- 22 Haziran 2007
- 3.720
- 2
-
- Konu Sahibi mehlka2003
rockwell heyecan hemde nasil dorukta gun sayiyorum resmen 24 mart itibariyle 55 gun kaldi o kadar yani:))) oglumda bugun soruyor bana hani turkiyeye gidicektik niye goturmedin beni diyor oglum daha var gitmemize dedim tamam dedi ama biliyorum ki yarin yine sorucak cocuga gun kavramini nasil anlatiyim ki ben simdiden evlenmeden once cektigimiz cd ler vardi ailemin ogluma o cd leri koyuyorum cocuk alissin anane dede teyze dayi kavramina butun gun onlari seyrediyor umarim yadirgamaz ailemi oglum yoksa herkes cok uzulur
Baharcim selam. Geldinmi turkiyeden bi sorayim dedim nasil gecti? insallah icine sinmistir. Buraya yazmismiydim bilmiyorum ama ben senden once gidip geldim turkiyeye malesef. nisan 12'de babami kaybettik ve acilen izmire uctum. 15 gun kalip geri geldim. Ya iste akilda olmayan seyler geliyor basa. Daha yeni geldim asla gitmem hemen demistim iste oyle olmuyormus megerse. bebisimide o hafta kaybettim. kurtaj oldum. hersey ust uste geldi yani. Neyse canim sen anlat neler yaptiniz? nereleri gezdiniz? optum seni. opuyorumnanaktan
sende kadinhastaliklarivedoguma uyemisin canim oglusun pek bi tanidik geldide
belkide burda bir kac kere gordum bilmiorum
basiniz sagolsun bu arada yuce rabbim kolaylik versin bebegin icinde cok uzuldum hayirlisi olsun demekten baska birsey gelmiyor elden mafoldumben
selam canim. evet bende genelde gebelik bolumune yaziyorum. Resimdeki bi arkadasim oglusu. Ben henuz anne olamadim malesef mafoldumben Herseyin hayirlisi diyorum bende canim. Gurbette yalnizlik cok zor. Keske bi bebisim olsada onunla ilgilensem
ayy canım hem babana hemde bebısıne cok uzuldum başın saolsun ben 40 gundur ıstanbuldayım donus zamanı yaklastı oglum burayı o kadar cok sevdı kı anne sen amerıkaya don ben burda kalıcam dıyor amerıkada cok yalnız burda herkes onunla oynuyor ılgılenıyor o halınden cok memnun genelde hep gezıyorum bende 2 hafta once gogsumden amelıyat oldum bır gogsum hamılelık sırasında cok buyumustu sut bezlerınden dolayı bır gogsum kucultuldu hem ogluma hem bana cok ıyı bakıyorlar amerıkada olsaydım bu amelıyatı bakıcak kımsem yoktu onumuzdekı hafta 1 haftalık yakın bır yerlere tatıle gıtmeyı ıstıyoruz teyzemler annemler ablamlar cumbur cemaat cok eglencelı olacagını dusunuyorum buraya gelırkende oglumla masallah hıc sorun yasamadık ınsallah sorunsuzda donerız bende optum senı ınsallah bebısın senı bekletmeden yıne gelır saglıkla kucagına alırsınBaharcim selam. Geldinmi turkiyeden bi sorayim dedim nasil gecti? insallah icine sinmistir. Buraya yazmismiydim bilmiyorum ama ben senden once gidip geldim turkiyeye malesef. nisan 12'de babami kaybettik ve acilen izmire uctum. 15 gun kalip geri geldim. Ya iste akilda olmayan seyler geliyor basa. Daha yeni geldim asla gitmem hemen demistim iste oyle olmuyormus megerse. bebisimide o hafta kaybettim. kurtaj oldum. hersey ust uste geldi yani. Neyse canim sen anlat neler yaptiniz? nereleri gezdiniz? optum seni. opuyorumnanaktan
ayy canım hem babana hemde bebısıne cok uzuldum başın saolsun ben 40 gundur ıstanbuldayım donus zamanı yaklastı oglum burayı o kadar cok sevdı kı anne sen amerıkaya don ben burda kalıcam dıyor amerıkada cok yalnız burda herkes onunla oynuyor ılgılenıyor o halınden cok memnun genelde hep gezıyorum bende 2 hafta once gogsumden amelıyat oldum bır gogsum hamılelık sırasında cok buyumustu sut bezlerınden dolayı bır gogsum kucultuldu hem ogluma hem bana cok ıyı bakıyorlar amerıkada olsaydım bu amelıyatı bakıcak kımsem yoktu onumuzdekı hafta 1 haftalık yakın bır yerlere tatıle gıtmeyı ıstıyoruz teyzemler annemler ablamlar cumbur cemaat cok eglencelı olacagını dusunuyorum buraya gelırkende oglumla masallah hıc sorun yasamadık ınsallah sorunsuzda donerız bende optum senı ınsallah bebısın senı bekletmeden yıne gelır saglıkla kucagına alırsın
selam canim evet keske hep ailemiz yanimizda olsa herkes saglikli olsunda uzakta olsunlar tup bebek icin gitmissin turkiyeye nasil gecti bebisin seninle mi?Selam Kizlar, Selam Bahar82
Seni cok iyi anliyorum insan tatil donusu bosluga dusuyor cok zor oluyor donmesi.
Bende yeni geldim tup bebek icin gittim 1 ay kaldim, el bebek gul bebek bakildim buraya gelince yine is basa dustu tabi cok fena depresyona girdim ama sukur simdi toparlandim. Keske hep ailemizle olabilsek ama olmuyor iste .
Burda yogun yasam sartlarindan Turkiyede ki gibi aktif olamiyorum ama insanin yuvasi gibi yok. Dilerim cok daha guzel gunler bizi bekliyordur.
turkbayragi
Kusura bakma gec oldu Baharcim, evet cok sukur ilk yapmamizda basarili olduk, hamileyim sonunda, gittigim hastanenin yuksek basarisi olsa gerek tanidigim kim gittiyse o hastaneye hep mutlu oldu sonuclandi.
Simdi asermeler seninde bildigin gibi ilk aylarin verdigi tatli sikayetlerin icindeyim. Biraz daha toparlandim duygusallagim kalkti veturkbayragi yine buraya alistim fakat bir gercek varki cok agir cunku cok yalniziz esimle birbirimizden baska kimsemiz yok. Bir de bebegimiz olucak yani ne bileyim uzuluyorum bebek icinde oda bizim gibi yalniz dede, anneanne, teyze ilgisinden mahrum kalicak. Elimde olsa bir gun bile durmayacak kadar onemli geliyor manevi degerler.
Allah hepimize yardim etsin ve saglik versin .. . Seni ve benim gibi burada yasayan herkesi sevgiyle kucakliyorum.
herkesin bayrami mubarek olsun
Bende herkesin bayramını kutluyorum.Bu benim ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram.Türkiyede olsaydım ev curcurna olurdu.Burda eşim ve ben bayram sabahı birbirimizi öptük al sana bayram kutlaması