Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

:teytey:KIZLARRRRRRRRRR BUGUN BENIM DOGUM GUNUMDUUU COKKK YORULDUM AMAAAkafamçokkarıştı AMA DEYDII SEVDIKLERIMLE BERABERDIM COK GUZELDI EV CICEK BAHCESINE DONDU MUTLUYUM HUZURLUYUM HERKESI YASAMI SEVIYORUM IYI VARSIN:enbuyukkk: ALLAH HERKESE HUZURLU HAYIRLI YASAM VERSIN = ILK BULUSMA YAPALIM ARTIK ISYEN VARSA AYARLAYALIM a.s.

dogum gunun kutlu olsun canim benim,kac yasina girdin kizsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey,dun girmemistim hic kk ya gormemisim bi guncukten bisey olmaz dimi optum seni

[/B]
ya arkadaslar bende hamileyim.o yuzden ne kursa basliyabildim,ne de ise...is konusunda yapabilirmiyim bilmiyorum zaten,onceden hic calismisligim yok..simdi de bebesim olucak zaten..hepsi kaldi...boyle evde pinekliyorum...tulpzaad aramizda pek fark yok sanirim,bebegin erkek,kiz?

aa ne kadar guzel kiz bende bana arkadas yokmu diyordum,sorunlarimizi danisalim kiz,ben cok zorlaniyorum,ebelerimiz sagolsun nerem agrisa normal deyip geciyolar bakalim hayirlisi,benim bebegimde erkek seninki gibi,sen amsterdam nerede oturuyordun,hamislik kursu var turkce ona gidiyormusun,gitmiyorsan tavsiye ederim benim son bir haftam kaldi,bayaga guzel seyler ogreniyorum,ayrica bi saatte hamislik egzersizleri var cok rahatliyorsun,evde kos kos oturmaktan cok cok iyi,istersen nerelerde var soyleyeyim,(bide kursa gidiyomusun arkadas cikiyomusuz:roflol::roflol:)

dogum gunun kutlu olsun canim benim,kac yasina girdin kizsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey,dun girmemistim hic kk ya gormemisim bi guncukten bisey olmaz dimi optum seni

saol bitanem :uhm:iiim kac desemki 32 ama beni gor inanmassin onuda diyim yaniiyerimseniben hayir canim gecmis olmasi onemli deyil dusundugun icin tesekkur ederim opuyorum tabi olusumuda optum annesi :nazar:adina karar verdinmi a.s.

kizlar bende geldim artik uzun zamandan beri insan firsat bulamiyorki yok evin isi yok cocuklar yok kocan diyene kadar bakmissin butun gunun gelmis gecmis kayserilim kiz :nazar:degmesin18 yasinda kiz gibisin nice senelere dusmanlarin catlasin kiz yeni anne adayimizada hayirli olsun allah anneli babali buyutsun a.s.kizlar daha cok ilgilenmeliyiz burayla ben bugun basladim iste sira sizde sevgilerle......

kayserilim ehliyet aldin ama daha bir arabayla bir tur attirmadin bize alacagin olsun s

enin :teytey:insallah darisi ehliyetle ugrasan arkadaslarimiza zor bir is su ehliyeti almakcok sabir istiyor cabuk vazgecmeyin kizlar alana kadar pesindeyiz ..optum kizlar

kayserilim ehliyet aldin ama daha bir arabayla bir tur attirmadin bize alacagin olsun ::smiley-cool:YASEMIN80 baksen hayatim ben sozunun eriyim sozum soz didikya nezaman dersen ben hazirim gelir alirim kapidan hayatima.s.darisi sana canim

hosgeldin sefa getirdin cansuma.s. iyi paylasimlar dilegiyle:1hug:kizlar nerdesiniz biraz bu siteye hareket getirelim herkez isten gucten firsat bulamiyor galiba burayi unutmayalim arada bir ugrayalim

Sevkat dolu bir gonul Gul bahcesinde nadide bir gul Sevemez onun gibi hicbir yurek Oyer yuzundeki kanatsiz bir melek ANNELER gununuz kutlu mutlu olsun butun annelerŞeniza.s.

aaaaayyyyyy ask olsun butun anneler dedim yazamadiklarima toptan burdan yaziyim dedim ya kimse ugramamis demek buraya huuuu nerelerdesin hatunlarr arada sirada ugrayin burayadaaaa

kayserilim kiz ben burdayim bu kizlara ne oldu bende anlamadim biz bari hareket getirelim buraya haydi kizlarrrrrr trabzon kol bastisinaaaaaaa :teytey:

haloooo kizlar valla yasminim ortancam vardi ikimizdik simdide senle valla bi hizliydiki bura nebilem nazarmi dedi ne bekliyorum hetcanla kizlari gelcekler eminim

Merhaba canlar bende kayserilimin bu siteye uye yaptigi arkadaslardan biriyim.Evliyim uc oglum var bundan sonra aranizda bende varim.

hosgeldin fados arkadas iyiki varsin a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.guzel paylasimlar dilerim:nazar:

Merhaba canlar bende kayserilimin bu siteye uye yaptigi arkadaslardan biriyim.Evliyim uc oglum var bundan sonra aranizda bende varim.

Şenizoy benim can arkadasim nihayet zaman ayirip geldin aramiza hosgeldin cok mutlu oldum sende aramizdasin umuyorum guzel paylasimlarda hep birlikte oluruz cok guzel dostlar edindim burda sende edineceksina.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:gorusmek dilegiyle

X