Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Cnm ablam devlet hastanesinde ameliyat hemsiresi ve plastik cerrahi doktorumun da ameliyatlarina giriyor.herkes cok begeniyor.ozel hastane ihtiyaci hissetmedim.sonucta tanidik bilindik doktor.tabi hersey kısmet kader meselesi.hakkimizda hayırlı hepimizin
..
Ayy inşallah güzel olur canım yaa ... Daha o özenli yapar doktor tanidiksa

kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabah 8 de ..dr 34o cc karar verdi ama bana sanki büyük gibi geldi 2 gündür uyuyamıyorum çok korkuyorum kas altı mentor ...hatta 390 cc kadar kaldırırsın ama abartı durur dedi :mad:çok abartılı olmasın ama birazda memelerim olsun ameliyata değsin:KK70: dedim bakalım hayırlısı olsun ...

kızlar sonunda günümü aldım çarşamba sabah 8 de ..dr 34o cc karar verdi ama bana sanki büyük gibi geldi 2 gündür uyuyamıyorum çok korkuyorum kas altı mentor ...hatta 390 cc kadar kaldırırsın ama abartı durur dedi :mad:çok abartılı olmasın ama birazda memelerim olsun ameliyata değsin:KK70: dedim bakalım hayırlısı olsun ...
Canım hayırlı olsun :KK66: gönlünü ferah tut, ameliyattan uyanınca " eyvaaaaaahhhgg, ben ne .ok yedim!?!,!" Diiceksin ama sonra , 2,3 gün içinde herşey geçmiş olacak :KK66:

eyvah eyvah :) kaç gün diyeceğiz bunu. korkuyoruz ama olsun ya sonunda dam üstünde un eler türküsünü boynum bükük dinlemeyeceğim :)
Boynu bükük dinlemek bi yana , eşlik edeceksin o türküye :KK70: sadece eşlik etmeyecek bir yandan da memelerini sallaya sallaya dans kareografisi yapacaksın :KK70: benim 4. Ay daha yeni yeni sallanıyor :KK66:

sallanacak ama dimi öyle yapay yapay durmayack :) sapık olduk ya :) düğmelerde kavuşmayacak
Benim düğmeler kavuşuyor :KK66: eskiden hep destekli taktığım için gömlekler ona göreydi. Şimdi sadece yarım atlet giyiyorum. Kıyafetlerim oluyor. Ama sütyen giydiğimde düğmeler kavuşmuyor :KK66:

Slm arkadaslar ben ameliyat olali 7 ay oldu agrim sancim hic biseyim kalmadi hic gogsum yoktu birazda minyonum 295 cc mentor puruzlu jel taktilar. Goruntu super fakat cok sertler hic oynayip ziplamiyolar benim gibi olan varmi acaba internette normal diyolar ama yardimci olursaniz cok sevinirim

Slm arkadaslar ben ameliyat olali 7 ay oldu agrim sancim hic biseyim kalmadi hic gogsum yoktu birazda minyonum 295 cc mentor puruzlu jel taktilar. Goruntu super fakat cok sertler hic oynayip ziplamiyolar benim gibi olan varmi acaba internette normal diyolar ama yardimci olursaniz cok sevinirim
Canım Msj yapıyor musun :KK66:

Resim daha yukleyemedim telefonum yazilim sorunu yuzunden serviste....17 gun falan oldu benim agrim az diye erken ise guce. Girisince birz sikinti yasadim ama simdi iyiyim normale dondum yalniz kollarimi yukariya kaldirirken icerde siliikonun oynadigini hissediyorum biraz rahatsiz ediyor tabi ama normalmis sanirim bir de biraz buyuk 250cc kondu kas zari alti ama ust bedenim cok ince benim high profil oval konuldu ama su an biraz iri ciplakken insallah yumusayinca ve biraz kuculunce dsha iyi olacak senin kuculme oldu mu nasilsin simdi
Merhaba benim doktorumda ustum ince olmasina ragmen kas zari alti high prof onerdi. Uzun zamam olmus sizinki nasil simdi? Baba yardimci olursaniz sevinirim

En zoru da beklemek
bir de kızlar sizde oldu mu bilmiyorum daha önce 2 Spinal bir genel anestezi olmama rağmen bu sefer estetik operasyon olmanın suçluluk duygusu mu bilmiyorum acayip geriliyorum Allah korusun ya bişey olursa düşüncesi gelip gelip gidiyor iki çocukla estetik masasına yatmanın suçluluk duygusu mu bu acaba hani çocuklara rağmen böyle bir şey için nasıl kendini riske atarsın diyor sanki bir ses derinlerden siz de de oluyor mu
Ohoooo o ses hiç gitmiyor ki :)

mutluluk2015 mutluluk2015 evet izliyoruz biz birbirimizi :) cok tşk ederim ama ben ilk önce cok begenip büyük olmuş diyip sonra gözüm alıştıkça küçük oldugunu düşünmeye başladım işte. Benim eski halim fotolarımda var zaten karşılaştırabilirsin kendininkiyle. Asimetri vardı cok az sol 325 sag 300 takılmıştı ama moderate plus kullanıldı bu yüzden de bana göre cıkıklıgı yeterli değil basık gibi geliyor daha çıkık olmalı bu yüzden high profil 350-375 yada375-400 olcak emin değilim hala bence 275 küçük gibi ama sen bilirsin tabi :KK66:

Benide izlermisin albumum var seni izliyorum ben

X