- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Senin menü de güzelmiş afiyet olsun canımBende ekleyeyim menümü uyuya kalmışım akşam
Sabah
3 mücver, haşlanmış yumurta, 12 yeşil zeytin
Ara , yeşil çay, türk kahvesi, .
Bir avuç çiğ fıstık ve biraz cips tarhana
Akşam
Küçük kase mercimek çorbası, bir tabak tavuk kavurma, salata,
2 litre su
Teşekkürler canm mücver olmasa iyiydiSenin menü de güzelmiş afiyet olsun canım
TeşekkürlerSüpersin canım aynen devam
Olabilir canım bu kürler çok yardımcı kilo vermeye.aynen devamBenim eksiler acaba ceviz kurunden mi, çok saskinim
Çok iyisin harikaBenimde güzel gidiyor çok şükür az yiyorum.kahvaltida mutlaka yumurta öğlen artan yemekler yada çorba arada süt akşama da yine çorba ve sebze yemeği yiyeceğim.ekmek her öğün yiyorum ama bir dilim. Bu tip beslenmeyle ben güzel kilo veriyorum.emzirmekte kalori yaktiriyor bol su içiyorum. Ha birde bugün yarım saat yürüyüş yaptım
Teşekkürler canm yediklerime de dikkat ediyorum umarım eksilr bu gidisatlaOlabilir canım bu kürler çok yardımcı kilo vermeye.aynen devam
Benimki birbucuk yaşını geçti büyüdü sıpa ama yinede emmeye devam ediyor,emdikten sonra çok açıkiyorum. Ceviz kürü emziren annelere önerilen tek kür canm,rahatlıkla kullanabilirsin, netten araştırdım öyle diyordu, normalde bende kur yapmadım emzirme dönemindeBebeğin kaç aylık yoğun emiyor mu? Benimki küçük olunca ceviz kürüne cesaret edemedim önerilmiyor bebek küçükken böyle kürler
Evet biraz gittikçe insan daha da motive oluyor inşallah çabucak varırız hedefeBahar bize iyi gelecek, enerjili oluruz , şöyle bir beden incelsem dahada istahlanacagim , afiyet olsun sana
Bak sanki bu mesajı ben yazdımSpor olaraktan cardio iyi geliyor, yıllar önce plates yapayım dedim benlik değilmis alışamadım. Bana da sıkıcı gelmişti . Genelde bölgesel yapmaya çalışıyorum. Bende kilo bel ve karın kısmında belirgin olarak var. Gündüz yapayım diyorum benim küçük rahat birakmiyo üstüme çıkıyor kucama gelmek istiyor rahat bırakmıyor, onlar uyuyunca yapayım diyorum bende uyuya kalıyorum, gündüz küçüğü uyuttum da evin işini bitirmeye çalışıyorum kısmet olmuyor ama yapmaya calisacagim
İnşallah canmEvet biraz gittikçe insan daha da motive oluyor inşallah çabucak varırız hedefe
Bak sanki bu mesajı ben yazdımayynıı durumdayım ya olmuyo bi türlü aklımda hep yapmak ama hafta da bir tüm şartları denk getiriyorum
Menü güzel canm canm afiyet olsunbugünde sabah 1 kase ev yoğurdu
kahvaltıda 1 dilim ekmek, 2 yumurtadan menemen
öğlen büyük fincanda şekersiz sütlü kahve
akşam yemeği az şekerli sade aşure