- 22 Ocak 2008
- 1.268
- 16
-
- Konu Sahibi mehlka2003
Ben pek sevmiyorum tampayi. Cok sicak ve cok kalabalik. Heryer dolup tasiyor. Hele bide sivrisinekleri yazin. offf. sen insallah seviyorsundur
bildin rabia ben efebahar:lepi:
benden kacarmi
sengözlerimebaksanab
bende greenkartimi ocakta yolladim gecen hafta parmak izi ve foto icin cagirdilar bakalim ne kadar bekleyecegim
ilk geldigimde green kartim 21. gun gelmisti insallah bunda da bu kadar sansli olurumda hemen gelir valla bir arkadasim var burda 9 ay oldu hala bekliyor bide arada avukat var avukat surekli ariyormus ama daha ortalarda bisi yokmus
gozum korktu bende 10 yillik greenkartimi almadan vatandasliga hak kazanirim heral hihoyyyt
rabia adres bu canim buradaki bosluga sana verilen dosyalarin uzerinde bir numara var onu yaziyorsun sonra acilan sayfada bir suru birsey yaziyor orada yazan ikinci here yazan yere tikla hangi eyalet oldugunu seciyorsun sen californiya yi secicen sanirim sonra orada birsuru numarali birseyler yaziyor I-751 olana bakican 10 yillik green kart olanlar oraya bakiyor link bu umarim anlatmisindir:)))
https://egov.uscis.gov/cris/caseStatusSearchDisplay.do;jsessionid=cabhLT6uFdxLP-coXvf_r
rabiacim niye oyle yazdigini anlamadim insallah en kisa zamanda gelir kartin
bu hafta tasindik onun derdinde postaya bakmamisiz bile 19 unda tam dogum de hediye yollamislar bana kartim degil ama en azindan yolladiklari kagitta tebrik ederiz 10 yillik kartiniz onaylandi interview e girmiceksiniz en gec 60 gun icinde yeni kartiniz elinizde olucak yaziyor cok sevindim sizlerlede paylasmak istedim kismetse mayis sonunda turkiyedeyim :)))
selam herkese. Bi sorum olacak bilen varsa cok sevinirim. Postayla pasaport tarihi uzatma islemini yapan oldu mu aranizda? Ben 2 hafta once falan gonderdim evraklari arayan soran olmadi. Ne kadarda geliyor cevabi hic yaptiran oldumu? New York'a gonderdim.
rockwell cok sevindim canim cabuk gelmis sanki pasaportun bende gecen haftasonu turkiyeye indirimli bilet buldum esim hemen gidip aldi nasil olsa eve kagit yolladilar kartin gelir o gune dedi biletimi mayisin 18 ine aldik 2 gun oncede hele sukur kartim geldi nasil mutluyum anlatamam 2 sene gecti ailemi gormeden simdi 2,5 ay gecmiyor sanki
saol canim kismetse 2 ay kalicaz temmuzun son haftasi donucez canim cocukla bu sefer yolculuk cok zor olucak cunku oglum 5 dakikadan fazla bir yerde oturamiyor surekli hareket halinde bir cocuk bebekken gittigimizde ne guzel durdu aglayinca mamasini veriyordum sonra uyuyordu emzikti oyuncakti hemen oyalaniyordu simdi baya zor olucak bana CADIARZUayy canim ne guzel. seninki daha buyuk bi habermis nede olsa ucunda turkiye var :)) 2 senede cok ozleniyor hersey. en iyi ben bilirim. bende ancak 2 senede bir gidiyorum. mayistada havalar cok guzel olur tam mevsimi. Ne kadar kalacaksin canim? Birde cocukla ucak yolculugu tek basina zor oluyormu? ben bakalim nasil gidecegim bebisle. tekrar gozun aydin canim.
saol canim kismetse 2 ay kalicaz temmuzun son haftasi donucez canim cocukla bu sefer yolculuk cok zor olucak cunku oglum 5 dakikadan fazla bir yerde oturamiyor surekli hareket halinde bir cocuk bebekken gittigimizde ne guzel durdu aglayinca mamasini veriyordum sonra uyuyordu emzikti oyuncakti hemen oyalaniyordu simdi baya zor olucak bana CADIARZU
canim ya gozum iyice korkttu istifra falan deyince oglum turkiyeye giderken tam 2,5 yasinda olucak ve yanimda esim yok oglumla ben gidiyoruz sadece mide bulantisi icin ilac alsam mi ki yanima benimki cok sikintili arabada da trafik falan oldugunda hemen sikiliyor midem bulandi demeye basliyor 10 saatten fazla surer turkiye ne yaparim ben insallah uyur allah yardimcim olsunselam baharcim. oglun su an kac yasinda bilmiyorum ama ben gecen aralikta en son uctum yakin bir arkadasim ve 18 aylik ogluyla. Gercekten cok zordu. Cocuk artik yuruyor ve tabiki cikip dolasmak istiyor ama koridorlarda surekli bir sirkulasyon var biliyorsun o yuzden olmaz yani yuruyemez. yani ne bileyim bari ucus mesafesi 4-5 saat olsaydi o baska bi sekilde biter ama en son almanyadan orlandoya tam 10 saatte geldik. cocukcagiz inmeye 2 saat kala istifra etti dayanamadi artik. ama senin yaninda esin olacak madem sen daha sanslisin. yoruldugunda esine verirsin veya esyalari alirken falan cok iyi olur. insallah sorunsuz sakin bir yolculuk gecirirsiniz.
canim ya gozum iyice korkttu istifra falan deyince oglum turkiyeye giderken tam 2,5 yasinda olucak ve yanimda esim yok oglumla ben gidiyoruz sadece mide bulantisi icin ilac alsam mi ki yanima benimki cok sikintili arabada da trafik falan oldugunda hemen sikiliyor midem bulandi demeye basliyor 10 saatten fazla surer turkiye ne yaparim ben insallah uyur allah yardimcim olsun