Çiçeğim merhaba,bu fotograftaki sen misin?yani 325 ccnin duruşu bu mu?
cnm şaşırmanı ben anlıyorum
ama inan kas altı uygulamayla meme dokusu üstüne yapılan uygulama çok farkediyor çünkü kas baskı yaptığından daha küçük görünüyor kas üstüne göre
bende 375 istiyorum ama doktorum 325-350 arasında diyor bakalım hayırlısı
yani 375 okadarda büyük değil
zira biz burda 500 ü bile duyduk
senin doktorun da kasaltı mı önerdi?
senin doktorun da kasaltı mı önerdi?
Kızlar bir de şunu Belirtmek isterim Hiç meme DOKUSU olmayan arkadaşlara mesela KAS zarı altına 290 cc Konulmuş Bayan Ola Ola B Cup olmuş Çünkü zaten tahta gibi 290 la da ancak B Cubu tamamlıyor meme dokusu Yok Pide gibi memesi azda Olsa varsa mesela BENİM gibi 270 cc İle Ben C Cubum bana 300 Falan Konsaydı Ne olurdu bilemiyorum Görenler zaten 270 cc olduğuna inanmıyor meme altına konmuş ondan büyük görünüyor diyorlar Kas ZARI Altına Konsaydı 1 mm Lik Zarmı Küçük gösterecekti benim silikınlarımı yada Yarısı Kas Yarısı meme altında olsaydı Çok mu Farkedecekti Ben Kendi Adıma HAYIR diyorum Bu HİÇ MEMESİ Olmayan Hatunlar için geçerli Bunu Ben doktorumada Sordum Aynı şeyi Söyledi Bilginiz olsun
canımcım bence kas üstü ile kas altı çok farkediyor..kas üstüne kondugunda protez büyüklüğünü direkt belli ediyor..baskılayan yada üstünü örten birsey olmuyor ama kas altında protezin yeri hem cok içeride oluyor hemde kas üstünü ortuyor,baskılıyor, büyüklüğünü göstermiyor protezin...zaten o yuzden meme dokusu olmayanlarda kas altı tercih ediyor doktorlar..kas üstü yapsalar olmayan memede protez dogrudan belli olucak, ele gelecek vs..kas zarı altı da hemen hemen kas üstüne yakın sonuc veriyor zaten...ama su bir gercek ki meme dokusu olanlarda hem protez istenilen yere yerlestirilebiliniyor hem istenilen büyüklük daha rahat kullanılabiliniyor, hem de ameliyat sonrası süreci çok daha rahat geciyor ...
Kızlar bir de şunu Belirtmek isterim Hiç meme DOKUSU olmayan arkadaşlara mesela KAS zarı altına 290 cc Konulmuş Bayan Ola Ola B Cup olmuş Çünkü zaten tahta gibi 290 la da ancak B Cubu tamamlıyor meme dokusu Yok Pide gibi memesi
vallahi ilk defa böyle tabirler duyuyorum,pide filan karnın mı acıktı acaba
türk filmi repliği gibi oldu" evimin kadını,çocuklarımın annesiyim.."Acıktım her daim açım Metabolizmam Hızlı çalışıyor Ve aynı zamanda Günde 5 KM. Yürüyorum İşim gücüm Yok Evde yim Evimin Kadıyım Kalemim BenimYaa süpersin ha bu arada Ben Allahıma Şükür Pide Gibi Değildim Göğüs Üzeri Ölçüm 95
türk filmi repliği gibi oldu" evimin kadını,çocuklarımın annesiyim.."
kızlaar, benimki 260 cc mentor damla protez. ama ben bunlarla mutlu değilim, yeniden olmayı düşünüyorum
bnmkiler damla, straplez veya brzcık dekoltede bile dolgun durmuyo.doğal olsun derken fazla küçük oldu. yuvarlak nasıl duruyo, yaptıranlar tavsiye eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?