z£yn€p;13170760 .!.:Düz Yuvarlak Jel Yüksek Profil
Ebat Çizelgesi
Aygıt Hacmi Çap Projeksiyon
125 cc 8,3 cm 3,5 cm
150 cc 8,8 cm 3,7 cm
175 cc 9,3 cm 3,9 cm
200 cc 9,7 cm 4,0 cm
225 cc 10,1 cm 4,2 cm
250 cc 10,5 cm 4,3 cm
275 cc 10,8 cm 4,4 cm
300 cc 11,1 cm 4,5 cm
325 cc 11,4 cm 4,6 cm
350 cc 11,7 cm 4,8 cm
375 cc 12,0 cm 4,8 cm
400 cc 12,2 cm 5,0 cm
425 cc 12,5 cm 5,0 cm
450 cc 12,8 cm 5,1 cm
475 cc 13,0 cm 5,3 cm
500 cc 13,2 cm 5,3 cm
550 cc 13,6 cm 5,5 cm
600 cc 14,0 cm 5,6 cm
650 cc 14,4 cm 5,7 cm
700 cc 14,8 cm 5,8 cm
750 cc 15,2 cm 5,9 cm
800 cc 15,5 cm 6,0 cm
Bu tabloda cc lerin genişlikleri ve yükseklikleri yazıyor umarım yardımcı olur batıncım
mentorcorp.com dan alınmıştır
Canım Liv gayet iyi Hatta Süper Göğüs Ölçün operasyon sonrası bile bu ölçüye sahip olamayanlar var Lakin böyle mutlu değilsin :26: seni anlamaya çalışıyorum yinede acele etme derimşahsen tabiki tercih senin bitanem :97:
Yok canım ölçülerim fena değil:26: ama dediğin gibi çok büyük istediğim için mutlu değilim .Sence bana kaç cc lik uygun olur ? meme uçundan 100 ve üzeri gögüsüm olsun istiyorum
Yukarda alıntıladığım, çap ve projeksiyon olayı tam olarak nedir arkadaşlar ?Bilen birisi anlatsa harika olur :26:
Yok canım ölçülerim fena değil:26: ama dediğin gibi çok büyük istediğim için mutlu değilim .Sence bana kaç cc lik uygun olur ? meme uçundan 100 ve üzeri gögüsüm olsun istiyorum
Yukarda alıntıladığım, çap ve projeksiyon olayı tam olarak nedir arkadaşlar ?Bilen birisi anlatsa harika olur :26:
z£yn€p;13403017 .!.:xxxxxxxxxxxxxxx
Bunlar benim bildiğim siteler
Mailimi özelden yazıyorum canım
ameliyat öncesi en çok kafa kurcalayan mesele bu sanırım.en önemlisi tüm doktorların dediği gibi ameliyat sonrasında memede silikon olduğu anlaşılmayacak büyüklükte protez takılması.boyum 1.62 kilom 53. göğüs altı ölçüm 73. ameliyat sonrası göğüs çevrem 89 oldu.gerçi 1 ay olmadı henüz ameliyat olalı. takılan protez 260 cc.high profil.kas üstü meme altı kesisiyle yerleştirildi. sonuçtan memnunum.
fikir olsun benim memişlerde =)
meme altı çevrem 68,meme çevrem 86.325 cc high profil yuvarlak mentor silikon konuldu.yöntem dual plan.
75 B sutyen kullanıyorum.
cicegimm öncelikle sana ve mikse sonra hepinize teşekkür ederim kızlar 10 gun kadar önce gögüslerimin istediginden büyük oldugunu psikolojimin cok bozuldugunu yazmıstım neredeyse 2. ameliyatı olmak üzereydim bana beklememi söylediniz şu an herşey yolunda oldukça yumusadı ve sekıllendı ve mutluyum.tekrar teşekkürler
cicegimm öncelikle sana ve mikse sonra hepinize teşekkür ederim kızlar 10 gun kadar önce gögüslerimin istediginden büyük oldugunu psikolojimin cok bozuldugunu yazmıstım neredeyse 2. ameliyatı olmak üzereydim bana beklememi söylediniz şu an herşey yolunda oldukça yumusadı ve sekıllendı ve mutluyum.tekrar teşekkürler
Ben ameliyet olalı 1 hafta oluyor.Gözüme çok büyük geliyorlar ve yanlardan taşma var koltuk altıma doğru...Bu normalmi acaba küçülürlermi biraz lütfen amaliyat olan arkadaşlar yardımcı olun....
Ben ameliyet olalı 1 hafta oluyor.Gözüme çok büyük geliyorlar ve yanlardan taşma var koltuk altıma doğru...Bu normalmi acaba küçülürlermi biraz lütfen amaliyat olan arkadaşlar yardımcı olun....
Ben doğum yaptığım için kas dokum yok gibi birşeydi kas altı yaptı doktorum ama kaç cc olduğunu sordum araya laf girdi öğrenemedim( 1.67 boy 50 kg göğüs çevremi ölçtüm şu an 90 cm...allahım ne olur küçülsünler yoksa eşimle aram açılacak ( Şu an Zeyna gibi hissediyorum ...
canım benim de özellikle sol tarafım bildigin koluma degiyodu yandan ilk bi hafta hatta azalarak iki hafta.. ama şimdi yok öyle birşey 1 ay oldu. masajlarla hızlı bir yumusama ve sislik kaybı yasadım. sakın telaşlanma cok düzgün ve güzel olucaklar...
z£yn€p;13057437 .!.:yuvarlak bence süper duruyor, kesinlikle tavsiye ederim
sütyensizken bile harikalar, bomba gibiler :)
forumda damla düşünenler benim fotoğraflarımı görünce yuvarlak yaptırmaya karar verdi
2. ameliyat için acele karar verme ama olursan sana tavsiyem yuvarlak olsun
Dekolte muhteşem sütyen giymeye gerek kalmıyor sütyensiz daha güzeller valla:dance:
göğüsaltı 73 göğüs ucu 96 250-375 arası konulacak 30 martta.80b olacakmış ama ben 80c istiyorum.doktorum çok buyukte sakıncalı diyor,bilmiyorum kızlar umarım vazgeçmem.bu konuyla ilgili hemen hemen tüm ayfalara mesaj yazdım bana destek olun lütfen..
fikir olsun benim memişlerde =)
meme altı çevrem 68,meme çevrem 86.325 cc high profil yuvarlak mentor silikon konuldu.yöntem dual plan.
75 B sutyen kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?