Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim. şimdi bi tişört giydim küçük geldi tribe girdim neden böyle küçük diye :cry: arzum77 arzum77 'ninkileri gördüm mükemmelll inanamıyorum allah nazardan saklasın gerçekten acaba benimkiler de öyle yakınlaşır mı ya :KK53::KK53:

önceden neredeyse sıfıra yakındı yok gibiydi küçücük :KK43: keşke fotoğrafım olsa da eklesem.

sen kime ameliyat olacaksın?
Kucuk muuu! Degil canim. Gayet iri ve mukemmel olmus canim.gule gule kullan cicislerini canim :) ben ozan balik'a ameliyat olacagm

Kucuk muuu! Degil canim. Gayet iri ve mukemmel olmus canim.gule gule kullan cicislerini canim :) ben ozan balik'a ameliyat olacagm

eheh yok yani eski hali küçücüktü demek istedim :KK53: çok teşekkür ederim :KK49:

inşallah ameliyatın çok güzel geçer istediğin memelere istediğin büyüklükte ve şekilde kavuşursun:KK76:

Gördüm çok güzeller büyük çok güzel deuto kesinlikle buna karar verdim saatler kaldı ameliyatıma hadı darısı başıma

inşallah canım çook güzel geçer inşallah ameliyatın ve komplikasyonsuz sürecin olur, ağrısız sızısız atlatıesın :KK37: sen kime ameliyat olacaksın :) bana hala 400 cc bile büyük gelmiyo :KK70: :KK70: ben de ayrı bir çeşidim

X