Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

Şeniz hemsom evet biran once yenile ya olmuyo sohbetini tabi once seni ozledim hadi garii gadasi bende bayadir ugrayamadim olsun umarim en kisa zamanda bulusuruz canim allaha emanet ol a.s.

oy oy oy yasmino canimm kiz sen oldugunu tahmin ettim canim ya buradada tesedufen karsilastik arkadasim a.s. hosgeldin diyim tekrar aramiza mavisimmmŞeniz giz ararim seni ok :enbuyukkk::teytey:

kiz kayserilim burdada ciktinya karsima:içelim:nereye ayak atsam karsima cikiyorsun bu kadar tesaduf olamaz hosbulduk a.s.kiz kayserili

kiz kayserilim burdada ciktinya karsima:içelim:nereye ayak atsam karsima cikiyorsun bu kadar tesaduf olamaz hosbulduk a.s.kiz kayserili

lülülülülülü kiz yasmino cikarim evet bilmezmisin benim ayagim heryerde yerimseniben:smiley-cool::enbuyukkk:

sengözlerimebaksanab hollandadaki arkadaslar nerelerdesiniz uzun zamandir kimse ugramiyor buraya herkez isten gucten firsat bulamiyor galiba:uhm:
ben ve kayserilim hep burdayiz kizlar ulan kayserili kayserilerin bolumundede okudum yazini hic biyerdende eksik olmuyon adas:teytey:hepinize selamlar kizlar:teytey:

slmlar yasemin...aramiza hosgeldin bende uzun zamnadir yazmayanlardanimm...yasin kucuk ama uzun suredir evliymissin...masallah...duyuyorum ki hamile olanlarda var armizdaa...masallah allah anali babali buyutsun...benim icin daha cok erken daha evlilik 1 yil bile dolmadi...dugun oldu hemen geldim...simdi kursa gidiyorum ama nasil zor bir dilmiss ...zorlaniyorumm...bu ardaa bende calismak istiyorum ielriki zamanlarda...is bulmak kolay mi sizce...bu arada kayserilim ben izmirliyim...en yakin zamna hepinizle gorusmek uzereeeeee

sevgi ile kalin...

mailem cok guzel izmir cok begendigim ve sevdigim gormek istedigim biyer insallah canim temennimiz o bi iyice kizlari toplayip bi kaynasamadik ama havalar iyi olunca ilk firsatta bulusma ayarlayacagim canim optum

ooooooooo amsterdamli hatunlar neredesiniz tik yok sesizlestiniz ne is canlanin hadi bak tr deki hatunlar ohh muhabbet koyu bulusmalar yogun bizde hic ahiniz giti vahinizmi kladi ne hadi bekliyorum herkezi optum hepinizi

ana neoldu bizim amsterdam hatunlarina ya allah alla nazar degdi galiba oh neguzel cogaldik gurbet havasini azaltik derken geri uzaklastik niye anlamiyorum ya cok uzuluyorum kizlar niye yazmiyosunuz ya kimler vardi kimler hani nerdelerr ay

kayserilim sende olmasan su netin tadi cikmayacakk....sen nekadradir burdasin?? calisiyormuun?? dili soktun mu ..?? cok zorlaniyorum ben dil konusundaa hic pratik yapma sansimda yokk...kursa gidiyorumm ...evde deli gibi calisiyorum ama 3 ay oldu daha dogru durust konusamiyorum...normal mi?? diyorum part time is bulsam pratik yapsamm....varmi benim durumuma bir cozumm

slm kizlar ne o herkesler sus pus olmus,tik yok kimsede ortancada satti bizi artik,kayserilim nasilsin canimcim,mailem sen de fazla stres yapma,bu azimle sen merak etme 1 senede ogrenirsin,onemli olan ogretmenlerin,ben ilk uc ay ne kaptimsa kaptimondan sonra ogretmen degisti,hic birsey ogrenemedim ve suan zatuu hamisim ara verdim,bakalim bebek dogunca nasil olacak,ise gorrsen cok cok yi olur pratik yapman acisindan kulagina yerlesir,succes

dogru soyluyorsunn....stres yapmiyorum zatenn...yeni herseyy basliyorr...sen hangi kursa gitmistin?? ben benimkinden memnun kaldim ama amma zormuss grameeri degil mi?? is konusu da burda dutch bilmeden okadra kolay olmuyor sanirim...kesin net arastirma yapmadima ama kulagim keskin duruyorum bakalim...sen nezamna doguracaksin?? az kaldi degil mi?? ilk cocugun mu?? kac yildr burdasin??

ya arkadaslar bende hamileyim.o yuzden ne kursa basliyabildim,ne de ise...is konusunda yapabilirmiyim bilmiyorum zaten,onceden hic calismisligim yok..simdi de bebesim olucak zaten..hepsi kaldi...boyle evde pinekliyorum...tulpzaad aramizda pek fark yok sanirim,bebegin erkek,kiz?

selam fistiklar nasilsiniz burdayim kayserilim \is guc bide bebek olunca insan firsat bulamiyo
hepinizi optum
a.s.

kayserilim sende olmasan su netin tadi cikmayacakk....sen nekadradir burdasin?? calisiyormuun?? dili soktun mu ..?? cok zorlaniyorum ben dil konusundaa hic pratik yapma sansimda yokk...kursa gidiyorumm ...evde deli gibi calisiyorum ama 3 ay oldu daha dogru durust konusamiyorum...normal mi?? diyorum part time is bulsam pratik yapsamm....varmi benim durumuma bir cozumm

:içelim:ben 9 yildir burdayim bu yaz 10 yili tamamlicaz insallah canim evet calisiyordum ama suan evdeyim kucuk oglumla ugrasiyorum bende zorlaniyorum ama nedense hic takmiyorum yaa anlamiyorum cok istiyorum aslinda piratik olmayinca olmuyo ogrencek insallah sIkma canini olur gorusmek dilegiyle optuma.s.

slm kizlar ne o herkesler sus pus olmus,tik yok kimsede ortancada satti bizi artik,kayserilim nasilsin canimcim,mailem sen de fazla stres yapma,bu azimle sen merak etme 1 senede ogrenirsin,onemli olan ogretmenlerin,ben ilk uc ay ne kaptimsa kaptimondan sonra ogretmen degisti,hic birsey ogrenemedim ve suan zatuu hamisim ara verdim,bakalim bebek dogunca nasil olacak,ise gorrsen cok cok yi olur pratik yapman acisindan kulagina yerlesir,succes

Şenizcanim cici annem iyim alla sukur mesaj birakmisdim nasil gidiyo oglusumuz nasil isme karar verdinmi dogum nezaman canim allah yardimcin olsun gorusmek dilegiylea.s.

selam fistiklar nasilsiniz burdayim kayserilim \is guc bide bebek olunca insan firsat bulamiyo
hepinizi optum
a.s.

:smiley-cool:valla aynen bende ama bizleride ihmal etme ya bak ben her firsatta yazmak icn vakit ayiriyorum cunku ozluyorum umarim sende bizi ozlersin a.s. gorusmek dilegiyle

ya arkadaslar bende hamileyim.o yuzden ne kursa basliyabildim,ne de ise...is konusunda yapabilirmiyim bilmiyorum zaten,onceden hic calismisligim yok..simdi de bebesim olucak zaten..hepsi kaldi...boyle evde pinekliyorum...tulpzaad aramizda pek fark yok sanirim,bebegin erkek,kiz?

:teytey:ana valla kacaylik sin kiz nezman hamile kaldin iki arada bi derede ya aynen bengibi olmusun bende oyle tam ogrendim iyi derken hamile kaldim ve olan oldu halen surunuyorum 9 yildir ilerleyemedim :a015:ama insllah ogrencez azimle hepimiz yoksa burda yasam bos dilsiz allah yardimcimiz osun hepimizin evdemisin sIkilma arad ugra bana borekler acayim sanaa.s.

:teytey:KIZLARRRRRRRRRR BUGUN BENIM DOGUM GUNUMDUUU COKKK YORULDUM AMAAAkafamçokkarıştı AMA DEYDII SEVDIKLERIMLE BERABERDIM COK GUZELDI EV CICEK BAHCESINE DONDU MUTLUYUM HUZURLUYUM HERKESI YASAMI SEVIYORUM IYI VARSIN:enbuyukkk: ALLAH HERKESE HUZURLU HAYIRLI YASAM VERSIN = ILK BULUSMA YAPALIM ARTIK ISYEN VARSA AYARLAYALIM a.s.

X