mainbocum leventte iki otel biliyorum ucuzoralet teşekürler cevabın için içimi rahatlattın :) da şimdi de başka bir sorun çıktı.istanbulda ameliyat olacağım ama dr 2 gün kalmalısın istanbulda sonr yola çıkarsın dedi . ameliyatdan sonra kalmak için hesaplı bir otel ya da motel pansiyon gibi bir yer lazım internette bakındım bişi bulamadım .ameliyatım gaziosmanpaşada küçükköyde olacak acaba bana önerebileceğiniz otel yada pansiyon var mı?offf nasıl bunaldım ama zaten ameliyat stresi yetiyor birde bu çıktı(((((
z£yn€p;14817264 .!.:mainbocum leventte iki otel biliyorum ucuz
otelden gaziosmanpaşa küçükköye 15-20 km uzaklıkta hemen hemen
geçenlerde levent otelde konakladım oldukça memnun kaldım ama gül otelde iyidir aynı ailenin iki otelde
zeynepcim teşekkür ederim canım sanırım gül otel bize daha uygun çünkü 3 kişi geliyoruz istanbula ve 3 gün kalacağız :)
5 gün kaldııııı(geri sayım başladı bile)
oralet teşekürler cevabın için içimi rahatlattın :) da şimdi de başka bir sorun çıktı.istanbulda ameliyat olacağım ama dr 2 gün kalmalısın istanbulda sonr yola çıkarsın dedi . ameliyatdan sonra kalmak için hesaplı bir otel ya da motel pansiyon gibi bir yer lazım internette bakındım bişi bulamadım .ameliyatım gaziosmanpaşada küçükköyde olacak acaba bana önerebileceğiniz otel yada pansiyon var mı?offf nasıl bunaldım ama zaten ameliyat stresi yetiyor birde bu çıktı(((((
175 cc banada küçük olur gibi geliyormerhaba zeynep, ben de göğüs estetiği yaptırmak istiyorum. hatta aylin karanlık'a gittim ve kas altı yuvarlak önerdi. fakat 175 cc önermişti ve bana küçük bir ölçü gibi gelmişti. gerçi benim göğüs dokum var zaten ama biraz daha büyük olsun istemiştim. şeklinin nasıl duracağını bilmiyorum ama. bana da resimlerinizi göndermenizde bir sakınca yoksa çok sevinirim. aylin hanıma gösterirsem belki fikir olur. teşekkürler, sevgiler.
merhaba Zeynep, henüz mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj yazamıyorum. ben de yakın zamanda ameliyat düşünüyorum. araştırmalarım doğrultusunda high profile ve yuvarlak olmasına karar verdim. tbai dr'un da onayını almam gerekiyor amliyat öncesinde. Fakat görüntüsü çok mu aşırı yapay olur büyük istersem bilemiyorum. sen kime yaptırdın acaba? aklım çok karışık, senin yaptırdığın ölçülerden memnun olduğunu dıymak güzel. sanırım beden ölçülerimiz de birbirine çok yakınç son görüntüyü bilemiyorum ama aklıma bu ölçüler çok yatıyor.
kesnlkle yuwarlak tawsiye ederim inanılmaz güzel bi dekolte görüntüsü war..
aynen katılıyorum ben de damla için ısrar ettim ama şimdi iyiki doktorum dediğim dedikmiş diyorum. henüz iki hafta oldu ama görüntü şu an muhteşem. tek sıkıntım ben 200 cc koydurdum moderate umarım çok küçülmezler yoksa ameliyatın bi anlamı olmayacak. şu anki halinden ne kadar fark eder acaba, bariz bir fark olur mu paylaşırsanız sevinirim.