• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 00.01 yaş 37 yumurtası çıkmayan tedavi görenler ve Dr tavsiyesi

limonyildizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
40
28
3
37
Amh 00.01 yaş 37 bir kere 5. Gün 4 AA kalitesinde emriyo oluştu daha sonra yumurta görülmedi o emriyo transfer edildi sonuç 24 şubatta öğrenecem umudum yok bwlirtim yok ve bir daha yumurtam gelişmediği için kaygılıyım Ankarada yaşıyorum dr tavsiyelerinize nasıl bi yol izlemem gerekcek deneyimlerinize ihtiyacım var.

Amh 00.01 yaş 37 bir kere 5. Gün 4 AA kalitesinde emriyo oluştu daha sonra yumurta görülmedi o emriyo transfer edildi sonuç 24 şubatta öğrenecem umudum yok bwlirtim yok ve bir daha yumurtam gelişmediği için kaygılıyım Ankarada yaşıyorum dr tavsiyelerinize nasıl bi yol izlemem gerekcek deneyimlerinize ihtiyacım var.
Insallah güzel neticeler alırsınız. Buradan da haber verin lütfen 🙏

Sonucunu öğrendin mi canım, Insallah hayırlı haberlerini duyarız, benim de maalesef yumurta kalitesi hepten kötüleşiyor yaştan dolayı
Öğrendim çok şükür pozitif sağlıkla devam eder inşaAllah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşaAllah umudunuzu Allahtan asla yitirmeyin dua edip sağlıklı beslenme çalışıp bekleyin ben çok olumsuz gecırdım süreci kontrol edemedim kafayı yıcektım agladım uzuldum dua ettim devamıda güzel olur inşaAllah

Öğrendim çok şükür pozitif sağlıkla devam eder inşaAllah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşaAllah umudunuzu Allahtan asla yitirmeyin dua edip sağlıklı beslenme çalışıp bekleyin ben çok olumsuz gecırdım süreci kontrol edemedim kafayı yıcektım agladım uzuldum dua ettim devamıda güzel olur inşaAllah
Çok sevindim darısı isteyen herkesin başına. Sizin adınıza mutlu oldum. Umarım biz de arkanizdan geliriz. 😇☺️

Cok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Back
X