- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benim :) umarim seninki gibi guzel cicislerim olurCanım, hayırlarla gir çık inşallah Allah yardımcın olsun ... Dualar senle canım.
Daha güzelleri olacak inşallahSagol canim benim :) umarim seninki gibi guzel cicislerim olur
Son üç günnn! Diklestirme+protez olacak Heyecan cok yok.sadece cocuklarim icin telasliyim bes gun benden ayri durabilirler mi Dualarinizi eksik etmeyin.. bu arada yeni konu ac butonunu goremiyorum arkadaslar neden ki?
Ins canim :) bu arada yeni konu nasil aciliyor?Daha güzelleri olacak inşallah
Amin canim eksik olma :) senin ameliyatini kim yapmisti? Memnun musun?Canım Allah yardımcın olsun hemen bitçek gitçek inşallah :) gelsin güzel memişler
Amin canim eksik olma :) senin ameliyatini kim yapmisti? Memnun musun?
Gule gule kullsn canim resim gorebilir miyim mumkunse beni izler misin? Ben şu cc olayina cok takilmiyorum cunku net olmuyor mesela benim goguslerim kucuk degil 300 cc takilsa bir baskasina 450 cc takilmis gibi olacak. Ama kucuk bir meme istemedigim kesinben prof dr fuat yüksel'e ameliyat oldum daha 2 hafta oldu. memnunum çok şükür, şimdilik sıkıntım olmadı ağrılarım baskı hissi falan hepsi geçti. bana sırf protez takıldı meme ucundan, kas altı, 400 cc. sen kaç cc istiyorsun canım?
tsk ederim canim :)canım portal / forum / meme estetiği yazan yerin sağında yeni konu aç yazıyor. konuların olduğu sayfada yani :)
Canım forumlar sayfasındaydı sanırım. Altta veya üstte yeni konu aç başlığı var.Ins canim :) bu arada yeni konu nasil aciliyor?
Buldum canim tesekkur ederim :)Canım forumlar sayfasındaydı sanırım. Altta veya üstte yeni konu aç başlığı var.
Canım, forumlar- meme estetiği - sağ üstBuldum canim tesekkur ederim :)
Ayyy buldum yazmışsın, ben de bulamadım anlıyorumBuldum canim tesekkur ederim :)
Yeni oldugum icin biraz karisik geldi forum alistim gibi canimAyyy buldum yazmışsın, ben de bulamadım anlıyorum
dila0993 Izlemeye aldım seni,sende beni alırmısın Cc kardeşim benim :)))ben prof dr fuat yüksel'e ameliyat oldum daha 2 hafta oldu. memnunum çok şükür, şimdilik sıkıntım olmadı ağrılarım baskı hissi falan hepsi geçti. bana sırf protez takıldı meme ucundan, kas altı, 400 cc. sen kaç cc istiyorsun canım?
Yeni farkettim beni izliyorsun tsk ederim :) bugune kadar tum arastirmalarim dahilinde (masallah diyorum) gordugum en guzel memelerden biri onceki hali nasildi?
dila0993 Izlemeye aldım seni,sende beni alırmısın Cc kardeşim benim :)))
Ayrıca kesi kardeşimde oluyorsun