• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH 0.01 OLANLAR NE KADAR SÜREDE MENOPOZA GİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

007 018 çıkınca dört sene adet gördünüz mü. Ayyy çok güzel inşallah bizimde yükselir. Ben stresi yenersem inşallah
Evet hala görüyorum adet menapoz çok uzak değil farkındayım ama 3, 4 sene daha götürse beni hormonlarım ne ala :) yükselir ama inanin çok zor disiplin gerekiyor ilk başlarda çok zorlanıyorsunuz ama bu kadar istediğiniz bir şey için değer değil mi ? İşte iki kurabiye yedim kahvenin yanına da nolucak diye düşünmeye başlarsanız çok zor . Ben kendime iİn günleri veriyorum haftada 1 yada 10 güne bir o günler istediğimi yiyip içiyorum . Bu arada diyete de başladım vermek istediğim 5 kilom var bakalım . Bu ay adet göreyim sonuçlarımı yazıcam burdan 0.04 den yükselmeye başlamış mı diye

Yumurta olması için yumurtalarınızı be hormonlarınızı beslemeniz lazım kızlar . Haftada 4 mutlaka bol yağsız protein yiyin ; örnek 1 dilim somon yanına diyelim ki ıspanak kavurma gibi.
Eti kesinlikle yağsız yiyin pirzola değil de kuzu külbasyı gibi yada yağsız etden dana kıyma köfte gibi.
Ayçiçek yağı kullanmayın işlenmiş rafine bir yağdır , rivieranjn içinde de ayçiçek yağı var illaki sızma zeytinyağı olucak.
Brüksel kahanası kara kahana gibi sebzeleri 1,2 yemek kaşığı zeytinyağında tavada döndürüp kavurup yiyebilirsiniz mesela.
Ben pancar kereviz alabaş yada turp küp küp kesip baharatlayıp fırına veriyorum mesela müthiş oluyor kajun baharıyla ya sade yiyorum ya yanına köfteyle.
Ekmeği komple kestim kahvaltım 2 yumurta bol yeşillik zeytin peynir ama illaki ekmeksiz yapamam ben diyorsanız internetde 100 de 100 karabuğday ekmekleri var glutensiz.
Bu arada içerik okumayı öğrenmelisiniz her glutensiz ürün sağlıklı değil kiminde pirinç unu mısır unu nişastalar vs var kesinlikle önermem.
Şöyle düşünün şeker hastası gibi beslenicekseniz , karbonhidratdan çok proteinden ve yeşillerden çok.
Öğlen mesela salata artı köfte yada tavuk ızgara yeterli.
Bol yürüyüş hareket.
Omega 3 q10 şart yumurtalıklara ve d vitamini amh ı yükseltiyor bir miktar . D vitamini sabah kullanılır ( güneşe eş değer bir vitamin) sakjçın akşam kullanmayın.
Kahveyi ve çayı kesinlikle bırakın bırakamıyorsanızda öğlen 2 ye kadar için . 2 den sonra vücudun biolojik saatini bozuyor.
Aklıma gelenleri yazmsya çalışıyorum sorularınız olursa cevaplayabilirim.

Arı sütü bal karışımı kendim yapmıştım 1 kavanoz yeterli kür eğriçayır markası var organik bir 300 ml bal artı bir arı sütü alıp karıştırıp yiyebilirsiniz . Market ballarının çoğu sahte başka markalarda arısütünü çinden getiriyormuş diye duydum . Bu marka hem yerli hem 100/100 organik tavsiye ederim yiyince farkı anlıyorsunuz zaten. Omega 3 ve Q10 ikisi bir arada Omepa Q10 diye bir marka var dr um da onu önermişti ben memnunum .
Folik asit iyot d vitamni b12 hepsi bir arada Centax Pharma Follatro markasını kullanıyorum Alman menşei güvenilir bir ürün eczanelerde tada internetde bulabilirsiniz

Arı sütü bal gece yatmadan aç karınla en güzeli .
Sabah uyandığınızda kahvaltıdan 15 dakika önce hayıt macunu ( ben Nihalin bançesinden aldım)
Kahvaltıdan sonra Omepa q10 ve Follatroyu içiyorum normal günümü yaşıyorum akşam yemekten önce tekrar hayıt macunu 1 tatlı kaşığı ( bunu çoğu zaman unutabiliyorum ) gece yatmadan da arı sütü bal 1 tatlı kaşığı hepsi bu .
Yürüyüş artı sağlıklı beslenme bir de

Arı sütü bal karışımı kendim yapmıştım 1 kavanoz yeterli kür eğriçayır markası var organik bir 300 ml bal artı bir arı sütü alıp karıştırıp yiyebilirsiniz . Market ballarının çoğu sahte başka markalarda arısütünü çinden getiriyormuş diye duydum . Bu marka hem yerli hem 100/100 organik tavsiye ederim yiyince farkı anlıyorsunuz zaten. Omega 3 ve Q10 ikisi bir arada Omepa Q10 diye bir marka var dr um da onu önermişti ben memnunum .
Folik asit iyot d vitamni b12 hepsi bir arada Centax Pharma Follatro markasını kullanıyorum Alman menşei güvenilir bir ürün eczanelerde tada internetde bulabilirsiniz
Önerileriniz için teşekkür ederim ❤️

Sabah uyandığınızda kahvaltıdan 15 dakika önce hayıt macunu ( ben Nihalin bançesinden aldım)
Kahvaltıdan sonra Omepa q10 ve Follatroyu içiyorum normal günümü yaşıyorum akşam yemekten önce tekrar hayıt macunu 1 tatlı kaşığı ( bunu çoğu zaman unutabiliyorum ) gece yatmadan da arı sütü bal 1 tatlı kaşığı hepsi bu .
Yürüyüş artı sağlıklı beslenme bir
Yürüyüş artı sağlıklı beslenme bir de
deneyim ve bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum bende arı sütüne başladım fsh ım yüksek yumurtam çok az arı sütü fsh hormonunu daha da yükseltir mi acaba kadınlar kulübünde bir paylaşımda okumuştum ve kara buğday unu da zararlı mı acaba ve kafeinsiz kahve sütlü şekilde 1 fincancık😇 içilse zararlı olur mu bilginiz var mı ?

Evet hala görüyorum adet menapoz çok uzak değil farkındayım ama 3, 4 sene daha götürse beni hormonlarım ne ala :) yükselir ama inanin çok zor disiplin gerekiyor ilk başlarda çok zorlanıyorsunuz ama bu kadar istediğiniz bir şey için değer değil mi ? İşte iki kurabiye yedim kahvenin yanına da nolucak diye düşünmeye başlarsanız çok zor . Ben kendime iİn günleri veriyorum haftada 1 yada 10 güne bir o günler istediğimi yiyip içiyorum . Bu arada diyete de başladım vermek istediğim 5 kilom var bakalım . Bu ay adet göreyim sonuçlarımı yazıcam burdan 0.04 den yükselmeye başlamış mı diye
Peki amh ile yumurta sayınız da artıyor mu. 32 yaşındayım bende malesef benimde iki aydır adet olmuyorum duphostonla oluyorum. Dün reglin üçüncü günü gittim. 4 folukul gördü. Kist varmış sanırım yine adet olmam bu ay yeniden başka hastanede amh verdim. İnşallah ilki yanlış ölçülmüştür anne olamayacağını öğrenmek ayrı. Bu yaşta tam gençliğin baharında menopoza girmek ayrı üzüyor. Rabbim herkese şifa versin. Teyzemler hep 50 de girdi menopaza annem 42 ama annem tedavi görmüş çok yıpranmış o yüzden diye düşünmüştük. Bende 5 yıl önce doğum yaptım hemen hamile kalmıştim yine kalırım sandım hiç böyle bişey beklemiyordum

Back