Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

selam ben burda guneydeyim fakat ayrildigim esim american subayi idi bir cok eyalet ve ulkeleede gittim su an kendim ve kizimla guneyde yasiyoruz ya siz ??? bu arada mesaj icin ayrica tesekkur ederim

selam ben burda guneydeyim fakat ayrildigim esim american subayi idi bir cok eyalet ve ulkeleede gittim su an kendim ve kizimla guneyde yasiyoruz ya siz ??? bu arada mesaj icin ayrica tesekkur ederim

ohh ne guzel.. bende 1 sene oldu geleli amerikaya esimle turkiyede tanistik evlendik columbus ohio yasiyoruz...tek arkadasim esim ve 5 aylik bebegim dil sorunum da var malesef .. yaza insallah turkiyeye gidicem 2 sene uzerine annemede vize verirlerse ilk isim kursa gidip parttime ise girip dilimi gelistirmek.. sen tecrubelisin onerilerin varmi...

[/COLOR]ohh ne guzel.. bende 1 sene oldu geleli amerikaya esimle turkiyede tanistik evlendik columbus ohio yasiyoruz...tek arkadasim esim ve 5 aylik bebegim dil sorunum da var malesef .. yaza insallah turkiyeye gidicem 2 sene uzerine annemede vize verirlerse ilk isim kursa gidip parttime ise girip dilimi gelistirmek.. sen tecrubelisin onerilerin varmi...TEKRAR SELAM
CANIM BENIM YA MADEM YENISIN O ZAMAN HOS GELDIN DIYORUM ESIN AMERICALI SANIRIM BENIM ESKI ESIM GIBI SUBAYMI YOKSA SIVIL BASKA BIR ISIMI VAR BIR YILDA KIM BILIR NE KADAR COK OZLEMISINDIR AILENI VE ULKEMIZI AH CANIM BE INSAN ALISIYOR DEMIYECEGIM AMA MECBUREN KATLANIYOR BURALARA BU YIL BENIM 3 YIL OLDU GELICEK YIL GIDERSEM 4 YILDAN SONRA GITMIS OLACAGIM EGER GIDEMEZDE KALIRSAM SANS ISTE KISMET DAYANIYORMUYUM HAYIR KATLANMASI ZOR AMA KIZIM VAR BENIMDE TAM 16 YASINDA LISE 2 YE GIDIYOR DAYANMAK ZORUNDA OLDUGUM ICIN NE KADAR OZLERSEMDE DURABILIYORUM BENDE BEN 15 YIL OLDU SANIRIM BURAYA GELELI CUNKI BURAYA GELIS TARIGHIMIZ 1994 YILINDA GELDIM 1992 YILINDA IZMIRDE EVLENDIM KIZIM OLDU IKI YIL SONRA TAYINIMIZ CIKTI VE AMERICA'SA ILK NORTH DAKOTA GRAN FORKS A.F.B LOSMANLARINA GELDIK SONRA SUREKLI ISTE YILLAR GECTIKCE TAYIN TAYIN FALAN BEN TELINI YAZARSAN YADA BENDEN ISTERSEN MESAJINDA YAZARSIN SANIRIM HIC TURK ARKADASIN YOK SAKIN YANLIZ OLDUGUNU SANMA OHIO DA BENIM BILDIGIM COK TURK VAR AMA ISTE TESADUFENMI DENK GELIR YOKSA ORALARDA TURK DERNEGI VARMI HIC BILMIYORUM ESINE SORARSAN BELKI O ARASTIRIP BULABILIRDE AMA BEN BURAYA GELDIGIMDEN BERI BENIM HIC DAHA TURK ARKADASIM OLMADI SADECE 3 KISI VARDI ODA BIR KAC AY KIMI GITTI BASKA EYALETE KIMINI BEN ISTEMEDIM AMA BU SEKILDEDE INGILIZCEYI DAHA CABUK OGRENMIS OLDUM TABIKI AMA NE KADAR COK BILSENDE GENE COK EKSIKLIKLER OLDUGUNU BILIYORSUN BABAM BENIM 4 LISAN BILIYORDU ANA DILI GIBI O SOYLERDI BANA NEYSE CANIM ANNENI GETIRTMEKTEN BAHSEDIYORSUNDA ANNEN SENIN YAKIN AKRABAN YERINE GECTIGI ICIN COK CABUK GELEBILIR BURAYA VIZE ICIN FAZLA UZUN BEKLEMEZ YANI AMA SANIRIM SENIN GREEN CARTIN VAR GREEN CARTLA NE KADAR ZAMAN HALLOLUR ONU BILEMIYORUM BURDAN BIR TURK AVUKATINA SORMAK GEREKIYOR SANIRIM AMA ESIN ISTERSE KENDI EGER AMERICAN VATANDASI ISE GERCI BILMIYORUM TURKMU AMERICALIMI AMA EGER VATANDASSA O DAHA CABUK GETIRTTIREBILIR YANI ANNEN UZUN BEKLEMEZ NEYSE BAYAGI FAZLA UZUN YAZDIM SANIRIM COSTUM IYICE ARTIK YARIN SENDEN GELEN MESAJLARA BAKARIM KENDINE VE BEBEGINE IYI BAK BEBEGINI BENIM ICIN ONCE KOKLA SONRA OP LUTFEN BAYILIRIM BEBEKLERIN KOKUSUNA HADI GORUSMEK UZRE SIMDILIK HOSCAKAL CANIM :a015:

Figencim hosgeldin kk ya a.s. sitemiz gercekten cok eglencelidir..Gerci bu topik biraz agir gidiyor...
Bende newyork'ta yasiyorum....2 kucuk kiizm var biri 3 yasinda digeri 8 aylik...Bazen cok sikilsamda yine de eglenceli buluyorum...Ama tatil icin ulkemden vazgecmem..:hooray: Burad tail yapmaktan nefret ediyorum..Gelsinler de turizmi bizden ogrensinler bence ,ben floridaya ilk gittigimde hayal kirikligi yasamistim,benim gibi dusunene var mi bilmiyorum ama ....

oncelıkle tesekkur ederım ve hos buldum senın gıbı dusunen varmı demıssın sanırım benım dusuncem senınkınden daha fanatık yanı sana kesınlıkle katılıyorum deyıl tatıl burda yasamayı bıle ıstemıyorum ama mecburıyet olunca yapacakta bırsey olmuyor kadere ınanırmısın bılmem ama bızım kaderımız vatana sevdıklerımıze hasret yazılmıs bellıkı gıtmek ıstesekte bır engel mutlaka cıkıyor allah hakkımızda hayırlısını versın artık bu arada cocuklarını benım ıcın op gorusmek ıstersen telını yazman yeterlı yanı ayrı eyaletlerdeyız ama en azından ıkımızde amerıcadayız mesajın ıcınde ayrıca tesekkur ederım bır kac gunden berı yogun oldugum ıcın nete gırsemde sıteye gıremedım affet vakıt buldukca bakmaya calısıyorum hadı gorusuruz canım sımdılık bye bye

selam kizlar nasil gidiyor uzun zamandir yazamiyordum gormeyeli topigimiz hareketlenmis amerikadakilerin paylasim topigi amerikada yasayan turklere benziyor diye uzulmeye baslamistim ( burda pek birlik yok ya o anlamda diyorum yanlis anlasilmasin :) ) yeni gelen arkadaslar sizde hosgeldiniz

merhabalar ben türkiyedeyim
ankarada yaşıyorum fakat senede en az iki kez amerikaya fuar ve kongreler için geliyorum..
gerçekten bu paylaşım alanı oldukça yavaş işliyor haklısınız..
mesela hala Las Vegasta yaşayan bulamadım ağustosta bir kongre nedeniyle newyork ve lasvegasa uğruyacağız aslında kalacak otel ve gezecek yerler hakkında bılgıye ıhtıyacım vardı..
bilgisi olan varsa ve benımle paylaşırsa cok sevınırım tekrar teşekkurederim..

Evet canim dogru soyluyorsun..Bende kismetse subatta cruise ile dolasacagim ama benim kasteddigim dedigin gibi plajlari biseye benzemiyor..Nerde bizim mavinin turkuazin her rengini barindiran denizlerimiz nerde bunlarin camur rengi denizleri...Otele gidyorsun en guzel otelde bile adam gibi bir yemek bulamiyorsun .saatlerec yemek yiyecek yer aradigimiz bilirim ,nerde biizm acik bufeler,illa her zevke uygun b ir yemek cikar...Birde ben cok acik tenliyim zaten saatlerec yatip guneslenemem,hic bir aktivide yok.Miami miami dedlier gittik,goz alabildigine sahil ama bombos ne denize giren var ne de bir aktivite.Turkiyede minnacik bir sahil kasabasina git hic bir sey yoksa,kanoya binertsin ,deniz bisikleti veya muz,binlerce aktivite.bunlarin tatilden anladigi gece sabaha kadar barlarda icmek ,gunduzde sizip butun gunu uyuyarak gecirmek.Tek sevdigim keywest'te dalisa gitmistik,iste ona bayildim muhtesemdi ...Herkese tavsiye ederim :)))

Evet manhattan'da ki oteller pahali ama ben manhattan'a cok yakin oturuyorum .Eger yakin olsun istiyorsan burada pan american'in bir otei var fiyati daha makul ve 15-20dk manhattan da olabiliyorsun.

bahar mercan birgun bulusalim manhattanda. mercan sana cok yakin ama bahara biraz uzak. hani olurda yolun duserse haber ver bahar kk bulusmasi yapalim. bana arabayla 15 dakika.

buarada hudson nehrine ucak dustu kizlar, benim evimden gozukuyor 151 kisi varmis ucakta.

canım cok teşekkurederim ilgine açıkcası iyi değil orta halli bir otel arıyorum ..malum artırdığım paranın tümüyle çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum..ben fransada okudum mesela orada kucuk turk otelleri bile vardı ..eşimle beraber gelicez amerikaya..bakalım daha vaktımız var araştırıyorum hala belkı bi lasvegasta yaşayan cıkar heralde..:)))))

ben ve 3 arkadşm eğer vizemz çıkarsa yazın 3ay new york manhattanda olucaz amish markette çalışıcaz bilen vardır belki yemek ve alışveriş için önerebilceğiniz güvenilir yerler nereler bide ucuz olmalı öğreciyiz de:))

nasilsiniz arkadaslar ben uzun suredir giremedim sayfaya

Amerikada yasayan gun gectikce cogalmakta
yeni gelen arkadslar hosgeldiniz

bende south NJ

arkadaşlar bizde eşimle gelmeyi çok istiyoruz eşim işten ayrılılalı 3 ay oldu acaba oradaki iş imkanlarına nasıl ulaşırız yardımcı olursanız çok sewinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…