Buyuk gune Son 4 gün :)
Canım valla şu anda heyecandan oluyorum uçuk çıkardım . Adım adım yazacağım .merak etmeyin :)Ay cok cok az kalmis senin bana daha 13 gun var diye cok heyecan yapmadım daha :) umarim guzel gecer operasyonun sonuclarini yaz bize olduktan sonra. Kendini iyi hisseder hissetmez
Yusra63 canım senin ameliyat nerede yapılacak ?Ay cok cok az kalmis senin bana daha 13 gun var diye cok heyecan yapmadım daha :) umarim guzel gecer operasyonun sonuclarini yaz bize olduktan sonra. Kendini iyi hisseder hissetmez
Yusra63 canım senin ameliyat nerede yapılacak ?
Hayırlı olsun canim şimdiden çok geçmiş olsunEvvet kızlar yarın büyük gün :)
Bu gün yatişim yapıldı odam ayarlandı .
Ben bütün evrakları imzaladım . Bileklik taktılar :)
Refakatçi yaka kartımı verdiler :)
Ayyyyy olacak galiba dua edin kızlar ...
Tesekkur ederimHayırlı olsun canim şimdiden çok geçmiş olsun
Evvet kızlar yarın büyük gün :)
Bu gün yatişim yapıldı odam ayarlandı .
Ben bütün evrakları imzaladım . Bileklik taktılar :)
Refakatçi yaka kartımı verdiler :)
Ayyyyy olacak galiba dua edin kızlar ...
Son 9 saat :)
Yüreğim sıkışıyor yemin ederim . Bakalım yeni cicik lerle tanışıcaz . Yalniz ne tuhaf ya saç kestirirken en azından kökü bende memede napcaz :)Siz ameliyat için geri sayıyorsunuz ben de muayene için :)) heyecanınızı düşünemiyorum bile inşallah çabuk ve sorunsuz ağrısız Bi şekilde atlatırsınız sürecinizi :)
İzlemeye alır mısın?beni izlemeye alırmısın canım.
İzlemeye alır mısın?Ameliyattan ciktum kizlar simdilik iyiyim . Biraz agrim var . Ama gececek herhal
Ameliyattan ciktum kizlar simdilik iyiyim . Biraz agrim var . Ama gececek herhal
Ameliyattan ciktum kizlar simdilik iyiyim . Biraz agrim var . Ama gececek herhal
Evvet basliyorum siki durunCok gecmis olsun iyi hissedince her surecini yaz bize :)