Altın kizlar zayıflıyor

Bugün
Sabah 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 3 zeytin,haşlanmış patates
Öğle yarım porsiyon mantı
Akşam bir kase çorba, 6kasik sebze yemeği,1 dilim ekmek
Yatmadan 1 bardak süt
3 litre su
Yarım saat yürüyüş

Bugün
Yatmadan 1 bardak süt
3 litre su
Yarım saat yürüyüş

Bugün
Yatmadan 1 bardak süt
3 litre su
Yarım saat yürüyüş
Menü güzel canm afiyet olsun, akşam bir dilim ekmeğin yerine salata mi eklesen

Kizlar dünkü menüm çok karışık oldu nasıl desem sabah kalktım evi topla çocuklar felan böyle öğün olarak tuketmedim,

Öğleden önce ,iki ceviz bir süre sonra 2 dolma yedim
Öğle sonrası misafirim geldi
İki dolma ,çiğ köfte 6 sıkım kadar, salata, bir dilim pasta
Bir buçuk litre su

Yarın cuma ve tartı günü ben hergun tartiliyorum sizde oylemisiniz

Misafirin olunca kacamakli menü olmus aman arada olacak tabiki.
Ben hergun tartilmiyorum. Ama ciddi süzüldüm fark ediyorum pantolonlarimdan. Yarın bakalim kaç geleceğim

Dün
2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
sütlü türk kahvesi
3 tane kadınbudu köfte, 3 4 yemek kaşığı makarna, 1 kase ev yoğurdu

Bu sabahta 1 tane gevrek yedim ya

Kızlar selam.

Öncelikle kusura bakmayın iki hafta boyunca bakamadım. Oğlum uyku konusunda aşırı sorunlu bu aralar. Akşamları bakıyordum konuya ama o kadar yoruluyorum ki onu uyuturken uyuyakaliyorum çoğu zaman. Ha bugün ha yarın derken şu an anca bakabiliyorum. Bu arada oğlumun doğumgünü kv ziyareti vs derken hiç fırsat olmadı cidden. Üzgünüm.

Diyete devam ediyorum bıraktığım şey elma detoksuydu. Diğer konuda soranlar olmuş bir yeşil elma rendesi bir kase yoğurt ve bir çay kaşığı tarçını karıştırıp akşam öğünü olarak yiyordum ama aşırı tatlı geldi bana yapamadım bıraktım.

Konuya geri dönüp oradan devam etmenin çok anlamı yok burada güzel bir ortam kurmuşsunuz. En azından toplanmanıza vesile oldum

Kahveye devam ediyorum. Bıraktığım dönem baş dönmem devam etti kahveyle alakalı değil muhtemelen demir eksikliği yine başladı. Kronikti zaten. Fırsat bulunca kan vermeyi düşünüyorum.

Diğer konuda onlarca mesaj alintiladim ama son konuda yeni konu açıldığını görünce mesaj yazmadım. Başkası gelmesin diye son bir mesaj yazacağım konuya birazdan.

Anlaşılan o ki ben konu yönetecek kadar geniş bir zamana sahip değilim. Ama beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Son kilomu ekliyorum.

Kaçamaklarım oldu. Olmasaydı sanırım 56'yi görebilirdim. Ama devam yaza incecik olmaya kararlıyım. Göbeğim bayağı küçüldü. Kıyafetlerim bol gelmeye başladı çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…