Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

Bende L.A deyım malum okul :) Yazlarıda buradayım alısverıse gelıyos..Ama normalde IST da oturuyorum.Eşimle okul dolayısıyla ordayız.Bayılıyorum L.A ordan guzel yer yok valla..

oregon bend de yasayan varmi acaba. Oraya tasinma ihtimalimiz varda ses cikarsa cok iyi olacak . Hoscakalin

7 ay olmus daha cok bi zaman degil ki ben 10 yillik green kartimin tam 13 ayda aldim kafayi yicektim artik basvuru yaptiktan 2 ay sonra kartinizin suresi uzatilmistir diye eve bir kagit geldi bu kagitla turkiyeye gidebilirdim ama nasil olsa kartta hemen gelir dedim maalesef 13 ay surdu

los angeles civarında oturanlar

helal yemek yenen lokanta adresi verir misiniz? abd deki tavuklar islama uygun mu? yiyecek konusunda yardımcı olursanız sevinirim

selam millet bende amerikada yasiyorumm :) 5 haftalik hamile arkadasim burada mi doogum yapacaksin .. ben nisanda chicago da dogom yaptim burdaki hastaneler mutis hayatimin deneyimi oldu . bol sans sana

arkadaşlar bn virginiadaım üniversite için çooook sıkılıorm ya((( bnmle iletişime geçin görüşelim!!

Selam kızlar,
Amerikadaki anneler özellikle, ben carters marka ürün getirtmek istiyorum, amerikadan kargo getiren sitelerle çok yüksek kargo ücreti ödemem gerekiyor. Konu ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? :26:

selam
eşimde bende 29 yaşında ve turizmciyiz,
kendi turizm acentamızda çalışıyoruz ve bu konuda oldukça tecrübeliyiz.
1 tane oğlumuz var,2 yaşında
çok bunalımlar geçirdik geçiriyoruzda
farklı bir hayata çok ihtiyacımız var
ayrıca türkiyede oğlumun geleceğini ve eğitim konusunda neler yaayacağı konusunda korkularım var

green card konusunda bana bir teklif geldi ama bu konuda hiç bilgim yok
green card çıktığında

biz oraya gelirsek sizce çalışma imkanımız olurmu yani çok zorlanırmıyız bu konuda
oraya ilk geldiğimizde nelerle karşılırız
biz turizmciyiz bir tur şirketinde iş bulabilir miyiz mesela

farzelimki ben değil eşim iş buldu
sadece 1 kişi çalışarak evi geçindirebilirmi
bu konuda bilgizi lan varsa paylaşmasını rica ediyorum

bu ilk ayimiz ve suana kadar hersey cok sukur ki iyi gidiyorrr..Bu civarlarda olan arkadaslar varmiii ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…