Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

2,5 yas biraz daha buyuk tabi daha iyi yani canim. gozunu korkutmak istemedim vallaha uzuldum simdi :teselli: her cocuk farkli tepki gosteriyor tabi yolculuga. Biz buyuk insanlar bile ucaktan inince allak bullak oluyoruz dengemiz bozuluyor. Sen yanina mide bulantisi icin veya diger surup falan oglun ne kullaniyorsa al canim her ihtimale karsi. doktoruna sorma ihtimalin varsa cok iyi olur hani sakinlestirmek icin falan ne verebilirim ucak yolculugunda diye. valizleri alirken falanda artik insallah insanlar gorup yardimci olur. sen new yorktasin degil mi canim? new york istanbul 8 saat falan. turkiyede nerde oturuyordunuz? ben izmirdeyim yani birde ekstra izmir yapmam gerekiyor turkiyeye inince. allah yardim eder canim merak etme sen. bisekilde variliyor sonunda. a.s.
canim ben new yorktayim burdan istanbul 10 saat civari ben istanbulluyum ekstra bir yere daha gitmiyorum umarim dedigin gibi insanlarda yardimci olurlarda cocuklu oldugumu gorunce isim daha kolay olur turkiyeye gitmeden doktoruna gidicez oglumun o zaman sorarim ilaci insallah sorunsuz gecer yolculugumuz

canim ben new yorktayim burdan istanbul 10 saat civari ben istanbulluyum ekstra bir yere daha gitmiyorum umarim dedigin gibi insanlarda yardimci olurlarda cocuklu oldugumu gorunce isim daha kolay olur turkiyeye gitmeden doktoruna gidicez oglumun o zaman sorarim ilaci insallah sorunsuz gecer yolculugumuz

anladim baharcim. senin isin cok cok daha kolay o zaman. hem sadece 1 kere bineceksin ucaga hemde valiz indir bindir olmayacak cok fazla. burdan zaten esin verir ucaga birtek istanbulda alirsin. zaten 1-2 milyona arabalar var onlardan alirsin veya ben bi kere cok esyam vardi bide ucagi kacirmayayim diye orda calisanlara aldirmistim hani para veriyosun onlar tasiyorya arabada senin icin o da cok guzel bi uygulama havaalaninda. yalan olmasin 10-20 milyon vermistim galiba ama raziyim. hele bide cocuk olunca cok iyi oluyor.

merhaBA kızlar,

1 ay sonra florida st.petersburg a geleceğim eşim ve bebeğimle, tampa civarında oturanlar varsa tanışmak isterim

selam U2rem. ben tampadayim. is icabimi geliyorsunuz buraya? sorularin varsa yardimci olabilirim belki.

rockwell bende dedigin gibi yaparim canim baskasina tasitirim bavullari yoksa cocuklar araba tasimak zor birde 4 bavul arti elimdekiler ben en iyisi ordan birini bulayim

baharcim en iyisini yaparsin canim. zaten kirk yilda bir gidiyoruz bari seyahat kismi kolay gecsin. benim elimde olsa ucak biletini first class alirim ama malesef hediyeler falan derken ona firsat kalmiyor :)) az kaldi gitmene canim. heyecan doruktadir :))

abroad saol canim 2 senedir ailemi gormuyorum hepsini cok ozledim oglum kocaman oldu onlar gordugunde oglum 4 aylikti simdi goturdugumde nerdeyse 2,5 yasinda oldu kimseyi bilmiyor

OOO uzun zaman olmus,ozlemissindir tabi.Bende kismetse nisan sonu gidiyorum Turkiye ye :teytey:
Gorusmek uzere...

rockwell heyecan hemde nasil dorukta gun sayiyorum resmen 24 mart itibariyle 55 gun kaldi o kadar yani:))) oglumda bugun soruyor bana hani turkiyeye gidicektik niye goturmedin beni diyor oglum daha var gitmemize dedim tamam dedi ama biliyorum ki yarin yine sorucak cocuga gun kavramini nasil anlatiyim ki ben simdiden evlenmeden once cektigimiz cd ler vardi ailemin ogluma o cd leri koyuyorum cocuk alissin anane dede teyze dayi kavramina butun gun onlari seyrediyor umarim yadirgamaz ailemi oglum yoksa herkes cok uzulur

Cok tesekkur ederim Baharcim.Ben Istanbul`a gidiyorum,kayinvalidemler Istanbul da.Daha sonra Afyon`a gecicem ailem Afyon da...

rockwell heyecan hemde nasil dorukta gun sayiyorum resmen 24 mart itibariyle 55 gun kaldi o kadar yani:))) oglumda bugun soruyor bana hani turkiyeye gidicektik niye goturmedin beni diyor oglum daha var gitmemize dedim tamam dedi ama biliyorum ki yarin yine sorucak cocuga gun kavramini nasil anlatiyim ki ben simdiden evlenmeden once cektigimiz cd ler vardi ailemin ogluma o cd leri koyuyorum cocuk alissin anane dede teyze dayi kavramina butun gun onlari seyrediyor umarim yadirgamaz ailemi oglum yoksa herkes cok uzulur

Baharcim cocuklar hicbirseyi unutmuyorlar masallah. Ne yapsin cocukcagiz degisik insanlar akrabalar gormek istiyordur. birkac gune sormayi birakir zaten :)) Genelde benim arkadaslardan gordugum kadariyla yabancilik cekmiyorlar turkiyeye gidince. Hemen blend in oluyorlar. Zaten cok ilgi gosterilecegi icin simdi ona hemen alisir merak etme canim. Birtek kotu tarafi burda bi duzene alistiriyorsun oraya gidince ilgiden azcik simariyorlar ama olsun bu da guzel. Zaten ayda yilda bir gidiliyor o kadarcikta simarsin cocuklar.

ben gelicem ama yakin bir zaman oldugunu soyleyemem
:)
haziran sonu temmuz basi gibi gelecegim
neden sordun?

Nisan ayında gitmeyi planlıyordum malesef gidemiyorum bir sipraişim vardı (ND Filtre) onu Türkiye'ye getirtmem lazım. Birde 100-400 Lens : ) ND filtre ufacık birşey ama lens azıcık büyük : ( büyük dediysem 20-25 cm boyunda 10 cm çapında.

böyle birşey :)

Nisan ayında gitmeyi planlıyordum malesef gidemiyorum bir sipraişim vardı (ND Filtre) onu Türkiye'ye getirtmem lazım. Birde 100-400 Lens : ) ND filtre ufacık birşey ama lens azıcık büyük : ( büyük dediysem 20-25 cm boyunda 10 cm çapında.

böyle birşey :)

eger ben gelene kadar kimseyi bulamazsaniz ben yardimi olmak isterim :)

öncelikle merhaba.ben 17 yasındayım henüz liseyi bitirmedim.ben amerikada yaşamak istiyorum diyelim ne yapmam lazım.ingilizcem yok.yardım ederseniz sevinirim.

öncelikle merhaba.ben 17 yasındayım henüz liseyi bitirmedim.ben amerikada yaşamak istiyorum diyelim ne yapmam lazım.ingilizcem yok.yardım ederseniz sevinirim.

canim lottery basvurabilirsin ki 2010 yilin basvurulari bitti 2011 bekleyeceksin oda cikarsa
onun disinda turist vizesi alabilirsen gelebilirsin ama calisma iznin felan olmaz 6 aydan fazla kalirsanda kacak durumuna dusersin.
bu kotu bir ihtimal ama evlilik yapabilirsin amerikan vatandasi biri ile ki kesinlikle tavsiye etmem yani sirf bura icin biri ile evlilik yapmani yasakkelime
para verip kagit evliligi yapabilirsin(ki bunda da cok sorun cikiyor karsinda iyi bir insansa 3 sene evli kalip vatandas olup bosanirsin ama geneli kotu cikiyor mutlaka sorun yaratiyorlar)
sen bu en son verdigim iki ornegi dikkate sakin alma ben sadece bunlar ihtimallerin diyorum :KK66:

bunun disin da bir sansin yok canim

Son düzenleme:
X