Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar Ben bu ulkeye yeni geldim 1 ay kadar oldu Almere de oturuyorum ya burda turk kuaforu varmi epilasyon yaptirabilecegim okadar alismisim ki turkiyede bu ise cildirmak uzereyim fisfisfislutfen yardimm kusura bakmayin!!!
slm kizlar nasilsiniz,benim paylasim alaninin ilk mesajini degistirme vaktim geldi sanirim,siteye yeni uye olan cvp yaziyor bana,basligi actim ama ne yuzmeye gidemedimki,(((((((((((((((
kayserilim nasilsin canim benim,tebessum ses seda cikmiyor sendende sen nasilsin,kreff canim inanki msneye giremiyorum,girsem konusacaz bol bol ben gece giriyorum genelde o zamanda sen olmuyorsunn optum sizi,
buarada yeni yilinizi kutlarim
selam bayanlar,
ben yeni kayit oldum....bende Amsterdam da yasiorum. ara ara muhabbetinize katilmak isterim....sevgilerimle
merhaba kızlar ben burayı çok merak ettim o yüzden yazdım..ben tr.ist.dan yazıyorum sizlere ...sizin yerinizde olmayı çok isterdim çünkü artık türkiyede yaşamak çokzor....sevgilerimle..
sorun oraya kadar gitmek oraya girdinmi heryer sicacik cikincada esim aliyor
soguk etkilemiyo yani
hem bazen sauna giriyorum sicacik