Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar sizde cukurdan hic cikmiyonuz bence bende geliyom:dance:isterseniz orda bulusalim ne guzel olurki:içelim:

hey amsterdam bayanlari herkes tatilemi gitti nedir canimmm nerelerdesiniz.
kizlar kucuk ama guzel bi tasaduf oldu,yasemin80 beni gozumden tanidi parkta nasil olduysa beni tanidi tanistik darisi diyerlerimizin basina,yasemincim seni tanimaktan cok mutlu oldum,hadi kizlar canlanin ya nerelerdesinizzz

kiz tulpzaad ben varimya yetmezmi vos ver gerisini biz yeteriz buraya onlarda catlasin llar meraktan nasil tanistik diye
:nazar:

bilgisayarsizlik nasil biseydir bilirim deliriyo insan yani ben bagimli oldugumdan sanirimm,ee tebessum insan bi merak eder dimi nerde nasil tanistiniz diye aaaaaaaaaaaa

Siz de mi gidemediniz Turkiye''ye ? Ben de gidemedim senağlama

NEyse rahat rahat gezelim pazarlari , normalde cok kalabalik oluyor .

HEle o kasalarin onundeki sira yok mu deli oluyorum:bbo:

Hava 1 haftadir berbat , duzelsin bende gelicem cukura:) 9 yildir buradayim 2. defa Cukura gidecem insallah :)

Bir de karsilasiriz orda Allaaaaah :dance:

:1hug::1hug:gel canim gel,bizde bu sene buraliyiz,malum benim bebis gelecek eli kulaginda,sen gelicegin zaman yaz bebisim olmamis olursa bende cikarim,yakana kirmizi gul tak emi ondan taniyayim "]lülülülülülülülülülülülü

bilgisayarsizlik nasil biseydir bilirim deliriyo insan yani ben bagimli oldugumdan sanirimm,ee tebessum insan bi merak eder dimi nerde nasil tanistiniz diye aaaaaaaaaaaa[/Q

anlatmissinya kiz ne guzel tanismissiniz
bende 1 hafta sonra gidiyorum turkiyeye

kizlar bulusacaksak bulusalim artik yetti yani ama durun turkiyeye gidenler gelsin sonra bir randevu yapalim ozamana kadar hamile arkadasimizda allahin izniyle bebisini dogurur aramiza bide bebis katilir ohhhhhhh ne guzel olur

kizlar nerdesiniz tatiller girdi aramiza haydi gelinde sitede senlensin artik.....:içelim:

ayyy bavulari dolduruyorum offffffffff sikildim fenalik geldi onu koy bunu koy bir kafami dagitayim dedim nasilsiniz
kizlar

kizlar nerelerdesiniz bitirin artik su izinide gelin siz olmayinca buralar cok issiz hai ama cabuk gelin

Merhaba ben hellish istanbulda yaşıyorum bende:eek:

Bende hollanda da yaşamak istiyorum buraba bir bankada muhasebeciyim:eek:

Ama hollanda da yaşamak için neler yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:eek:

selam kizlar evet donduk dolasdik donduk su kasvetli ruh daraltan memlekete gerci cok sukur allaha ama karnin doydugu yerde olsa isde insan oglu illede vatan oluyo isde neyse elimizdekilerle yasamak ,mutlu olmakla yetinmeliyiz isde oyle evet hatunlar sizlerle yazismak konusma ozlemide ayri hepinizi cok optum gorusmek dilegiyle saygilar sevgiler gorusmek dilegiyle

kiz kayserilim hos geldin bacim
kiz gelir gelmez insanin icini ne karartiyon ne guzel bi ay tatil yaptin geldin biz ona bile gidemedik,ama olsun benim kucuk sipam geldi bana hahaha,
herkes izne gitti bi benle yasemin kaldik basbasa hadi artik hergun yazisinda renklensin surasi,artik naber nasilsin faslini gecelim gunluk hayattan bahsedelim ya,diger topiklere bakiyonuzmu hic herbiseyden bahsediyorlar,optum sizi cicilerrrrrrrrrrrr

Tulpzaadcim,ve Kayserilim slm.Bene geldim uzun zamandir yoktum.NAAPTINIZ.cok sey kacirmisim bence,neyse iste buradayim.Tulpzaad cim anne oldunmu yigenimiz kizmi? erkekmi? Allah anali babali buyutsun canim.Kizlar bide su papatya yazisina gicik oluyorum yardim edinde sileyim sunu surdan.

bayraminiz mubarek olsun hanimlar gurbette bayramin tadi bile yok
yine anasiz babasiz bayram

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun

ortancam sevgili hemsom kiz yoksun yine bak meraktan harab oldum zati nerelerdesin bi anlat habersiz koyma bizi optum canim

X