Anal fissür Ve Botox tedavisi

merhabalar nihal8483

paylaşımın için teşekkürler, bephanten krem çatlağı iyileştirmek için gerçekten iyi bir yöntem :)

merhabalar nihal8483

paylaşımın için teşekkürler, bephanten krem çatlağı iyileştirmek için gerçekten iyi bir yöntem :)
Rica ederim. Bephanten aynı zamanda o bölgeyi yumuşattığı için daha esnek ve kaygan olmasını sağlıyor buda yeni yırtık oluşmasını engelliyor

Eline sağlık deneyimlerimizi paylaşalım mutlaka birgün birileri faydalanacaktır ben ayni şeyi doktorun verdiği karışımla yapiyorum...

Herkese merhabalar yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren okudum kızlar malesef benim annemde fissür var ve dayanılmaz acılar çekiyor diyorumki defneli kürle birlikte ısırgan otu kürünüde yapsak olurmu sizce? Yada hangisiyle başlasak dr ameliyat dedi ama annem ameliyat olmak istemiyor sizlerin bu hastalıktan kurtulmanıza çok sevindim,yelser ben saraçoğlunun soğan kürü ve incir kürüyle hamile kaldım tavsiye ederim

defne kürünü de ısırganotu kürünü de yapın, allah şifa versin. yeme düzenine çok dikkat edin

bu arada annenizin yaşı kaç bilemiyorum ama bir rahatsığlığı falan varsa defne küründeki bitkilerin bir zararı var mı diye bir araştırın isterseniz

bu arada annenizin yaşı kaç bilemiyorum ama bir rahatsığlığı falan varsa defne küründeki bitkilerin bir zararı var mı diye bir araştırın isterseniz
Annem 53 yaşında teşekkür ederim ilginiz için bugün defneli küre başladı bakalım şifa bulur inşallah ısırgan otuda aldı bu bitince onuda yapacak çokk ağrısı var çok kötü bir hastalık gerçekten

Merhaba yelser hanim umarim cevap verirsiniz bana 1.5 aydir fissur sikintisini cekiyorum kremlerle gecirmeye calistim olmadi. Tuvalet aliskinligim var kabiz degilim. Botox yaptirmayi dusunuyorum siz suan nasilsiniz yaptirmalimiyim sizce

Herkese merhaba botox tavsiye ediyorum ama tek başına geçici bir süre rahatlatilir benim fikrim bu asıl iş bu spazm olmadığı sürede yarayı iyileştirmek onun içinde kremler ve defne kürü ben bu kürle büyük aşk yaşıyorum... sonrası hep dikkat yeme düzenine özen başka çare yok İşte ve zeytinyağı için mutlaka... Geçmiş olsun hepimize..

Canım soğan kürü az yaptım inciri ise yiyorum ama umutlarım azalıyor iyice bakalım Sağol desteğin için

Merhaba yelser hanim umarim cevap verirsiniz bana 1.5 aydir fissur sikintisini cekiyorum kremlerle gecirmeye calistim olmadi. Tuvalet aliskinligim var kabiz degilim. Botox yaptirmayi dusunuyorum siz suan nasilsiniz yaptirmalimiyim sizce
Canım botox yaptir ve nitrogliserinli kremi hiç yanından ayırma ve her wc once ve sonra sur ben 1 yıl onsuz markete bile gitmedim...kkabiz oliman çok iyi orayı hep s kremle vazelinle

Canım botox yaptir ve nitrogliserinli kremi hiç yanından ayırma ve her wc once ve sonra sur ben 1 yıl onsuz markete bile gitmedim...kkabiz oliman çok iyi orayı hep s kremle vazelinle
Tesekkur ediyorum icim biraz rahatladi. Sanki.botox da yaptirsam.ameliyat da.olsam gecmiyecekmis gibi hissediyorum. Ama yasamis birine sahit olmak icimi cok rahatlatti. Buyuk bir ihtimal botox yaptiracagim en son.ihtimal olarak ameliyat dusunuyorum

Yelser düzenli olarak önce soğan kürü sonra incir kürünü mutlaka yap ben ve kuzenim bu kürlerden sonra mutluluğu yakaladık sende yakalayacaksın inşallah birde senin kullandığın kremin adı ne annemde kullansın dr verdiği kremden hiç memnun değil ama çay işe yarıyor inşallah :)

merhaba arkadaşlar.. bende 1 aydan beri çatlaklar mücadele ediyorum.. doktor kontrolünde antibiyotik krem ve haplar kullandim. fakat hiç bır gelişme olmadı.. tekrar gittim ilaçlara yanit vermiyor ameliyat dedi ve %95 oraninda düzeldiğini ve tekrarlaaldığını söyledi. acaba ameliyat olsam mi ? yada olan var mi.?

Bende cekiyorum 2 aydir aslinda cekilecek sikinti degil gecen hafta abim ameliyatini oldu cok iyiyim diyor suan ama ben.ameliyattan korktugum icin sanirim gelecek haftaya botox tedavisi.olacagim

lütfen sanki hayatta ki en korkunç şey başınıza gelmiş ya da en dermansız hastalığa yakalanmışçasına konuşmayın :) muhakkak sizin de etrafınızda çok daha vahim rahatsızlıkların pençesine düşmüş insanlar vardır, öncelikle halinize şükredin :) yazıları en başından itibaren okumuşsunuz zaten, önce defne kürünü eğer kaşıntı, yanma vb. şikayetler devam ederse de ısırganotu kürünü deneyin. kendinizi ilaçlara bağlamayın, doğru tuvalet alışkanlığı için doğru beslenin. yakında iyileşirsiniz merak etmeyin, hepimiz bir dönem sizinle aynı psikolojiyi yaşadık :)

Canım. Hiç sıkıntım yok adet 27 günde bir adaçayı na başladım,ggünde bir incir yiyorum zaten bakalım canım bi karışım o krem dr yazıyor...

Uzun zamandır yazmadım çünkü iyiyim. Yine yemem dikkat etmeyip kabiz oldum yine sıkıntılar var yemeye dikkat kremler tamamen kurtulmak diye birşey yok daha öncede yazmıştım, bakalım tekrar kontrol altına alabilecekmiyim buraya yazmaya devammm edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…