- Konu Sahibi mehlka2003
tbuse ilk başvurunuzda mı çıktı?
orada tanıdığınız var mıydı?
orada tanıdığınız var mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
los angeles civarında oturanlar
helal yemek yenen lokanta adresi verir misiniz? abd deki tavuklar islama uygun mu? yiyecek konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Kizlar merhaba 1.5 yildir amerikada yasiyoruz esimle beraber orda dogum yaptim hatta.6 aylik bebegim var..los angelesta oturuyotuz.simdilik trde annemlerleyim tatil icin.varmi benimle tanismak.isteyrn.LOsangelesli?:)
Merhaba Bende ABD NJ de yasiyorum bur ile ilgili sorularinizi cevap amalgam memnun olurum.
selam arkadaslar amerika da yasayanlar varsa buraya buyursunnnn.......:içelim:
MERHABA
halal damgasi olmayan butun et ve tavuklar islama uygun kesilmemistir,(kuranda boyle bir ayet var ona dayanara soyluyorum) burda isimiz cok zor. Allah yardimcimiz olsun.
2:173 - O, size yalnız şunları haram kıldı: Ölü hayvan, kan, domuz eti, bir de Allah'tan başkası adına kesilen hayvanlar. Sonra kim bunlardan yemeye mecbur kalırsa, başkasının hakkına tecavüz etmemek ve zaruret ölçüsünü geçmemek şartıyla ona da bir günah yükletilmez. Çünkü Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhametlidir.
Merhaba Bende ABD NJ de yasiyorum bur ile ilgili sorularinizi cevap amalgam memnun olurum.
selam arkadaslar amerika da yasayanlar varsa buraya buyursunnnn.......:içelim:
Emhurst Hospital var bende orda dogum yaptim cocuklarimi cok iyi bir yr Kew Gardens iyi bir bolge woodsidemerhaba arkadaşlar bizde ocak ayında new yorka taşınıcaz eşimin işi nedeniyle.yazında 6 ay kadar işi için gitmiştik o zaman queens bölgesindeydik.şimdi anlaşma yaptığı yer ny presbyterian hospital. eşim önümüzdeki hafta gidecek 1 haftalığına.ev vs.için.sanırım hastaneye yakın bir yer olması gerekiyor.bu bölgeyi bilen var mı acaba? nasıldır? 2 yaşında bir oğlum var ve çok kalabalık bir yer istemiyorum.eşim 4 yıllık sözleşme imzaladı şimdilik ama sanırım artık tr ye zor deneriz(
selam ben new jersey ya da pennslyvani dusunuyorum tasinmayi simdi izmirde yasiyorum 10 aydirmerhaba arkadaslar, bende abd de yasiyorum, burada yasiyan diger arkadaslarla tanismak isterim. cevaplarinizi bekliyorum.
kimseler yok muuu???
merhaba bende ABD de yasiyordum ve onumuzdeki gunlerde tekrar donucem cocuklarimla Newyorkta yasadim ve bu defa yer deyistiricem tanisalim ya arkadaslarmerhaba arkadaslar, bende abd de yasiyorum, burada yasiyan diger arkadaslarla tanismak isterim. cevaplarinizi bekliyorum.