Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

Göğüs altı ölçüm 75 sütyen alırken böyle alıyorum göğüs tam üzeri ölçümde mezura ile 95 ablam ölçtü bende saf gibi 90 oldum diyorum ve Sütyenlerimde inanılmaz sıkıyor meğerse bu yüzdenmiş

kıskandım yaa çok güzeldir:)benimki küçük oldu böhüüüüüüü(( :)

z£yn€p;13639661 .!.:
tamam canım göndereyim
özelden mailimi yazıyorum sana
öncesi yok sonrası var sadece
öncesini doktorumdan istedim ama göndermedi daha

meraba herkes cok guzel dıyor ben de merak ettım resımlerıne bakabılırmıyım

kızlar benim gogus altı 72 gogus olcum 78 minicik işte ben kac cc yaptırcam bilmiyorum ama 275 istiyorum insallah olur omuz genislıgım 38 cm miniciğim yaa :S

göğüsaltı 73 göğüs ucu 96 250-375 arası konulacak 30 martta.80b olacakmış ama ben 80c istiyorum.doktorum çok buyukte sakıncalı diyor,bilmiyorum kızlar umarım vazgeçmem.bu konuyla ilgili hemen hemen tüm ayfalara mesaj yazdım bana destek olun lütfen..

canım sanırım göğüs ucu ölçünde bi yanlış ölçüm ya da yazım hatası var.. 23 cm farka ameliyat sonrası ben ulaşamadım.. mutlak bir hata olduğunu düşünerek şimdiden herşey gönlünce olsun sonuç seni mutlu etsin dileklerimi gönderiyorum.

cerrahi estetikden bukadar memnun insan görmek güzel

Bu Kup olayı ne çok değişiyor Bu gün yine südyen aldım C kup biliyorum kendimi D olmuşum meğerse :26: Heryerde her mağzada farklılık gösterebiliyor kuplar göğüs üzeri ölçüsü önemliymiş

Kızlar benim meme uçundan 91 gögüs altından 77 civarı .Çok büyük gögüsleri sevdiğim için bana küçük geliyor annemlere ameliyat düşündüğüm söylesem tepkileri baya büyük olur Eğer bir gün ameliyat olmaya kalkarsam sizce kaç cc protez koydurmam lazım ?Pek anlamıyorum cc büyüklüklerinden

Son düzenleme:
Kimse yardımcı olmayacak mı =(

Canım Liv gayet iyi Hatta Süper Göğüs Ölçün operasyon sonrası bile bu ölçüye sahip olamayanlar var Lakin böyle mutlu değilsin :26: seni anlamaya çalışıyorum yinede acele etme derim şahsen tabiki tercih senin bitanem :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…