- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
Kucuk muuu! Degil canim. Gayet iri ve mukemmel olmus canim.gule gule kullan cicislerini canim :) ben ozan balik'a ameliyat olacagmayy gerçekten mi çok teşekkür ederim. şimdi bi tişört giydim küçük geldi tribe girdim neden böyle küçük diyearzum77 'ninkileri gördüm mükemmelll inanamıyorum allah nazardan saklasın gerçekten acaba benimkiler de öyle yakınlaşır mı ya
önceden neredeyse sıfıra yakındı yok gibiydi küçücükkeşke fotoğrafım olsa da eklesem.
sen kime ameliyat olacaksın?
Kucuk muuu! Degil canim. Gayet iri ve mukemmel olmus canim.gule gule kullan cicislerini canim :) ben ozan balik'a ameliyat olacagm
Aldım canımarzum77 beni de izlemeye alir misin canim? Iki gun sonra gogus ameliyatim var tecrubelerinize ihtiyacim var
Olurmu hiç komik :)) Görüşmekte fayda varay valla sen meme ucundan olduğun için, hani iz kalmadığı için vesaire meme ucundan ameliyat olmak aklıma yattı, bir de çok memnunsun diye hasan fındık'a muayeneye gittim konuştumçok komiğim
İZliyorummmm...arzum77 dila0993 mutluluk2015 yarın görüşmeye gidiyorum benide izlemeye alırmısınız fotograflarınızı görmek istiyorum öncesi ve sonrası
arzum77 dila0993 mutluluk2015 yarın görüşmeye gidiyorum benide izlemeye alırmısınız fotograflarınızı görmek istiyorum öncesi ve sonrası
Gördüm çok güzeller büyük çok güzel deuto kesinlikle buna karar verdim saatler kaldı ameliyatıma hadı darısı başımacanım benim de 16 günlük fotoğraflarım var şimdi yaklaşık 1 ay oldu epey değişti koycam bugün yarın tekrar. izledim 16 günlüğü görebilirsin :)
Gördüm çok güzeller büyük çok güzel deuto kesinlikle buna karar verdim saatler kaldı ameliyatıma hadı darısı başıma
Nasil bir meme hasreti cektiysen artik :)inşallah canım çook güzel geçer inşallah ameliyatın ve komplikasyonsuz sürecin olur, ağrısız sızısız atlatıesınsen kime ameliyat olacaksın :) bana hala 400 cc bile büyük gelmiyo ben de ayrı bir çeşidim
Nasil bir meme hasreti cektiysen artik :)
Canım ameliyat oldun mu?????? Nasılsın ?????Gördüm çok güzeller büyük çok güzel deuto kesinlikle buna karar verdim saatler kaldı ameliyatıma hadı darısı başıma
Yazdım bikaç yere canım iyiyim şğkğr bşde su agrışar gecse ağzı kesici kar etmedi pek birsz ıyımayı deniycem ama kesinlikte her gecen an daha iyiye gidiyoCanım ameliyat oldun mu?????? Nasılsın ?????
Yazdım bikaç yere canım iyiyim şğkğr bşde su agrışar gecse ağzı kesici kar etmedi pek birsz ıyımayı deniycem ama kesinlikte her gecen an daha iyiye gidiyo
beni de izlemeye alırmısınız bende ameliyat olacam,İZliyorummmm...
bende ameliyat olacağım izlemeye alırmısınız beni.Aldım canım
Canım senin izlerin ne durumda.. İyi oldun mu baya iylesmissindirYazdım bikaç yere canım iyiyim şğkğr bşde su agrışar gecse ağzı kesici kar etmedi pek birsz ıyımayı deniycem ama kesinlikte her gecen an daha iyiye gidiyo
Hangi ilde ve kime oluyosun canımKizlar 16 kasimda ameliyat olacagim insallah.simdiden stres ve heyecandan uykularim kacti