Rica ederim. Bephanten aynı zamanda o bölgeyi yumuşattığı için daha esnek ve kaygan olmasını sağlıyor buda yeni yırtık oluşmasını engelliyormerhabalar nihal8483
paylaşımın için teşekkürler, bephanten krem çatlağı iyileştirmek için gerçekten iyi bir yöntem :)
Eline sağlık deneyimlerimizi paylaşalım mutlaka birgün birileri faydalanacaktır ben ayni şeyi doktorun verdiği karışımla yapiyorum...Merhaba kızlar
Bu sorunu yaşayıp, internette araştırdıktan sonra okuduklarımdan sonra iyice sinirlerim iyice bozulmuştu. Fakat ben iyileştim tecrübelerimide sizinle paylaşıp yardımcı olmak isterim
Öncelikle bir doktora muayene oldum bana ilaç yazdı ve ılık oturma banyosu önerdi. günlük 3 defa oturma banyosunu 3 hafta kadar uyguladım 3 lt su içtim her akşam bir koca kase yeşil salata ( bol zeytinyağlı) yedim. ekmeğimi etimi vb herşeyi yedim . sadece diyetime salata ve 6 _7 tane kayısı ekledim. Bu şekilde kabızlıktan kurtuldum. Ilık oturma banyosu ve ilacı düzenli yapın. son olarak bu meret tekrar edebiliyor eğer kabız olursanız. en önemlisi bu ; ne zaman kabız olrsanz makata bephanten krem sürüp (içine doğru) öyle tuvaletınızı yapın. ben böyle kurtuldum. deneyin umarım sizdede işe yarar
Annem 53 yaşında teşekkür ederim ilginiz için bugün defneli küre başladı bakalım şifa bulur inşallah ısırgan otuda aldı bu bitince onuda yapacak çokk ağrısı var çok kötü bir hastalık gerçektenbu arada annenizin yaşı kaç bilemiyorum ama bir rahatsığlığı falan varsa defne küründeki bitkilerin bir zararı var mı diye bir araştırın isterseniz
38gün oldu gün içindeki ağrılarım hemen hemen geçti artık sadece sabah lavabo ihtiyacımı giderirken ÇOK AZ sıkıntım oluyor,sıcak suya oturmuyorum ama kremlerimi hiç aksatmıyorum, dar giyindiğim zaman sıkıntım oluyor bu yüzden tayt ve elbise giyiniyordum,kendimi biraz iyi hissedince dün biraz dar giyindim oda beni rahatsız etti... ara ara kesik acısı duyuyorum tam nerede olduğunu bile tahmin edebiliyorum önceden ağrım okadar yaygındı ki nerede neyim var bilemiyordum... Yeme düzenim hala devam sebze,müsli,kayısı veya incir hergün herşeyden dengeli yemeye çalışıyorum başarıyorum ki sıkıntım yok umarım botoxun etkisi geçmeden yara iyileşir,gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...
Canım soğan kürü az yaptım inciri ise yiyorum ama umutlarım azalıyor iyice bakalım Sağol desteğin içinHerkese merhabalar yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren okudum kızlar malesef benim annemde fissür var ve dayanılmaz acılar çekiyordiyorumki defneli kürle birlikte ısırgan otu kürünüde yapsak olurmu sizce? Yada hangisiyle başlasak dr ameliyat dedi ama annem ameliyat olmak istemiyor sizlerin bu hastalıktan kurtulmanıza çok sevindim,yelser ben saraçoğlunun soğan kürü ve incir kürüyle hamile kaldım tavsiye ederim
Canım botox yaptir ve nitrogliserinli kremi hiç yanından ayırma ve her wc once ve sonra sur ben 1 yıl onsuz markete bile gitmedim...kkabiz oliman çok iyi orayı hep s kremle vazelinleMerhaba yelser hanim umarim cevap verirsiniz bana 1.5 aydir fissur sikintisini cekiyorum kremlerle gecirmeye calistim olmadi. Tuvalet aliskinligim var kabiz degilim. Botox yaptirmayi dusunuyorum siz suan nasilsiniz yaptirmalimiyim sizce
Tesekkur ediyorum icim biraz rahatladi. Sanki.botox da yaptirsam.ameliyat da.olsam gecmiyecekmis gibi hissediyorum. Ama yasamis birine sahit olmak icimi cok rahatlatti. Buyuk bir ihtimal botox yaptiracagim en son.ihtimal olarak ameliyat dusunuyorumCanım botox yaptir ve nitrogliserinli kremi hiç yanından ayırma ve her wc once ve sonra sur ben 1 yıl onsuz markete bile gitmedim...kkabiz oliman çok iyi orayı hep s kremle vazelinle
Canım. Hiç sıkıntım yok adet 27 günde bir adaçayı na başladım,ggünde bir incir yiyorum zaten bakalım canım bi karışım o krem dr yazıyor...Yelser düzenli olarak önce soğan kürü sonra incir kürünü mutlaka yap ben ve kuzenim bu kürlerden sonra mutluluğu yakaladık sende yakalayacaksın inşallahbirde senin kullandığın kremin adı ne annemde kullansın dr verdiği kremden hiç memnun değil ama çay işe yarıyor inşallah :)