sağol canım benim mesaj sayım daha yeterli olmazmış sen bana özelden mesaj atarsan ben de cevap yazabiliyorum canım yoruyorum seni de çok sağoloncesı yok canım ama sonrasını atabılırım.zaten oncesınde hıc ypktukı cok az bı cıkıntı.maılını yazarsan atayım sana foto
mesajımı aldın mı kendiminkini gönderdim cnm emin değilim gittiğinden seni ekleyemedim çünkü geçersiz adres dedi?oncesı yok canım ama sonrasını atabılırım.zaten oncesınde hıc ypktukı cok az bı cıkıntı.maılını yazarsan atayım sana foto
ekledim canım
gönderdim canımcanım bana bos bı msj atabılırmısın bana gelmedı..benım msnde ekleyenler gec gelıyo heralde bı sorun varr..
özgecım ben artık yann yatabılıyorum cok zorlamdan kendımı dumduzde yatıyorum sırtıma bı destek aalmadan..carsambadan sonra sende yavas yavas yan yada sırt ustu dumduz yatabılın. valla özge cok seksı oldun
canım bana bos bı msj atabılırmısın bana gelmedı..benım msnde ekleyenler gec gelıyo heralde bı sorun varr..
bebeğim yuvarlak silikon 350 cc hp benimkisi.ama omzularım baya geniş benim cüp die oturdu gibi duruo şmdilik ama inş hep öel dururlarbnde 325cc isteidm ama doktor dedi 350 cc indiği zman gözünü doyurur dedi....tabikide fotolaımı atcam ama 2. ameliyatı akldıramam herhalde çünkü ne olursa olsun ameliya ameliyattır erry ii araştır pişman olcağın bi sonuç yaptırma naci çelik ile mailleştim ben o banabana doktor tawsiye etti we footlarımı attı cc önerisi de werdi.beni ekle msne bavoltu windowslive com ordan görüşelim erry cim SİZLERİ SEWİİİOOOOM
selam arkadaşım sen naci beye mi ameliyat oldun? resmin varsa beni ekleyebilirmisin sağol
giizeeeemmm şu erry arkadşaımzıda yaptırsın artık balonları da burdaki tüm silikon güzelleri toplanıp türkiye turuna çıkalım
giizeeeemmm şu erry arkadşaımzıda yaptırsın artık balonları da burdaki tüm silikon güzelleri toplanıp türkiye turuna çıkalım
merhaba hanımlar
ben sizlere farklı birşey sormakistiyorum aayın 28 i,nde protez ameliyatına gireceğim. ameliyat olurken üstünüzde ne oluyor?yani tamamen çıplak kalınmıyordur herhalde demi?belden üüstü tabii ki çıplak da ben altı soruyorum?birde ameliyata girerken ne giymemi önerirsiniz?
oralet teşekürler cevabın için içimi rahatlattın :) da şimdi de başka bir sorun çıktı.istanbulda ameliyat olacağım ama dr 2 gün kalmalısın istanbulda sonr yola çıkarsın dedi . ameliyatdan sonra kalmak için hesaplı bir otel ya da motel pansiyon gibi bir yer lazım internette bakındım bişi bulamadım .ameliyatım gaziosmanpaşada küçükköyde olacak acaba bana önerebileceğiniz otel yada pansiyon var mı?offf nasıl bunaldım ama zaten ameliyat stresi yetiyor birde bu çıktı(((((