Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

oncesı yok canım ama sonrasını atabılırım.zaten oncesınde hıc ypktukı cok az bı cıkıntı.maılını yazarsan atayım sana foto
sağol canım benim mesaj sayım daha yeterli olmazmış sen bana özelden mesaj atarsan ben de cevap yazabiliyorum canım yoruyorum seni de çok sağol

oncesı yok canım ama sonrasını atabılırım.zaten oncesınde hıc ypktukı cok az bı cıkıntı.maılını yazarsan atayım sana foto
mesajımı aldın mı kendiminkini gönderdim cnm emin değilim gittiğinden seni ekleyemedim çünkü geçersiz adres dedi?

yazdıklarınızı okudukça bir heves oluyor anlatamam. Aslında hepimiz bir araya gelsek
ne olur ya

selam arkadaşım sen naci beye mi ameliyat oldun? resmin varsa beni ekleyebilirmisin sağol

selam arkadaşım sen naci beye mi ameliyat oldun? resmin varsa beni ekleyebilirmisin sağol

mumu ozge o kadar memnunkı forumdan koptu gırmıyo pek..dun msnde konustuk bı gorsen o kadar gusel duruyolarkı dolgun dolgun ve seksı..ozgenın doktoruda benım doktorum cenk tokat izmirde..ozgeye ben onermıstım cenk beyı.. özgeden 1 hafta once amelıyat oldum ben..benımkılerı gorunce cenk beye karar verdı..bız ozgeyle doktorun ozelınde gorustuk valla kız cok seksı oldu..laktu var forumda oda cenk beye amelıyat oldu oda cok memnun..ıstanbulda olcaksanda doktorumun hocası nacı celik derım tabı karar senın..
bu aarada ozgenın msnı alıntında yazıyo ordan amıl atabılırsın

işteee yeniden sizlerleyimm:)kzıalr özür dielrim koptum gittim buralardan memelerimi mıncıklarken hayattan koptum resmen daldım gittim yuvarlak memelerime kzıalr gizemin söyledii herşeye katılıyorum 350 cc olmasına rağmen bir zman sonra şişler inince tatmin etmiyor büyüklük veya bizler doymuyoruz ama ben şuan çok memnunum.MAŞALLAH :d benim göğüslerimde hafif bir asimetriklik vardı cenk bey masajlarla geçeceğini söledi ve öle de oldu.bavoltu windowslive.com ekleyin beni kızlar meraklarınızı dindireyim sizleri tekrardan sevioreee

giizeeeemmm şu erry arkadşaımzıda yaptırsın artık balonları da burdaki tüm silikon güzelleri toplanıp türkiye turuna çıkalım

ilk sana wercem gizemal dicem mıncıkla beni kapsül oluşmasın die masaj yap.ben yan yatarken hala acıo sanki göğüslerim bnde yatmıom:S

upppsss datlum kusura bakma seni rahatsız etmek istemezdik en aızndan ben sitemezdim yani abcj .... artık bu tarz konuşmalara msnden dewam edioruz kızlar tüm forum üyelerini sewioruz we saygımız sewgimiz sonsuz mucuuukkkk....buarada kopy cim ekledims eni msnden...mailini şimdi gördüm datlum

merhaba hanımlar
ben sizlere farklı birşey sormakistiyorum aayın 28 i,nde protez ameliyatına gireceğim. ameliyat olurken üstünüzde ne oluyor?yani tamamen çıplak kalınmıyordur herhalde demi?belden üüstü tabii ki çıplak da ben altı soruyorum?birde ameliyata girerken ne giymemi önerirsiniz?

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun canım :)

Ameliyat oluken üzerine dizlerinn altına kadar inen bir gecelik tarzı bir şey giydiriyorlar daha doğrusu sana veriyolar sen giyiniyorsun. Sadece alt çamaşırıı giyiyorsun, çorap atlet vs. giyme. Bu gecelik tarzı kostüm yanlardan çıtçıtlı cıtcırtlı oluyor genelde ameliyat srasıda gerektiği kadar açıp işlemi yapıyorlar aşağıya müdehale yok yani :))

Bu arada üzerinde küpe vs. tarzda takı olmayacak, oje ayak tınaklarında dahil olmayacak, gözünde lens olmayacak, makyaj olmaycak bir gece önce saat 12'den sonra yemek içmek yasak bu etesi günkü ameliyat saatine göre de değişiklik gösterebilir gerçi. Şimdiden iyi günlerde kullan şekerim

oralet teşekürler cevabın için içimi rahatlattın :) da şimdi de başka bir sorun çıktı.istanbulda ameliyat olacağım ama dr 2 gün kalmalısın istanbulda sonr yola çıkarsın dedi . ameliyatdan sonra kalmak için hesaplı bir otel ya da motel pansiyon gibi bir yer lazım internette bakındım bişi bulamadım .ameliyatım gaziosmanpaşada küçükköyde olacak acaba bana önerebileceğiniz otel yada pansiyon var mı?offf nasıl bunaldım ama zaten ameliyat stresi yetiyor birde bu çıktı(((((

canım öncelikle şimdiden geçmiş olsun diyorum. gaziosmanpaşa küçükköy demişsin hangi hastahane hangi doktor ve ücret ne kadar bende oralardayımda merak ettiimm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…