Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

adana meme operasyonu için ersal kaya mı erol kesiktaş mı lütfen cevap 1 hafta içinde olmam lazım. bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum

Sonunda amaliyatımın beşinci haftasına ulaştım çok şükür. Şimdi yeni memelerimle mutluyum. Resim ekledim. Yorumlarınız benim için önemli. Eğer memesinden memnun olmayan ve sorun yaşayan varsa korkarak zaman kaybetmesin!
Sonunda amaliyatımın beşinci haftasına ulaştım çok şükür. Şimdi yeni memelerimle mutluyum. Resim ekledim. Yorumlarınız benim için önemli. Eğer memesinden memnun olmayan ve sorun yaşayan varsa korkarak zaman kaybetmesin!
beni izlemeye alırmısın canım.

Eet cnm devlet hastanesi.resim atarim en kisa zamanda ☺cok heyecanliyim .uykularim kacti simdiden
Ahh canım yaa bulunduğun şehirde olsun diyemi devleti seçtin yoksa maddi uygun diyemi.. Yanlış anlama sakın bende bulunduğum şehirde özel hastane doktor olmadığı için devlete gitmiştim görüşmek için fiyatta gayet uygundu.sana ne dedi fiyat

:21:Kızlar merhaba bugün tam karın germe meme protezi korse herşey dahil 12.000fiyat aldım sizce uygun mudur

Ahh canım yaa bulunduğun şehirde olsun diyemi devleti seçtin yoksa maddi uygun diyemi.. Yanlış anlama sakın bende bulunduğum şehirde özel hastane doktor olmadığı için devlete gitmiştim görüşmek için fiyatta gayet uygundu.sana ne dedi fiyat
Cnm ablam devlet hastanesinde ameliyat hemsiresi ve plastik cerrahi doktorumun da ameliyatlarina giriyor.herkes cok begeniyor.ozel hastane ihtiyaci hissetmedim.sonucta tanidik bilindik doktor.tabi hersey kısmet kader meselesi.hakkimizda hayırlı hepimizin
..

X