Adıyaman cnm.bilmezsiniz ama Nilay hanim ☺Hangi ilde ve kime oluyosun canım
Izliyorum canım.adana meme operasyonu için ersal kaya mı erol kesiktaş mı lütfen cevap 1 hafta içinde olmam lazım. bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum
Devlet hastanesi mi canım sürecini takip ediyorum o zaman mutlaka haberdar et bizleriAdıyaman cnm.bilmezsiniz ama Nilay hanim ☺
Hadi hayirlisi canim merakla bekliyorum mutlu ol insallahHadi bajalim hayirlisi benim de şafak 12. Kasimin 18 inde ikinci ameliyatimi oluyorum
beni izlemeye alırmısın bende sadık hocaya ameliyat olacam.Aldım canım
beni de i zlemeye alırmısın canım.canım benim de 16 günlük fotoğraflarım var şimdi yaklaşık 1 ay oldu epey değişti koycam bugün yarın tekrar. izledim 16 günlüğü görebilirsin :)
beni izlemeye alırmısın canım.Yeni farkettim beni izliyorsun tsk ederim :) bugune kadar tum arastirmalarim dahilinde (masallah diyorum) gordugum en guzel memelerden birionceki hali nasildi?
Sonunda amaliyatımın beşinci haftasına ulaştım çok şükür. Şimdi yeni memelerimle mutluyum. Resim ekledim. Yorumlarınız benim için önemli. Eğer memesinden memnun olmayan ve sorun yaşayan varsa korkarak zaman kaybetmesin!
beni izlemeye alırmısın canım.Sonunda amaliyatımın beşinci haftasına ulaştım çok şükür. Şimdi yeni memelerimle mutluyum. Resim ekledim. Yorumlarınız benim için önemli. Eğer memesinden memnun olmayan ve sorun yaşayan varsa korkarak zaman kaybetmesin!
beni izlemeye alırmısın canım.Kızın büyükmüş caktirmama şansın yok benim oğlan 6.5 yaşında bi farklılık olduğunu anladı gibi ama o tarz bişey olacağını tahmin edemediği için sormadı ben de söylemedim karnımı biliyordu zaten :)
beni izlemeye alırmısın canım.Canım benim Allah sağlıkla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.en zor kısmı atlattın çok şükür:)
Eet cnm devlet hastanesi.resim atarim en kisa zamanda ☺cok heyecanliyim .uykularim kacti simdidenDevlet hastanesi mi canım sürecini takip ediyorum o zaman mutlaka haberdar et bizleri
Aldim canimbeni izlemeye alırmısın canım.
Sagol cnm.valla bende merakla bekliyorum sonucu.ilk ameliyatta cok sakindim.niyeyse simdi heyecan doruktaHadi hayirlisi canim merakla bekliyorum mutlu ol insallah
Bursadayim cnm ben.ilk ameliyatimi yapan doktorum yapicak yine ameliyatimi.alper bayraktarikinci ameliyatını sadık hocaya mı olacaksın.
Ahh canım yaa bulunduğun şehirde olsun diyemi devleti seçtin yoksa maddi uygun diyemi.. Yanlış anlama sakın bende bulunduğum şehirde özel hastane doktor olmadığı için devlete gitmiştim görüşmek için fiyatta gayet uygundu.sana ne dedi fiyatEet cnm devlet hastanesi.resim atarim en kisa zamanda ☺cok heyecanliyim .uykularim kacti simdiden
Cnm ablam devlet hastanesinde ameliyat hemsiresi ve plastik cerrahi doktorumun da ameliyatlarina giriyor.herkes cok begeniyor.ozel hastane ihtiyaci hissetmedim.sonucta tanidik bilindik doktor.tabi hersey kısmet kader meselesi.hakkimizda hayırlı hepimizinAhh canım yaa bulunduğun şehirde olsun diyemi devleti seçtin yoksa maddi uygun diyemi.. Yanlış anlama sakın bende bulunduğum şehirde özel hastane doktor olmadığı için devlete gitmiştim görüşmek için fiyatta gayet uygundu.sana ne dedi fiyat