Ben de 2 sezeryan geçirdim ama böyle heyecan,stres yaşamadım.hep ya birşey olursa,2 çocuğum var,kendimi riske atıyorum gibi düşünceler aklımdaydı.bir yandan da yaptırmazsam ömür boyu pişman olurum,hep aklımda kalır diye düşünüyordum.anesteziden uyandığımda içim öyle rahatladı ki anlatamam:)En zoru da beklemek
bir de kızlar sizde oldu mu bilmiyorum daha önce 2 Spinal bir genel anestezi olmama rağmen bu sefer estetik operasyon olmanın suçluluk duygusu mu bilmiyorum acayip geriliyorum Allah korusun ya bişey olursa düşüncesi gelip gelip gidiyor iki çocukla estetik masasına yatmanın suçluluk duygusu mu bu acaba hani çocuklara rağmen böyle bir şey için nasıl kendini riske atarsın diyor sanki bir ses derinlerden siz de de oluyor mu
Ay ne güzel ya :)Kayınvaldem de,ki kendisi 80 yaşındadır.yaptır kızım,herkes yaptırıyor artık diye bana destek oldu:)
Ayy senin az kalmışş bende heyecanlandım senin adınaKızlar benim Şafak 2. Bende anneyim ayni stress kaygi asiri derecede bende de var. Resmen 3 buçuk atıyorum :))) bende sucluluk duygusu degilde biri anlarsa ozellikle bir erkek anlarsa utancimdan naaparim bilemiyorum. Esimde kimse bilsin istemiyo. cok guzel goguslerim olacak fakat kimse farketmeyecek ne aci :)))
Çok moderndir.ben mini etek giysem,süslensem bayılır.eşimin tam tersiAy ne güzel ya :)
Aslında kime ne.herkes neler neler yaptırıyor.ben eşim bu kadar katı olmasaydı saklarmıydım bilmiyorum.açıkça soran olursa ne derim onu da bilmiyorum.büyük ihtimalle doğruyu söylerim,dayanamam.çok istediğimiz bir şeyi yaptırıyoruz ama malesef aynı zamanda büyük huzursuzluk yaşıyoruzKızlar benim Şafak 2. Bende anneyim ayni stress kaygi asiri derecede bende de var. Resmen 3 buçuk atıyorum :))) bende sucluluk duygusu degilde biri anlarsa ozellikle bir erkek anlarsa utancimdan naaparim bilemiyorum. Esimde kimse bilsin istemiyo. cok guzel goguslerim olacak fakat kimse farketmeyecek ne aci :)))
Dualrımız seninle olacak ve iyi haberlerini bekleyeceğiz.. Sende istediğin göğüslere sahip olursun mutlu olursun cnm. Ayy ne heyecan verici yahu ben hyatımda hiç böyle heyecan yapmadım ama ameliyat olacağımı düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor :))Evet cok az kaldi nooolur dua edin :)))
ben kayin valideme soylesem tovbe tovbe gunah kiziiiimm der kesin :)))
Benimkiler senelerce yurt dışında yaşamışlar,kendisi de gençliğinde gezmeyi,süslenmeyi çok seviyormuş.o yüzden böyle şeyler hoşuna gidiyor:)botox filan da yaptır diyor bana:)Evet cok az kaldi nooolur dua edin :)))
ben kayin valideme soylesem tovbe tovbe gunah kiziiiimm der kesin :)))
Dualrımız seninle olacak ve iyi haberlerini bekleyeceğiz.. Sende istediğin göğüslere sahip olursun mutlu olursun cnm. Ayy ne heyecan verici yahu ben hyatımda hiç böyle heyecan yapmadım ama ameliyat olacağımı düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor :))
Benimki de ilk başta çok yakın arkadaşıma söyledim diye olay çıkardı,beni ağlattı düşün.şimdi birkaç arkadaşım biliyor.biraz daha alıştı ve yumuşadı.belki zamanla daha da iyi olacak.yani umarım.inşallah sizde de öyle olur canım.Violetta72 sorma toplum baskisi iste. Bende soylerim herhalde sorana ama esim cok kati bu konuda. Onun yaninda kimsenin sormamasi lazim.
Benimki de ilk başta çok yakın arkadaşıma söyledim diye olay çıkardı,beni ağlattı düşün.şimdi birkaç arkadaşım biliyor.biraz daha alıştı ve yumuşadı.belki zamanla daha da iyi olacak.yani umarım.inşallah sizde de öyle olur canım.
Ne yapalım,öyle ya da böyle.en azından ben hayalime kavuştum,sen de kavuşmak üzeresin.buna da şükür:))Simdilik sanmiyorum canim cunku simdiden ambargoyu koydu. Ailem ve ailece gorustugumuz yakin arkadaslarim bilmeyecek. Sadece isyerimde bikac arkadasim biliyo.