Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

Baharcim selam. Geldinmi turkiyeden bi sorayim dedim nasil gecti? insallah icine sinmistir. Buraya yazmismiydim bilmiyorum ama ben senden once gidip geldim turkiyeye malesef. nisan 12'de babami kaybettik ve acilen izmire uctum. 15 gun kalip geri geldim. Ya iste akilda olmayan seyler geliyor basa. Daha yeni geldim asla gitmem hemen demistim iste oyle olmuyormus megerse. bebisimide o hafta kaybettim. kurtaj oldum. hersey ust uste geldi yani. Neyse canim sen anlat neler yaptiniz? nereleri gezdiniz? optum seni. opuyorumnanaktan

sende kadinhastaliklarivedoguma uyemisin canim oglusun pek bi tanidik geldide
belkide burda bir kac kere gordum bilmiorum
basiniz sagolsun bu arada yuce rabbim kolaylik versin bebegin icinde cok uzuldum hayirlisi olsun demekten baska birsey gelmiyor elden mafoldumben

merhaba arkadaslar bende okuldan dolayı esımle bırlıkte l.a deyım gelıp gıdıyoruz ucla unıversıty herkese selamlar yolluyorum...

selam canim. evet bende genelde gebelik bolumune yaziyorum. Resimdeki bi arkadasim oglusu. Ben henuz anne olamadim malesef mafoldumben Herseyin hayirlisi diyorum bende canim. Gurbette yalnizlik cok zor. Keske bi bebisim olsada onunla ilgilensem

selam canim. evet bende genelde gebelik bolumune yaziyorum. Resimdeki bi arkadasim oglusu. Ben henuz anne olamadim malesef mafoldumben Herseyin hayirlisi diyorum bende canim. Gurbette yalnizlik cok zor. Keske bi bebisim olsada onunla ilgilensem

o zaman burda gordum yakisikliyi :)
Umarim en kisa zamanda sapa saglim gelir melegin canim

ayy canım hem babana hemde bebısıne cok uzuldum başın saolsun ben 40 gundur ıstanbuldayım donus zamanı yaklastı oglum burayı o kadar cok sevdı kı anne sen amerıkaya don ben burda kalıcam dıyor amerıkada cok yalnız burda herkes onunla oynuyor ılgılenıyor o halınden cok memnun genelde hep gezıyorum bende 2 hafta once gogsumden amelıyat oldum bır gogsum hamılelık sırasında cok buyumustu sut bezlerınden dolayı bır gogsum kucultuldu hem ogluma hem bana cok ıyı bakıyorlar amerıkada olsaydım bu amelıyatı bakıcak kımsem yoktu onumuzdekı hafta 1 haftalık yakın bır yerlere tatıle gıtmeyı ıstıyoruz teyzemler annemler ablamlar cumbur cemaat cok eglencelı olacagını dusunuyorum buraya gelırkende oglumla masallah hıc sorun yasamadık ınsallah sorunsuzda donerız bende optum senı ınsallah bebısın senı bekletmeden yıne gelır saglıkla kucagına alırsın

baharcim selamlar tekrar. Iyi dileklerin icin sagolasin. Vardir bunda da bi hayir diyorum hep. Unutmaya calisiyorum yasanan kotu olaylari :Saruboceq: Sana da cok gecmis olsun canim. Iyiki turkiyede olmussun ameliyatini. bende doktorluk falan islerimi genelde izmire birakiyorum cunku hem daha ucuz hemde doktorlarimiz bir numara a.s Annecigin sana cok guzel bakar simdi hemen iyilesirsin. Gitmisken tatil yapmanda tam isabet olur. Senin oglusun cok hakli canim. Kucucuk cocuk bile cozmus olayi ama biz hala cozemedik :sinifsinif: turkiyede hep insanlar var etrafimizda bi sirkulasyon var. SIKILmaya zaman bile yok. Gunler hep neseyle geciyor. Burada evde hep kapaliyiz. Bi allahin kulu kapiyi calmiyor. Herkes kendi halinde. Neyse canim kisaca eglenmene gezmene bak. Gelince yazisiriz yine. Optum seni.

Kızlar new hampshire da yada yakınında oturanlar var mı?Yardıma ihtiyacım var ağustos 25 de orda olcaz eşimle master için.Masterı biten türkiyeye dönecekler ve new hampshire yakınlarında oturan varsa onların evini tutabiliriz.Off çok stres yaptım ya!!!

kizlar 2 ay cok cabuk gecti ve biz evimize donduk geldigimden beri evi temizliyorum tabi ameliyat oldugum icin kendimi yormiyim diye hepsini bir gunde yapmiyorum bu haftasonuna kadar umarim islerim biterde oglumu gezdiririz cunku burda cok cani SIKILIYOR turkiyede etrafi hep kalabalikti onunla oynayanlar parka goturenler herkes ordaydi babasini cok ozlemis ama yinede akli turkiyede kaldi bir daha ne zaman gidicez diyor

Selam Kizlar, Selam Bahar82

Seni cok iyi anliyorum insan tatil donusu bosluga dusuyor cok zor oluyor donmesi.

Bende yeni geldim tup bebek icin gittim 1 ay kaldim, el bebek gul bebek bakildim buraya gelince yine is basa dustu tabi cok fena depresyona girdim ama sukur simdi toparlandim. Keske hep ailemizle olabilsek ama olmuyor iste .

Burda yogun yasam sartlarindan Turkiyede ki gibi aktif olamiyorum ama insanin yuvasi gibi yok. Dilerim cok daha guzel gunler bizi bekliyordur.

turkbayragi

selam canim evet keske hep ailemiz yanimizda olsa herkes saglikli olsunda uzakta olsunlar tup bebek icin gitmissin turkiyeye nasil gecti bebisin seninle mi?

Kusura bakma gec oldu Baharcim, evet cok sukur ilk yapmamizda basarili olduk, hamileyim sonunda, gittigim hastanenin yuksek basarisi olsa gerek tanidigim kim gittiyse o hastaneye hep mutlu oldu sonuclandi.

Simdi asermeler seninde bildigin gibi ilk aylarin verdigi tatli sikayetlerin icindeyim. Biraz daha toparlandim duygusallagim kalkti veturkbayragi yine buraya alistim fakat bir gercek varki cok agir cunku cok yalniziz esimle birbirimizden baska kimsemiz yok. Bir de bebegimiz olucak yani ne bileyim uzuluyorum bebek icinde oda bizim gibi yalniz dede, anneanne, teyze ilgisinden mahrum kalicak. Elimde olsa bir gun bile durmayacak kadar onemli geliyor manevi degerler.

Allah hepimize yardim etsin ve saglik versin .. . Seni ve benim gibi burada yasayan herkesi sevgiyle kucakliyorum.

arkadaşlar bende aralık başı amerikaya yerleşiyorum.new orleans şehrine.eşim orda çalışıyor kurban bayramında düğünüm olup gelicem.new orleans tan arkadaşlar var mı?

canim cok sevindim senin adina allah saglikla kucagina almayida nasip etsin senin dusunduklerini ben yakindan yasiyorum oglum o kadar yalniz buyuyor ki biz yine buyuyuz idare ediyoruz ama onun kimsesiz buyumesi cok zoruma gidiyor

Bende herkesin bayramını kutluyorum.Bu benim ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram.Türkiyede olsaydım ev curcurna olurdu.Burda eşim ve ben bayram sabahı birbirimizi öptük al sana bayram kutlaması

herkesin bayrami mubarek olsun

Bende herkesin bayramını kutluyorum.Bu benim ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram.Türkiyede olsaydım ev curcurna olurdu.Burda eşim ve ben bayram sabahı birbirimizi öptük al sana bayram kutlaması

Sizin ve tum Amerika ahalisinin de bayrami mubarek olsun...
Mamun dedigin gibi burada Turkiye de oldugu gibi hareketli bir bayram yasanmiyor:gitme:
Cok daha guzel bayramlar yasariz insallah turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…