Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

arkadaşlar bizde eşimle gelmeyi çok istiyoruz eşim işten ayrılılalı 3 ay oldu acaba oradaki iş imkanlarına nasıl ulaşırız yardımcı olursanız çok sewinirim

Canim burada krizden dolayi cogu firma elemanlarini cikariyor,buyuk sirketler kapatma karari aliyor..Bundan 1 ay once Tr den bir cift gelmisti,ise basvurmuslar kabul edilmis onlar da gelip bir otele yerlesmisler.Ise baslayacaklari gun mail geliyor "Sirketimiz Kapanmistir"..Onlarda doneceklerdi Turkiye ye,son durumu bilmiyorum.Su asama da burada is bulmak biraz sIkIntIli yani..

Amerikada yasamıyorum:) İngilterede doğdum baktım öyle bi konu yok İngiltere Watford Marlborough Rd. Wellstones'ta doğdum 2 yasında Türkiyeye geldim Türk vaandasıyım.Ama aile özümüz İngiltere'den geliyor.Annem babam 1 ablam orda 2 kardesim burda teyzelerim ve eniştelerim İngiltere Borehamwood'da yasıyor.Sevgili annem ve babam Watford/Wellstones'ta ablam ise evlendi:KK43:onu hiç göremiyorum oda Bracknell'da yasıyor yurtdısında (özellikle ailenizin)orda yasaması cok kötü bi yandan orda olmak isterdim ailem orda bi yandanda tüm arkadaslarım burda ikileme arasında kalıyorsunuz çokk kötü:KK43:

merhaba arkadaşlar work and travel ile abdye gitmeyi düşünüyorum ama asıl isteğim okul ortalamam le abdde master yapmak için burs alabilmek. bana bu konuda yardım edermisiniz. nasıl bir yer yaşam nasıl eğer olursa ilk kez ailemden ayrılacağım ve ilk kez yurtdışına çıkacağım. siz ne dersiniz yapmalı mıyım? bana yardım edin

merhaba kizlar
ben 22 yasindayim evliyim .2.5 senelik evliyim.2 sene oldu amerikaya geleli esim burda yasadigi icin geldim
florida da yasiyoruz

Son düzenleme:
rockwell selam nasilsin seninle bir ara green kart isi icin baya yazismistik benim kartim hala gelmedi sen turkiyeye gittin geldin ben hala bekliyorum 11 ay oldu umarim bu yaza kadar gelirde bu yaz giderim turkiyeye

rockwell selam nasilsin seninle bir ara green kart isi icin baya yazismistik benim kartim hala gelmedi sen turkiyeye gittin geldin ben hala bekliyorum 11 ay oldu umarim bu yaza kadar gelirde bu yaz giderim turkiyeye

selam canim hatirliyorum evet. Benimki 1 sene sonra geldi biliyorsun. Seninkininde yakindir gelmesi. internetten bakabiliyorsun statusune bi bak istersen belki suanda hangi asamada oldugunu soyler. O geldikten sonra bu sefer vatandaslik cikacak basimiza :)) Hic bitmiyor paperwork. Ben neyseki ehliyet aldim 4 seneden sonra kaydirigubbakcemile2

selam canim hatirliyorum evet. Benimki 1 sene sonra geldi biliyorsun. Seninkininde yakindir gelmesi. internetten bakabiliyorsun statusune bi bak istersen belki suanda hangi asamada oldugunu soyler. O geldikten sonra bu sefer vatandaslik cikacak basimiza :)) Hic bitmiyor paperwork. Ben neyseki ehliyet aldim 4 seneden sonra kaydirigubbakcemile2
evet canim ya zaten arkadaslar diyor bosuna bekleme green karti 3 senen dolucak yakinda direk vatandasliga basvur diye:)) internetten takip ediyorum sayfa 27 ocakta guncellenmis benim basvurdugum tariften 2 ay oncesindeki kagitlara bakiyorlarmis umarim cabucak bakarlar ne guzel ehliyetini almissin ben hala permitle duruyorum gerci esim cocuk oldugu icin bana guvenip arabayi da vermiyor :KK43:( bu arada bebisin geliyormus hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin allah insallah sorunsuz hamilelik gecirirsin:nazar:

evet canim ya zaten arkadaslar diyor bosuna bekleme green karti 3 senen dolucak yakinda direk vatandasliga basvur diye:)) internetten takip ediyorum sayfa 27 ocakta guncellenmis benim basvurdugum tariften 2 ay oncesindeki kagitlara bakiyorlarmis umarim cabucak bakarlar ne guzel ehliyetini almissin ben hala permitle duruyorum gerci esim cocuk oldugu icin bana guvenip arabayi da vermiyor :KK43:( bu arada bebisin geliyormus hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin allah insallah sorunsuz hamilelik gecirirsin:nazar:

selam canim. Insallah cabucak gelir green kartin da sende rahat rahat gidersin turkiyeye. Oteki turlu cok sorun yaratiyorlar biliyorsun. Lerners permit aldiysan gerisi cok kolay :) Ben 1 ay icinde hem online kursa gittim hem pratik yaptim hem aldim. Gaza getirdim kendi kendimi almam lazim dedim. Biliyorsun burda arabasiz hicbiryere cikilmiyor. Evde hapis gibisin. hele simdi bebek de olunca. Eczaneye gitmek gerekir asisi falan olur lazim yani. Bakalim burdaki hastanede nasil olacak dogum. Biraz garip olacak herkes Amerikali etraftaki. Bazi medical termleride anlayamiyorum. Hem aci bi yandan hem anlamamak 2-3 kere sorarim artik kaydirigubbakcemile3 Sen nerde yaptin dogumunu? Turkiyedemi?

selam canim. Insallah cabucak gelir green kartin da sende rahat rahat gidersin turkiyeye. Oteki turlu cok sorun yaratiyorlar biliyorsun. Lerners permit aldiysan gerisi cok kolay :) Ben 1 ay icinde hem online kursa gittim hem pratik yaptim hem aldim. Gaza getirdim kendi kendimi almam lazim dedim. Biliyorsun burda arabasiz hicbiryere cikilmiyor. Evde hapis gibisin. hele simdi bebek de olunca. Eczaneye gitmek gerekir asisi falan olur lazim yani. Bakalim burdaki hastanede nasil olacak dogum. Biraz garip olacak herkes Amerikali etraftaki. Bazi medical termleride anlayamiyorum. Hem aci bi yandan hem anlamamak 2-3 kere sorarim artik kaydirigubbakcemile3 Sen nerde yaptin dogumunu? Turkiyedemi?[/QUOT
ay ne guzel bende kendimi gaza getirsem alirim insallah ehliyeti:) ben burda dogum yaptim birde ingilizcem yok esim saolsun herseyi bana tercume ediyordu ama sikma sakin canini dogumda sana yardimci olmak icin herkes seferber oluyor sen kendini nasil rahat ediyorsan oyle davraniyorsun

baharcim anladim canim. Benim esim amerikali bide artik tercumede edemez olsun ya dedigin gibi yardimci olurlar herhalde. Cok uzak oldugu icin turkiyedende gelen giden olmaz. Nasil basladiysak bu maceraya oyle kendi kendimize hallederiz :)))

X