AMH 0.01 OLANLAR NE KADAR SÜREDE MENOPOZA GİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

Senin durumun 003 olmasına rağmen bana göre daha iyiymiş o zaman cnm. Çünkü ben kasımda en son doğal adetimi oldum bi daha olamadım ilaçla oldum bu ay. Sayıda değişmiyormuş en azından sayıyı koruyabiliyor vücudun bu da güzel bişey. Ben beslenmeme çok dikkat ettim ediyorum da ama olmayınca işte olmuyor. Zaten kritik hastayım yumurta kaliteli çıksın diye elimden geleni yaptım 1 senedir her sabah organik yumurta yemekten için dışıma cıktı artık yumurta avakado görmek dahi istemiyorum o derece. Yine de sabırla bekliyorum bu ay folikül yok dedi doktor fsh sıkıntısı var bende çok yüksek 90 di en son doktor hormonlarım çok yüksek dedi. Her gün yürüyüş yapıyorum çiğ kuruyemişler beslenme hatta diyetisyenden bile yumurta kalitesi artırıcı paket almıştım belki sayı artar kalite artar diye. Vitamin depolarım full dolu hepsi o kadar dolmuş ki referans dışı üstü çıkıyor artık çünkü marttan beri 1 senedir vitamin kullanıyorum. Tüp bebekte de isim hiç rast gitmedi ne yazık ki yumurtalar büyümedi tedavi iptal oldu bazı aylar kist oldu kistleri operasyonla boşalttılar falan derken koca 1 yıl ve elimde kalan 0 yanı hiç yumurta toplama olamadı. Onca yaptığım şeye rağmen ne fsh düştü ne yumurta sayın kalitem bişey değişmedi

Bende aynı durumdayım demekki vitamin avakado filan hikaye bendede yumurta var kalite yok hiçbiri artırmadı bu ay ımpryl ile proxyfemin aldım diğer ay tekrar tüp bebeğe başlayacağız bakalım ne olucak değişeceğini pek sanmıyorum

Bu butuncul bir tedavi olduguna inaniyorum gluten i kesmediyseniz kahve tuketiyorsaniz hergun yuruyus spor yapmiyorsaniz seker yiyorsaniz hayit macunu da yeseniz bir ise tabiki yaramaz . Dr Embriyolog idil Bozkurt var mutlaka instagramdan takip etmenizi oneririm. Ayni sekilde mesela spor yapiyorsaniz ama sagliksiz besleniyorsaniz yine olmaz yani hayit macunu zaten isin cok kucuk bir kismi . Hayit i drlar da yaziyor artik benim dr um Agnucaston hap yazmisti ( hayit hapi ) ama
Ben butuncul bir sekilde tedavi ettim kendimi hem dr umun esliginde hem kendi cabamla . Bu kadar dusuk degerlerle bir vitamin bir hayit zaman mumkun degil yetmez hepsinden onemlisi saglikli beslenme ve spor bunlar olmazsa hig biri ise yaramaz

maşallah 1 amh ile 14 aydır gebelik olmamıştı 14. Ay da gebe kaldım ama sperm sorunu da göz önüne alınınca normaldi bizim için fakat sizinki Allahın mucizesi gibi geliyor keşke kötü sonuçlar başınıza gelmemiş olsaydı yine de gebe kalabilmenizde güzel

Canım biz senle özelden konuşmuştuk şimdi hatırladım. Dediğim gibi herkesin bünyesi farklı insan endişe duymadan olmuyor hiç anne olamamak bana yetersizlik duygusunu hissettiriyor sanki benim suçummuş gibinefsime benim çok ağır geliyor tek sığınamız Allah o ne derse o olacak

Canımm. Kaç ayda yüksekttin ve ultrason da ki folikul sayısı kaçtı senin. Benim 4 folikul vardı en son

Kullandığın hayır macununun ismini verir misin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…