- 23 Ocak 2024
- 919
- 215
- 23
- 33
Tmm canim Allah'ım yardımcimiz olsunSağda 4 solda 4 tane saydı canım cumartesi kontrolüm var tekrardan iğnelere başladık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canim Allah'ım yardımcimiz olsunSağda 4 solda 4 tane saydı canım cumartesi kontrolüm var tekrardan iğnelere başladık
Ne güzel bilgiler bu kadar şeyi nasıl deneyebildin. İlla kaçamak olmuştur demi aradaAksine karabuğday greçka pilavını da yapıp yiyebilirsiniz müthiş faydalı bir besin ve çiğ karabuğday unundan ekmek yapabilirsiniz ama kıvamı tuturması çok zor hazır almanızı öneririm çok fazla denedikten sonra ancak tuturduk annemle . Kafeinsiz kahveyi iki üç bardak da içebilirisiniz zararlı olan şey kafein . Ama kafeinsiz kahve alıcaksınız şu bilgiyi vereim . Kafeiniz kahveler iki yontemle ayrıştırılıyor 1 ) karbondioksitle ( bu tahmin edersiniz çok zararlı ) 2) swisswater sadece saf su yöntemiyle . Alırken buna dikkat edin satıcıya sorun mutlaka. Ben Moliendo nun Guetamala decaf kafeinsiz türk kahvesini kullanıyorum kahve com da var ürün bir de nescafe nın kafeinsiz granül kahvesi de swiss water .
Tabiki haftada bir yada on güne bir canımın istediğini yiyip içiyorum abartmamak kaydıyla yani yemek yediysem tatlı yemiyorum , tatlı yedim diyelim yemek sağlıklı yiyorum hepsini bir bugün nasılsa izinliyim deyip yemiyorumNe güzel bilgiler bu kadar şeyi nasıl deneyebildin. İlla kaçamak olmuştur demi arada
İnanın Nihal’in bahçesine instagram sayfasına girin okuyun inanamayacaksınız 6, 7 sene çocukları olmayanların bile olmuş senelerce adet görmeyenler görmüş bence ilacı bırakın mutlaka hayıt macununa başlayın iki aya kalmaz doğal yoldan adet olursunuz zaten ilaç suni adet gördürüyor yani siz daha oluşmamış yumurtalarla ve olmayan hormonla size zorla adet gördürüyor yani bunun bir faydası yok . Dediklerimi yapın bana dua ediceksiniz iki üç ay sonra :) inanın ki . Ben de aynı yoldan geçtim tüp bebekle bile olmaz zor dediler amh nerdeyse 3 kat yüksekdi fsh komple düştü yumurtalar çoğaldı 4 sene de götürdü o yaptıklarım beni şimdi tekrar yapıyorum hiç üzülmeyin menapozu erteleyebilirsiniz drlara bakmayın onlar çok teknik bilgi verip menapoz bu değerler diyip gönderiyor . Benim dr um 0.01 amh ile doğal yoldan ikiz gebesi olduğunu söylemiştiPeki amh ile yumurta sayınız da artıyor mu. 32 yaşındayım bende malesef benimde iki aydır adet olmuyorum duphostonla oluyorum. Dün reglin üçüncü günü gittim. 4 folukul gördü. Kist varmış sanırım yine adet olmam bu ay yeniden başka hastanede amh verdim. İnşallah ilki yanlış ölçülmüştür anne olamayacağını öğrenmek ayrı. Bu yaşta tam gençliğin baharında menopoza girmek ayrı üzüyor. Rabbim herkese şifa versin. Teyzemler hep 50 de girdi menopaza annem 42 ama annem tedavi görmüş çok yıpranmış o yüzden diye düşünmüştük. Bende 5 yıl önce doğum yaptım hemen hamile kalmıştim yine kalırım sandım hiç böyle bişey beklemiyordum
Çok haklısınız biraz önce Saraçoğlunin videosunu izledim 39 yaşındaki bir abla. .002 den 1 e yüksekttim diyor. Hayıt macunu dediğinize bakacagimm. Hayıt tohumu içiyorum onunda faydası olur muİnanın Nihal’in bahçesine instagram sayfasına girin okuyun inanamayacaksınız 6, 7 sene çocukları olmayanların bile olmuş senelerce adet görmeyenler görmüş bence ilacı bırakın mutlaka hayıt macununa başlayın iki aya kalmaz doğal yoldan adet olursunuz zaten ilaç suni adet gördürüyor yani siz daha oluşmamış yumurtalarla ve olmayan hormonla size zorla adet gördürüyor yani bunun bir faydası yok . Dediklerimi yapın bana dua ediceksiniz iki üç ay sonra :) inanın ki . Ben de aynı yoldan geçtim tüp bebekle bile olmaz zor dediler amh nerdeyse 3 kat yüksekdi fsh komple düştü yumurtalar çoğaldı 4 sene de götürdü o yaptıklarım beni şimdi tekrar yapıyorum hiç üzülmeyin menapozu erteleyebilirsiniz drlara bakmayın onlar çok teknik bilgi verip menapoz bu değerler diyip gönderiyor . Benim dr um 0.01 amh ile doğal yoldan ikiz gebesi olduğunu söylemişti
Teşekkürler harikasın enerjin çok iyi maşallahAksine karabuğday greçka pilavını da yapıp yiyebilirsiniz müthiş faydalı bir besin ve çiğ karabuğday unundan ekmek yapabilirsiniz ama kıvamı tuturması çok zor hazır almanızı öneririm çok fazla denedikten sonra ancak tuturduk annemle . Kafeinsiz kahveyi iki üç bardak da içebilirisiniz zararlı olan şey kafein . Ama kafeinsiz kahve alıcaksınız şu bilgiyi vereim . Kafeiniz kahveler iki yontemle ayrıştırılıyor 1 ) karbondioksitle ( bu tahmin edersiniz çok zararlı ) 2) swisswater sadece saf su yöntemiyle . Alırken buna dikkat edin satıcıya sorun mutlaka. Ben Moliendo nun Guetamala decaf kafeinsiz türk kahvesini kullanıyorum kahve com da var ürün bir de nescafe nın kafeinsiz granül kahvesi de swiss water .
Bence kafanıza göre içmeyin derim elbet faydalıdır ama az yada çok kullanıyor olma riskiniz var o da olumsuz etkileyebilir ilk başta bende o şekilde almıştım bıraktım dozunun ayarı mühim diye düşünüyorum siz bir o sayfayı inceleyinÇok haklısınız biraz önce Saraçoğlunin videosunu izledim 39 yaşındaki bir abla. .002 den 1 e yüksekttim diyor. Hayıt macunu dediğinize bakacagimm. Hayıt tohumu içiyorum onunda faydası olur mu
Tamam canım icmeyeyim o zaman. Son verdigim amh da çıksın Saraçoğluna atacağım sonuçları. Tabi önce Allah'tan sağlık istiyorum. Allah ol derse herşey olurBence kafanıza göre içmeyin derim elbet faydalıdır ama az yada çok kullanıyor olma riskiniz var o da olumsuz etkileyebilir ilk başta bende o şekilde almıştım bıraktım dozunun ayarı mühim diye düşünüyorum siz bir o sayfayı inceleyin![]()
Arı sütü bal gece yatmadan aç karınla en güzeli .
Sabah uyandığınızda kahvaltıdan 15 dakika önce hayıt macunu ( ben Nihalin bançesinden aldım)
Kahvaltıdan sonra Omepa q10 ve Follatroyu içiyorum normal günümü yaşıyorum akşam yemekten önce tekrar hayıt macunu 1 tatlı kaşığı ( bunu çoğu zaman unutabiliyorum ) gece yatmadan da arı sütü bal 1 tatlı kaşığı hepsi bu .
Yürüyüş artı sağlıklı beslenme bir de
Senin amh değerin fsh değerin kaç çok yumurta sayın kaçKahveyi kestim onun yerine kakoolu süt içiyorum hayıtlı balı da kendim yapacağım çünki yurtdışında yaşıyorum kendim ezip balla karıştıracağım feminen beslenmeye ağırlık vereceğim haftada bir günde serbest bırakacağım kendimi bakalım aslında yaşam tarzı olmalı bu şekil
Canım doğru söylüyorsun her bünye farklı ama eminim kafada tutmakta hormonları altüst ediyor sakin ol sakın üzülme akılına bırak başka uğraşlar bul kendine yani en iyi tedavi 1. Si moral pozitif olmak 2. Si sağlıklı beslenmek zaten yaşın genç ise daha çabuk cevap verir bünyenSenin amh değerin fsh değerin kaç çok yumurta sayın kaç
Amh hormonuma baktırmıyorum uzun zamandırSenin amh değerin fsh değerin kaç çok yumurta sayın kaç
Canım doğru söylüyorsun her bünye farklı ama eminim kafada tutmakta hormonları altüst ediyor sakin ol sakın üzülme akılına bırak başka uğraşlar bul kendine yani en iyi tedavi 1. Si moral pozitif olmak 2. Si sağlıklı beslenmek zaten yaşın genç ise daha çabuk cevap verir bünyen
Benim hikayem uzun bu 8 yıldır yaşadığım üzüntülü olaylar ve enfeksiyon beni alt üst etti ilaçla âdet görüyorum yumurta 1 ve ya 2 fsh yüksek 40
Hayıt macununu nereden alabilirim marka ve isim verebilir misinizİnanın Nihal’in bahçesine instagram sayfasına girin okuyun inanamayacaksınız 6, 7 sene çocukları olmayanların bile olmuş senelerce adet görmeyenler görmüş bence ilacı bırakın mutlaka hayıt macununa başlayın iki aya kalmaz doğal yoldan adet olursunuz zaten ilaç suni adet gördürüyor yani siz daha oluşmamış yumurtalarla ve olmayan hormonla size zorla adet gördürüyor yani bunun bir faydası yok . Dediklerimi yapın bana dua ediceksiniz iki üç ay sonra :) inanın ki . Ben de aynı yoldan geçtim tüp bebekle bile olmaz zor dediler amh nerdeyse 3 kat yüksekdi fsh komple düştü yumurtalar çoğaldı 4 sene de götürdü o yaptıklarım beni şimdi tekrar yapıyorum hiç üzülmeyin menapozu erteleyebilirsiniz drlara bakmayın onlar çok teknik bilgi verip menapoz bu değerler diyip gönderiyor . Benim dr um 0.01 amh ile doğal yoldan ikiz gebesi olduğunu söylemişti
Canım amh yeniden olcturursen yazar mısınBu ay gidip baktırıcam . O dönem 3 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Gecen ay Amh 0.04 e düştü fsh 40 a çıktı adetim birden kesildi dr a gittim ben de öyle öğrendim yoksa düzenli ölçtürmüyorum. Menapoz başlangıcı dedi dr ben de hemen yukarıda yazdığım şeyleri tekrar yapmaya başladım ve 20 günde adet gördüm ! İnanın beslenme ve spor herşey! 0.07 amh 0.18 e yükselip beni 4 sene götürdü hamile kaldım şimdi tekrar yapıyorum aynı şeyleri bu ay adet olduktan sonra hem yumurtalıklarıma hem de amh tekrar baktırıcam ki eminim yine yükselmeye başlamıştır burayı güncellerim yazarım yine ölçtürdükten sonra. Hormon değerlerini günlük tüketip etkileyen o kadar çok şey var ki bir bilseniz bunların en kötüsü kahve . Kahveyle yapılan her türlü lab testlerinde fsh ı yükselttiği diğer hormonları düşürdüğü işe ilgili onlarca makale var ingilizce. Kahve / kafein beynin bir merkezine tutunup vücuda bolca kortizol salgılatıyor . Vücut stresteyken sürekli üremeyi düşünemiyor . Kafeini bırakın gluteni azaltın yada kesebiliyorsanız kesin karbonhidratı azaltın şekeri tamamen bırakın yürüyüş yapın hergün ve folik asit d vit b12 omega 3 Q10 bunları 3 aylık kür şeklinde uygulayın bir de hayıt macunu kullanın sonuçlarınıza inanamicaksınız . Bir de bugün yaptıklarınız 3 ay sınrasının yumurtalarına daha çok etki ediyormuş . Tüp bebek için de o yumurtanın kalitali olması lazım değil mi . Siz bunları yapın ben inanıyorum altın yumurtayı bulucaksınız . Drlar zzamanında benim çok moralimi bozmuştu bu değerlerle tüp bebek bile 100 de 1 şans diyerek inanın azim ettim inandım bırakmadım . Siz vücudunza ve beslenmenize gereken özeni gösterince Vücut da size gereken mucizeyi gösteriyor inanın .
007 den. 018 e kaç ayda çıktı değeriniz ve doğal yolla hamile kaldınız demiŞu an ki güncel değer 0.04 . O zaman da 0.07 den 0.18 e çıkmıştı daha sonra da hamilelik süreci geçirmiştim