• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Son üç günnn! Diklestirme+protez olacak Heyecan cok yok.sadece cocuklarim icin telasliyim bes gun benden ayri durabilirler mi :KK43: Dualarinizi eksik etmeyin.. bu arada yeni konu ac butonunu goremiyorum arkadaslar neden ki?

Canım Allah yardımcın olsun hemen bitçek gitçek inşallah :) gelsin güzel memişler:KK76:

Amin canim eksik olma :) senin ameliyatini kim yapmisti? Memnun musun?

ben prof dr fuat yüksel'e ameliyat oldum daha 2 hafta oldu. memnunum çok şükür, şimdilik sıkıntım olmadı ağrılarım baskı hissi falan hepsi geçti. :KK49: bana sırf protez takıldı meme ucundan, kas altı, 400 cc. sen kaç cc istiyorsun canım?

ben prof dr fuat yüksel'e ameliyat oldum daha 2 hafta oldu. memnunum çok şükür, şimdilik sıkıntım olmadı ağrılarım baskı hissi falan hepsi geçti. :KK49: bana sırf protez takıldı meme ucundan, kas altı, 400 cc. sen kaç cc istiyorsun canım?
Gule gule kullsn canim resim gorebilir miyim mumkunse beni izler misin? Ben şu cc olayina cok takilmiyorum cunku net olmuyor mesela benim goguslerim kucuk degil 300 cc takilsa bir baskasina 450 cc takilmis gibi olacak. Ama kucuk bir meme istemedigim kesin ;)

Yeni farkettim beni izliyorsun tsk ederim :) bugune kadar tum arastirmalarim dahilinde (masallah diyorum) gordugum en guzel memelerden biri :KK66: onceki hali nasildi?

dila0993 dila0993 Izlemeye aldım seni,sende beni alırmısın ;) Cc kardeşim benim :)))
Ayrıca kesi kardeşimde oluyorsun :D

Yeni farkettim beni izliyorsun tsk ederim :) bugune kadar tum arastirmalarim dahilinde (masallah diyorum) gordugum en guzel memelerden biri :KK66: onceki hali nasildi?

ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim. şimdi bi tişört giydim küçük geldi tribe girdim neden böyle küçük diye :cry: arzum77 arzum77 'ninkileri gördüm mükemmelll inanamıyorum allah nazardan saklasın gerçekten acaba benimkiler de öyle yakınlaşır mı ya :KK53::KK53:

önceden neredeyse sıfıra yakındı yok gibiydi küçücük :( keşke fotoğrafım olsa da eklesem.

sen kime ameliyat olacaksın?

dila0993 dila0993 Izlemeye aldım seni,sende beni alırmısın :KK66: Cc kardeşim benim :)))
Ayrıca kesi kardeşimde oluyorsun :KK70:

ay valla sen meme ucundan olduğun için, hani iz kalmadığı için vesaire meme ucundan ameliyat olmak aklıma yattı, bir de çok memnunsun diye hasan fındık'a muayeneye gittim konuştum :D çok komiğim :KK49:

Back