AMH 0.01 OLANLAR NE KADAR SÜREDE MENOPOZA GİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

Aksine karabuğday greçka pilavını da yapıp yiyebilirsiniz müthiş faydalı bir besin ve çiğ karabuğday unundan ekmek yapabilirsiniz ama kıvamı tuturması çok zor hazır almanızı öneririm çok fazla denedikten sonra ancak tuturduk annemle . Kafeinsiz kahveyi iki üç bardak da içebilirisiniz zararlı olan şey kafein . Ama kafeinsiz kahve alıcaksınız şu bilgiyi vereim . Kafeiniz kahveler iki yontemle ayrıştırılıyor 1 ) karbondioksitle ( bu tahmin edersiniz çok zararlı ) 2) swisswater sadece saf su yöntemiyle . Alırken buna dikkat edin satıcıya sorun mutlaka. Ben Moliendo nun Guetamala decaf kafeinsiz türk kahvesini kullanıyorum kahve com da var ürün bir de nescafe nın kafeinsiz granül kahvesi de swiss water .

Ne güzel bilgiler bu kadar şeyi nasıl deneyebildin. İlla kaçamak olmuştur demi arada

Arı sütü bal ben de okumuştum ama bende olumsuz bir etkisi olmadı ve sadece 1 ay kullanıyorum onu diğerlerini 3 ay, ben hayıt macunu da kullandığım Vitex Agnus castus bitki direk beynin bir bölümüne etki edip fsh düşürüyor biliyorsunuz Fsh beynin hipofiz bezinden salgılanıyor . Hayıt macununu şiddetle tavsiye ediyorum. Tam bir kadınlık hormonu bitkisi

Ne güzel bilgiler bu kadar şeyi nasıl deneyebildin. İlla kaçamak olmuştur demi arada
Tabiki haftada bir yada on güne bir canımın istediğini yiyip içiyorum abartmamak kaydıyla yani yemek yediysem tatlı yemiyorum , tatlı yedim diyelim yemek sağlıklı yiyorum hepsini bir bugün nasılsa izinliyim deyip yemiyorum

İnanın Nihal’in bahçesine instagram sayfasına girin okuyun inanamayacaksınız 6, 7 sene çocukları olmayanların bile olmuş senelerce adet görmeyenler görmüş bence ilacı bırakın mutlaka hayıt macununa başlayın iki aya kalmaz doğal yoldan adet olursunuz zaten ilaç suni adet gördürüyor yani siz daha oluşmamış yumurtalarla ve olmayan hormonla size zorla adet gördürüyor yani bunun bir faydası yok . Dediklerimi yapın bana dua ediceksiniz iki üç ay sonra :) inanın ki . Ben de aynı yoldan geçtim tüp bebekle bile olmaz zor dediler amh nerdeyse 3 kat yüksekdi fsh komple düştü yumurtalar çoğaldı 4 sene de götürdü o yaptıklarım beni şimdi tekrar yapıyorum hiç üzülmeyin menapozu erteleyebilirsiniz drlara bakmayın onlar çok teknik bilgi verip menapoz bu değerler diyip gönderiyor . Benim dr um 0.01 amh ile doğal yoldan ikiz gebesi olduğunu söylemişti

Çok haklısınız biraz önce Saraçoğlunin videosunu izledim 39 yaşındaki bir abla. .002 den 1 e yüksekttim diyor. Hayıt macunu dediğinize bakacagimm. Hayıt tohumu içiyorum onunda faydası olur mu

Teşekkürler harikasın enerjin çok iyi maşallah

Çok haklısınız biraz önce Saraçoğlunin videosunu izledim 39 yaşındaki bir abla. .002 den 1 e yüksekttim diyor. Hayıt macunu dediğinize bakacagimm. Hayıt tohumu içiyorum onunda faydası olur mu
Bence kafanıza göre içmeyin derim elbet faydalıdır ama az yada çok kullanıyor olma riskiniz var o da olumsuz etkileyebilir ilk başta bende o şekilde almıştım bıraktım dozunun ayarı mühim diye düşünüyorum siz bir o sayfayı inceleyin

Tamam canım icmeyeyim o zaman. Son verdigim amh da çıksın Saraçoğluna atacağım sonuçları. Tabi önce Allah'tan sağlık istiyorum. Allah ol derse herşey olur

Kahveyi kestim onun yerine kakoolu süt içiyorum hayıtlı balı da kendim yapacağım çünki yurtdışında yaşıyorum kendim ezip balla karıştıracağım feminen beslenmeye ağırlık vereceğim haftada bir günde serbest bırakacağım kendimi bakalım aslında yaşam tarzı olmalı bu şekil

Bunlar ne yazık ki herkeste faydalı olmuyor mesela bende daha beter etti durumumu. Şimdiye kadar hep 1 senedir diyim 1 tane bile olsa yumurtam görünüyordu ama şimdi artık bu ay o da görünmedi. Ben fsh 34 le gecen sene durumumu ogrendim ardından hayıt macunu aldım fah düşmek surda dursun 50 ye cıktı benin sinirler tavan sok yasiyordum ardindan arı sütü bal polen kullandım bu sefer de 50 den cıktı 74 e. Ağlayarak kendimi tüp bebek doktorunun kapısında buldum 4 yumurta var demişti mart ve nisan ayında yani 1 sene bile olmadı henüz. Ben ekimde 2 yumurta vardı yumurtalar gelişmeyince tüp bebek tedavim iptal edildi ve o ara 2 ay ara vermek istedi o sırada fsh 11 e düşmüştü benim fakat sonrasında ben durmadım menapoza girecem korkusu zamanım kalmadı korkusu son zamanlarım elimden kaçıyor şansım korkusu bir araya gelerek yumurta kalitem artsın diye farklı bi markanın hayıt macununa şans vermek istedim sizin aldığınız sayfa nihal....bahc....isimli sayfada 1 kavanoz macun kullandım en son kasımda doğal adetimi gördüm bir daha yok. Fsh tavan yapmış macunu ne amaçla aldım ne yaptı dedim hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı hatta whatsap grubuna da katılmıştım hamile kalanları gördükçe çok umutlandım. Hayal üstüne hayal belki dedim doğal bile kalirimcnasil olsa 2 yumurta vardı en son. Bu sefer ovulasyon testi sürekli çift çizgi göstermeye başladı ardından ben sıcak basmasından duramıyorum öyle böyle değil aklımı yitirecek noktaya geldim hayat kalitem düştü resmen. Gece uykudan insan terleyerek uyanır mı ben uyandım 3 defa dedim yok bu macun beni mahvetti onu da bıraktım 10 gün sonra sıcak basmam yok oldu normal eski halime geri döndüm ama hala da adet olamadım ovulasyon testinde sürekli çift çizgi çıkmasından anladım zaten fsh çok yüksekti. Fsh yuksek olunca lh de yuksek oluyor. Doktora gittim adet olamadım diye tek 1 folikül var çok küçük dediler. Adet olmam için ilaç verdiler kullandım gittim bu hafta ve hayatımın şoku yine hiç folikül yok. Hatta sadece ben değil bi kaç arkadaşta daha aynısı olmuş. Evet fayda görenler olabilir ama bu turistler herkese yaramıyor ne yazık ki lütfen benim düştüğüm hatalara kimse düşmesin dikkat etsin diye yazdım bunları başımdan geçenleri

Senin amh değerin fsh değerin kaç çok yumurta sayın kaç

Senin amh değerin fsh değerin kaç çok yumurta sayın kaç
Canım doğru söylüyorsun her bünye farklı ama eminim kafada tutmakta hormonları altüst ediyor sakin ol sakın üzülme akılına bırak başka uğraşlar bul kendine yani en iyi tedavi 1. Si moral pozitif olmak 2. Si sağlıklı beslenmek zaten yaşın genç ise daha çabuk cevap verir bünyen
Benim hikayem uzun bu 8 yıldır yaşadığım üzüntülü olaylar ve enfeksiyon beni alt üst etti ilaçla âdet görüyorum yumurta 1 ve ya 2 fsh yüksek 40

Çok geçmiş olsun cnm çok haklısın zaten stres beni bence bu hsle getirdi basta cunku annem 46 da menapoza girmis ailede kimsede yok babannem 45 de dogum yapmış son çocuğunu beynimde bi türlü rahat edemiyorum düşünceler bırakmıyor beni sürekli beynim konuşuyor susmuyor çünkü hep olumsuz şeyler yaşadım tedavi sürecinde hiç yolunda giden bişey olmadı bir sürü yumurtam tükendi ve artık 1 tane bile gözükmüyor bu ay. Bilmiyorum bu ay için mı böyle tekrar çıkar mı bilmiyorum ama benimde fsh en son 90 'di. Kasımda eb son doğal adet oldum bi daha yok ilaçla adet oldum bu ayda. Peki senin yumurtalar büyüyor mu toplatabiliyormusun cnm ? Ne zamandır 1-2 tane gözüküyor?
Hiç görünmediği ay oldu mu yumurtanın çok merak ettim

Hayıt macununu nereden alabilirim marka ve isim verebilir misiniz

Canım amh yeniden olcturursen yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…