Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

oralet teşekürler cevabın için içimi rahatlattın :) da şimdi de başka bir sorun çıktı.istanbulda ameliyat olacağım ama dr 2 gün kalmalısın istanbulda sonr yola çıkarsın dedi . ameliyatdan sonra kalmak için hesaplı bir otel ya da motel pansiyon gibi bir yer lazım internette bakındım bişi bulamadım .ameliyatım gaziosmanpaşada küçükköyde olacak acaba bana önerebileceğiniz otel yada pansiyon var mı?offf nasıl bunaldım ama zaten ameliyat stresi yetiyor birde bu çıktı(((((
mainbocum leventte iki otel biliyorum ucuz
otelden gaziosmanpaşa küçükköye 15-20 km uzaklıkta hemen hemen
geçenlerde levent otelde konakladım oldukça memnun kaldım ama gül otelde iyidir aynı ailenin iki otelde

STANBUL LEVENT OTEL REZERVASYON, STANBUL LEVENT  OTEL, STANBUL OTEL, STANBUL , OTEL REZERVASYON, ETLER OTEL REZERVASYON, STANBULDAK OTELLER, AVRUPA YAKASI OTELLER, LEVENT OTEL, LEVENT HOTEL, BEKTA OTEL, MASLAK HOTEL, ETLER HOTELS, OTEL STANBUL, HOTEL
Hotel gl istanbul oda zellikleri.Otelimiz 35 oda, 65 yatak,

umarım yardımcı olur

z£yn€p;14817264 .!.:
mainbocum leventte iki otel biliyorum ucuz
otelden gaziosmanpaşa küçükköye 15-20 km uzaklıkta hemen hemen
geçenlerde levent otelde konakladım oldukça memnun kaldım ama gül otelde iyidir aynı ailenin iki otelde

zeynepcim teşekkür ederim canım sanırım gül otel bize daha uygun çünkü 3 kişi geliyoruz istanbula ve 3 gün kalacağız :)

5 gün kaldııııı(geri sayım başladı bile)

oralet teşekürler cevabın için içimi rahatlattın :) da şimdi de başka bir sorun çıktı.istanbulda ameliyat olacağım ama dr 2 gün kalmalısın istanbulda sonr yola çıkarsın dedi . ameliyatdan sonra kalmak için hesaplı bir otel ya da motel pansiyon gibi bir yer lazım internette bakındım bişi bulamadım .ameliyatım gaziosmanpaşada küçükköyde olacak acaba bana önerebileceğiniz otel yada pansiyon var mı?offf nasıl bunaldım ama zaten ameliyat stresi yetiyor birde bu çıktı(((((

Rica ederim canım az kalmış senin de hem rahat ol yahu :))

bu sitede öğretmen evlerinin çok uygun olduğunu okumuştum. O civarlarda var mı bi araştırayım sende bak. Dışarıdan öğretmen vs. olmayanlarda gidebiliyormuş hatta. Okullar kapalıyken de açıkmış. Bakıvereyim bende senin için yoksa G.O.P. tarafını hiç bilmem ama bulunur stres yapma sen. sağolsun Google emrimize amade :KK66:

zeynep mümkünse banada resim yollayabilirmisin?Ankara da yaşıyorum güvenilir bi dr arıyorum. işim nedeniyle cok vaktim yok.Karar vermekte zorlanıyorum,kasüstü konusunda çekincelerim var biçok dr kasaltı tercih ediyor.Dr arama ve ameliyat şekline kararverme süreci hakikaten cok sıkıntılı Tugrul turan da merak ettiğim dr lar arasında gerekirse istanbula gelmeyi düşünüyorum. teşekkürler şimdiden.

ameliyat öncesi en çok kafa kurcalayan mesele bu sanırım.en önemlisi tüm doktorların dediği gibi ameliyat sonrasında memede silikon olduğu anlaşılmayacak büyüklükte protez takılması.boyum 1.62 kilom 53. göğüs altı ölçüm 73. ameliyat sonrası göğüs çevrem 89 oldu.gerçi 1 ay olmadı henüz ameliyat olalı. takılan protez 260 cc.high profil.kas üstü meme altı kesisiyle yerleştirildi. sonuçtan memnunum.

merhaba zeynep, ben de göğüs estetiği yaptırmak istiyorum. hatta aylin karanlık'a gittim ve kas altı yuvarlak önerdi. fakat 175 cc önermişti ve bana küçük bir ölçü gibi gelmişti. gerçi benim göğüs dokum var zaten ama biraz daha büyük olsun istemiştim. şeklinin nasıl duracağını bilmiyorum ama. bana da resimlerinizi göndermenizde bir sakınca yoksa çok sevinirim. aylin hanıma gösterirsem belki fikir olur. teşekkürler, sevgiler.

merhaba zeynep, ben de göğüs estetiği yaptırmak istiyorum. hatta aylin karanlık'a gittim ve kas altı yuvarlak önerdi. fakat 175 cc önermişti ve bana küçük bir ölçü gibi gelmişti. gerçi benim göğüs dokum var zaten ama biraz daha büyük olsun istemiştim. şeklinin nasıl duracağını bilmiyorum ama. bana da resimlerinizi göndermenizde bir sakınca yoksa çok sevinirim. aylin hanıma gösterirsem belki fikir olur. teşekkürler, sevgiler.
175 cc banada küçük olur gibi geliyor
Mailimi sana özelden yazayım

merhaba Zeynep, henüz mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj yazamıyorum. ben de yakın zamanda ameliyat düşünüyorum. araştırmalarım doğrultusunda high profile ve yuvarlak olmasına karar verdim. tbai dr'un da onayını almam gerekiyor amliyat öncesinde. Fakat görüntüsü çok mu aşırı yapay olur büyük istersem bilemiyorum. sen kime yaptırdın acaba? aklım çok karışık, senin yaptırdığın ölçülerden memnun olduğunu dıymak güzel. sanırım beden ölçülerimiz de birbirine çok yakınç son görüntüyü bilemiyorum ama aklıma bu ölçüler çok yatıyor.

merhaba Zeynep, henüz mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj yazamıyorum. ben de yakın zamanda ameliyat düşünüyorum. araştırmalarım doğrultusunda high profile ve yuvarlak olmasına karar verdim. tbai dr'un da onayını almam gerekiyor amliyat öncesinde. Fakat görüntüsü çok mu aşırı yapay olur büyük istersem bilemiyorum. sen kime yaptırdın acaba? aklım çok karışık, senin yaptırdığın ölçülerden memnun olduğunu dıymak güzel. sanırım beden ölçülerimiz de birbirine çok yakınç son görüntüyü bilemiyorum ama aklıma bu ölçüler çok yatıyor.

zeynebınkıler cok hos duruyoo..buyuk ıstesen yapay durmaz bende bırınde 375 bırınde 350 cc hıgh profıl yuvarlak var ve ben cok memnunum buyukler ama yapay durmuyolar ve solemesem kımse anlamıyo..yuvarlak ve hıgh profıl dogru tercıh cunku ustte dolgunluk ve dekolte ıstıyosan damala vermez ıstedıgını..

Sanırım Baya bir küçük bende ilk defa duydum 33 göğüs kafesi D de göğüs büyüklüğü olsa mantık yürütüyorum nasıl olduğuna dair eh yani değilmi kızlarrrr :KK68:

kesnlkle yuwarlak tawsiye ederim inanılmaz güzel bi dekolte görüntüsü war.. :nazar:

aynen katılıyorum ben de damla için ısrar ettim ama şimdi iyiki doktorum dediğim dedikmiş diyorum. henüz iki hafta oldu ama görüntü şu an muhteşem. tek sıkıntım ben 200 cc koydurdum moderate umarım çok küçülmezler yoksa ameliyatın bi anlamı olmayacak. şu anki halinden ne kadar fark eder acaba, bariz bir fark olur mu paylaşırsanız sevinirim.

aynen katılıyorum ben de damla için ısrar ettim ama şimdi iyiki doktorum dediğim dedikmiş diyorum. henüz iki hafta oldu ama görüntü şu an muhteşem. tek sıkıntım ben 200 cc koydurdum moderate umarım çok küçülmezler yoksa ameliyatın bi anlamı olmayacak. şu anki halinden ne kadar fark eder acaba, bariz bir fark olur mu paylaşırsanız sevinirim.

onu ben de çok merak ediorum bana da 10 gün önce 200 cc yuvarlak high profil koyuldu..10 gündür pek değişiklik yok..ancak yeter durumda şu an ki büyüklüğü=)umarım küçülmezler pek =))

X