Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

z£yn€p;13170760 .!.:
Düz Yuvarlak Jel Yüksek Profil
Ebat Çizelgesi

Aygıt Hacmi Çap Projeksiyon
125 cc 8,3 cm 3,5 cm
150 cc 8,8 cm 3,7 cm
175 cc 9,3 cm 3,9 cm
200 cc 9,7 cm 4,0 cm
225 cc 10,1 cm 4,2 cm
250 cc 10,5 cm 4,3 cm
275 cc 10,8 cm 4,4 cm
300 cc 11,1 cm 4,5 cm
325 cc 11,4 cm 4,6 cm
350 cc 11,7 cm 4,8 cm
375 cc 12,0 cm 4,8 cm
400 cc 12,2 cm 5,0 cm
425 cc 12,5 cm 5,0 cm
450 cc 12,8 cm 5,1 cm
475 cc 13,0 cm 5,3 cm
500 cc 13,2 cm 5,3 cm
550 cc 13,6 cm 5,5 cm
600 cc 14,0 cm 5,6 cm
650 cc 14,4 cm 5,7 cm
700 cc 14,8 cm 5,8 cm
750 cc 15,2 cm 5,9 cm
800 cc 15,5 cm 6,0 cm

Bu tabloda cc lerin genişlikleri ve yükseklikleri yazıyor umarım yardımcı olur batıncım

mentorcorp.com dan alınmıştır

Canım Liv gayet iyi Hatta Süper Göğüs Ölçün operasyon sonrası bile bu ölçüye sahip olamayanlar var Lakin böyle mutlu değilsin :26: seni anlamaya çalışıyorum yinede acele etme derim :KK42: şahsen tabiki tercih senin bitanem :97:

Yok canım ölçülerim fena değil:26: ama dediğin gibi çok büyük istediğim için mutlu değilim .Sence bana kaç cc lik uygun olur ? meme uçundan 100 ve üzeri gögüsüm olsun istiyorum :KK5:

Yukarda alıntıladığım, çap ve projeksiyon olayı tam olarak nedir arkadaşlar ?Bilen birisi anlatsa harika olur :26:

Yok canım ölçülerim fena değil:26: ama dediğin gibi çok büyük istediğim için mutlu değilim .Sence bana kaç cc lik uygun olur ? meme uçundan 100 ve üzeri gögüsüm olsun istiyorum :KK5:

Yukarda alıntıladığım, çap ve projeksiyon olayı tam olarak nedir arkadaşlar ?Bilen birisi anlatsa harika olur :26:

canım benım doktorumunnn yaptıgı olcumde benım capımın 12 cm oldugunu soyledı ve bana 375 cc kullandı ama benım solda meme dokum cok az cııkıntı seklınde oldugu ıcın kı bana gore yoktu ıkısıde aynıydı ama olcumde ole cıkmadı ve soldda cook az cıkınttı oldugu ııcın onada 350 cc kullandı yanı senın gogus capını olcuyo doktor ve ona gore karar verıyo..olcum onemlı ve bunu ayarlayamazsa memenın bırı onde bırı gerıde yada bırı kucuk bırı buyuk olabılıyo..
dıkkat edılmesı gereken bır konu yani..

Waaoww :KK53: 100 ve Üzeri istiyorsun Şu anki Ölçün neydi Unuttum :82: Ben 95 oldum şu an Göğüs Üzeri Ölçüm Tam Olarak Kendimi hayal ettim bir an için :KK1: 100 ve üzeri olarak :KK1: :KK1: ozaman 280 270 cc Bile senin İsteğini karşılar diye düşünüyorum Çünkü Baya bir var Göğsün var altyapı olarak :26: ama tabi Doktor bilir mutlak görüşmeye gitmen gerek fikir yürütüyorum :nazar: Çap ve Projeksiyon olayına gelince Silikonun Eni Boyu ve Yüksekliğini açıkladığı bir Tablo canım :KK42:

z£yn€p;13403017 .!.:
xxxxxxxxxxxxxxx

Bunlar benim bildiğim siteler
Mailimi özelden yazıyorum canım

sevgili zeynep,
paylastigin linkler icin cok tesekkurler. benim su andaki cup um A. C olsa yeterli diye dusunuyorum. gogus alti olcum 75, gogus cevresi 82 cm. boy 170 cm kilo 53 kg. kasustu yaptirmayi istiyorum ama benim olculerim icin uygun olur mu emin degilim. sitede A->C cup fotolarina baktim. kasustu yaptiran sadece 2 ornek gorebildim. merak ettigim A cup a sahip olan ve kas ustu yaptiranlarin protezleri dogal duruyor mu ve disaridan belli oluyor mu? eminim cok deneyimlisin bu konuda, bilgilerini paylasabilirsen cok sevinirim. bir de sakincasi yoksa mail adresimi versem fotolarini yollayabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
ameliyat öncesi en çok kafa kurcalayan mesele bu sanırım.en önemlisi tüm doktorların dediği gibi ameliyat sonrasında memede silikon olduğu anlaşılmayacak büyüklükte protez takılması.boyum 1.62 kilom 53. göğüs altı ölçüm 73. ameliyat sonrası göğüs çevrem 89 oldu.gerçi 1 ay olmadı henüz ameliyat olalı. takılan protez 260 cc.high profil.kas üstü meme altı kesisiyle yerleştirildi. sonuçtan memnunum.

b_sabbath, ameliyat olmadan once meme dokun nasildi peki, gogus cevren kac cm idi? ben de kas ustu olmak istiyorum ama bana uygun olur mu emin degilim. benim gogus alti 75, cevresi 82 cm. protez disaridan belli oluyor mu? bir de sakincasi yoksa dr un kimdi?

benim göğüs altı ölçüm 71 72 fln göğüs ölçüm 80. 1.68 boyum 45 kiloyum. omuzlarım fln geniştir yani. ben öyle çok kocaman durmalarını istemiyorum ama çok küçükte olmasınlar istiyorum çnkü ameliyat sonrası ufak oldu diye pişman olanlar var. hatrı sayılır bi büyüklük istiyorum kısacası :KK66: bu yüzden çok kararsızım resim fln mı göstersem acaba doktora net bi bilgi olsun diye. sizce ne kadar koydurtmalıyım kızlar ya :44:

fikir olsun benim memişlerde =)

meme altı çevrem 68,meme çevrem 86.325 cc high profil yuvarlak mentor silikon konuldu.yöntem dual plan.
75 B sutyen kullanıyorum. :KK12:

fikir olsun benim memişlerde =)

meme altı çevrem 68,meme çevrem 86.325 cc high profil yuvarlak mentor silikon konuldu.yöntem dual plan.
75 B sutyen kullanıyorum. :KK12:

cicegimm öncelikle sana ve mikse sonra hepinize teşekkür ederim kızlar 10 gun kadar önce gögüslerimin istediginden büyük oldugunu psikolojimin cok bozuldugunu yazmıstım neredeyse 2. ameliyatı olmak üzereydim bana beklememi söylediniz şu an herşey yolunda oldukça yumusadı ve sekıllendı ve mutluyum.tekrar teşekkürler

cicegimm öncelikle sana ve mikse sonra hepinize teşekkür ederim kızlar 10 gun kadar önce gögüslerimin istediginden büyük oldugunu psikolojimin cok bozuldugunu yazmıstım neredeyse 2. ameliyatı olmak üzereydim bana beklememi söylediniz şu an herşey yolunda oldukça yumusadı ve sekıllendı ve mutluyum.tekrar teşekkürler

herseyin yolunda olmasına cok sevindim :) zamanla daha da değişecek ve gün gectikce cok daha beğeneceksin bundan da kuşkun olmasın. :nazar:

Canım BeniiMmmm Ne Demek Burada Bunun için Buradayız Asıl Ben sana Teşekkürederim Bitanem :21: :KK24: :KK76:

Ben ameliyet olalı 1 hafta oluyor.Gözüme çok büyük geliyorlar ve yanlardan taşma var koltuk altıma doğru...Bu normalmi acaba küçülürlermi biraz lütfen amaliyat olan arkadaşlar yardımcı olun....

Ben ameliyet olalı 1 hafta oluyor.Gözüme çok büyük geliyorlar ve yanlardan taşma var koltuk altıma doğru...Bu normalmi acaba küçülürlermi biraz lütfen amaliyat olan arkadaşlar yardımcı olun....

Normal canım daha çok yeni şuan ödem vardır muhtemelen ve protezlerin yerine oturması için biraz zaman gerekli hatta altı ayı bile bulabilir endişelenme şişlikler inince normal görüneceklerdir,çok geçmiş olsun..

Canım çok geçmiş olsun yeni cicişlerini sağlıkla kullan hiç merak etme ödemler geçecek zamana ihtiyacın var çok hızlı bir iyileşme sürecindesin telaş yapma normal göğüs formuna gelecekler kaç cc uygulandı ve hangi yöntemle uygulandu :26:

Ben doğum yaptığım için kas dokum yok gibi birşeydi kas altı yaptı doktorum ama kaç cc olduğunu sordum araya laf girdi öğrenemedim :KK43:( 1.67 boy 50 kg göğüs çevremi ölçtüm şu an 90 cm...allahım ne olur küçülsünler yoksa eşimle aram açılacak :KK43:(

Ben doğum yaptığım için kas dokum yok gibi birşeydi kas altı yaptı doktorum ama kaç cc olduğunu sordum araya laf girdi öğrenemedim :KK43:( 1.67 boy 50 kg göğüs çevremi ölçtüm şu an 90 cm...allahım ne olur küçülsünler yoksa eşimle aram açılacak :KK43:( Şu an Zeyna gibi hissediyorum ...

Ben doğum yaptığım için kas dokum yok gibi birşeydi kas altı yaptı doktorum ama kaç cc olduğunu sordum araya laf girdi öğrenemedim :KK43:( 1.67 boy 50 kg göğüs çevremi ölçtüm şu an 90 cm...allahım ne olur küçülsünler yoksa eşimle aram açılacak :KK43:( Şu an Zeyna gibi hissediyorum ...

canım benim de özellikle sol tarafım bildigin koluma degiyodu yandan ilk bi hafta hatta azalarak iki hafta.. ama şimdi yok öyle birşey 1 ay oldu. masajlarla hızlı bir yumusama ve sislik kaybı yasadım. sakın telaşlanma cok düzgün ve güzel olucaklar...

canım benim de özellikle sol tarafım bildigin koluma degiyodu yandan ilk bi hafta hatta azalarak iki hafta.. ama şimdi yok öyle birşey 1 ay oldu. masajlarla hızlı bir yumusama ve sislik kaybı yasadım. sakın telaşlanma cok düzgün ve güzel olucaklar...

hatta bi süre sonra daha da küçülmesin gibi sizlanmalar yaşayabilirsin. ilk hali pek bi bomba olii..

z£yn€p;13057437 .!.:
yuvarlak bence süper duruyor, kesinlikle tavsiye ederim
sütyensizken bile harikalar, bomba gibiler :)
forumda damla düşünenler benim fotoğraflarımı görünce yuvarlak yaptırmaya karar verdi
2. ameliyat için acele karar verme ama olursan sana tavsiyem yuvarlak olsun
Dekolte muhteşem sütyen giymeye gerek kalmıyor sütyensiz daha güzeller valla:dance:

Zeynep merhaba,her konu başlığının altına yazdım herkesi bıktırmaktan korkuyorum valla:))ama ben 290 kasüstü damla kondu ve sonuç hiç iyi değil,sarkık ve bence çok büyük.becerebilirsem fotograflarımı da koyacağım.arkadaş olarak eklersen sanırım fotograflarını görebileceğim,ameliyatımı yeniden olacağım için damla ve yuvarlak farkını görmeye çok ihtiyacım var sevgiler.

göğüsaltı 73 göğüs ucu 96 250-375 arası konulacak 30 martta.80b olacakmış ama ben 80c istiyorum.doktorum çok buyukte sakıncalı diyor,bilmiyorum kızlar umarım vazgeçmem.bu konuyla ilgili hemen hemen tüm ayfalara mesaj yazdım bana destek olun lütfen..

blackswan merhaba,kesinlikle doktorunu dinle.sanırım 250-275 demek istedin.375 çok fazla büyük değil mi?bu arada boyun ve kilon nasıl.ben 160 boya 52 kiloyum,290 damla kasüstü çok büyük geldi,pişmanım ve küçültmek istiyorum.umarım en doğru kararı verirsin doktorunla birlikte,kolay gelsin

X