan durumuna getiriyor. Paylaşmak istedim. Paylaşımlarınızı da çok beğendim.

http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/resveratrol-nedir
Bu madde yukardaki ilacın içinde var, fissürümü iyileştirirken vücut direncimi de arttırma fikri çok hoşuma gitti, okumanızı tavsiye ediyorum. Ben 2 haftadır kullanıyorum, fissürüm ise 10 yıldır benimle. Bu gün de botox yaptırdım, şu anda arı sokmuş hissi var. Uygulanırken genel cerrahi Prof Dr Sümer Yamaner in sayesinde hiç bir şikayetim olmadı. İşlem 15 saniyede bitti. İnşallah fissür ve ağrılarım geçer.

Benim aktar karahalile yi defne yaprağı ve tohumu ile karıştırmamamı söyledi, 100 gr karahalileyi zeytin yağında 10 dakika kavurup soğutup cam kavonaza almamı ve her öğünden sonra 1 tatlı kaşığı çiğneyerek yutmamı önerdi. Sizce ne yapmalıyım?

Benim aktar karahalile yi defne yaprağı ve tohumu ile karıştırmamamı söyledi, 100 gr karahalileyi zeytin yağında 10 dakika kavurup soğutup cam kavonaza almamı ve her öğünden sonra 1 tatlı kaşığı çiğneyerek yutmamı önerdi. Sizce ne yapmalıyım?

konuyu ilk sayfalardan itibaren okumanızı öneririm, benzer bir uygulamayı bizde denedik ve faydasını gördük. acil şifalar dilerimm

Hindistan’da doktorlar, basur tedavisi için günde 3 kez aloe vera suyu içilmesini önermektedir. Bu bitkiyi ve suyu bitki marketlerden alabilirsiniz. Doktor Ender Saraç’ın basur için önerileri; kara halle, yoğun burucu özelliğinden dolayı basura çok faydalıdır. Kara haleyi tüketmek için, çekirdekleri teflon tavada çok az sıvıyağ ile karıştırıp yavaşça kavurmak gerekir. Yemeklerden sonra günde 2-3 kez, 1 adet kavrulmuş kara halle çekirdeğini çiğneyip yutmak, basur tedavisine ve korunmaya iyi gelmektedir.
İnternette buldum paylaşmak istedim. Baştan itibaren yadıklarınızı okudum, teşekkürler, insanın ağrılı dönemlerde paylaşmaya ve desteğe ihtiyacı oluyor, çekmeyen anlamıyor.

Hindistan’da doktorlar, basur tedavisi için günde 3 kez aloe vera suyu içilmesini önermektedir. Bu bitkiyi ve suyu bitki marketlerden alabilirsiniz. Doktor Ender Saraç’ın basur için önerileri; kara halle, yoğun burucu özelliğinden dolayı basura çok faydalıdır. Kara haleyi tüketmek için, çekirdekleri teflon tavada çok az sıvıyağ ile karıştırıp yavaşça kavurmak gerekir. Yemeklerden sonra günde 2-3 kez, 1 adet kavrulmuş kara halle çekirdeğini çiğneyip yutmak, basur tedavisine ve korunmaya iyi gelmektedir.
İnternette buldum paylaşmak istedim. Baştan itibaren yadıklarınızı okudum, teşekkürler, insanın ağrılı dönemlerde paylaşmaya ve desteğe ihtiyacı oluyor, çekmeyen anlamıyor.
O yazılanları okudum canım ama çiğnemek yerine içmek kolay geldi birde onu ilk okuduğumda bu şekilde kaynatıp için yazılmıştı o şekilde yaptım. Onun ağrısı hiç birşeye benzemiyor bilirimmm Allah tekrar yasatmasin cnm ya! Hangisi iyi gelirse onu yap ve sonuçlarını yaz çoook geçmiş olsun

Dışkılama alışkanlığı kazanmak bence en en önemlisi, doktorların hemoroid ve fissür tedavisinde reçete ettikleri ilaçların amacı ödemi çözmek, ağrıyı geçirmek ve kası gevşetmek. Ağrılı dönemlerde tabi ki ilaçları kullanmalıyız.
Tedavi olmak ve kaliteli yaşamak istiyorsak Beslenme alışkanlıklarımızı tekrar tekrar gözden geçirmeliyiz. Dışkının sertliği kadar sulu dışkı da iyileşmeyi geciktiriyor. Her gün mümkünse aynı saatte dışkılama alışkanlığı için kendimizi terbiye etmeliyiz. Tuvalet isteğini getiren bazı yiyecekler var. Örneğin; şeker oranı yüksek olanlar kuru kayısı, kuru erik, kuru incir, dut kurusu, armut, kavun. şeker içermeyenler ise roka, kıvırcık marul, ebe gümeci, bamya, pırasa, kabak, avakado, salatalık, zeytin, zeytin yağı, tahin.Bunlar benim deneyip yararını gördüklerim.
Günde 3 ana öğün mutlaka karnımız doymalı, öğün atlamamalıyız, midenin 4 saatte boşalacağını güşünerek 1 yada 2 ara öğünü de düşünmeliyiz.
Bana yaramayanlar ise acılı yiyecekler, şarap bira gibi fermente alkollü içecekler, kola fanta gibi asitli içecekler, hazır meyve suları, hazır çorbalar, tüm cips çeşitleri.
Özellikle sabah uyanınca kahvaltıdan önce 1-2 kayısı kurusu yada 1-2 erik kurusu, yada 1 incir kurusu yada 5 dut kurusu yemek ve ılık bir bardak su içmek barsaklarımı harekete giçiriyor. Tabi diyabetniz varsa ilk önce açlık şekerinizi ölçmelisiniz. Eğer açlık şekeriniz 120 mg ve üzerindeyse şeker içermeyenleri yemelisiniz. Ekmek tercihim tam buğday unlu ve ya yulaf kepeği içeren ekmekler.
Sizin öneriniz olan besinleri paylaşır mısınız?
Paylaşımlarınız benim için önemli, yıllardır uğraştım bu durumla, sebebi de düzenli beslenme alışkanlığımın olmaması, tuvalet tutma alışkanlığımın olmasıydı, hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız, ağrısız ve sağlıklı yaşam bizim elimizde. Kendi yaşadıklarımızın çocuklarımızın yaşamaması için paylaşımlarımıza devam etmeliyiz. Teşekkürler.

saydığınız faydalı besinlerin haricinde ilk aklıma gelen dereotu oldu. 3 ana öğünün 15 dk. öncesinde çiğ yenen 1 tutam dereotu hem barsak hareketini sağlıyor hem de bizler gibi anal fissür ya da basur hastalarına tuvalet esnasında inanılmaz bir rahatlık kazandırıyor. daha önce buraya yazmışmıydım hatırlayamıyorum ama ben hala sakıncalı besin ya da içecekleri tüketeceğimi öngördüğüm öğünlerden önce bunu tekrarlıyor ve inanılmaz faydasını görüyorum. mutlaka tavsiye ediyorum.
yer elması tüketmenizi de öneririm bu arada :KK66:

X