Altın kizlar zayıflıyor

Ya şimdi baştan sona okudum da kızlar herkes gelmemiş. Ben eski konuyu aktiflestiriyorum. İsterseniz gelin.

Gece aç yatarsam ben kesin veriyorum.ozellikle aç uyumaya gayret ediyorum.
Aslında bende önceki zayiflamalarimda öyle vermiştim aç yatıyordum resmen, gerçekten aciktikca vucut yakiyor diyordum. Bu taktiği tekrar uygulamaliyim

Misafirin olunca kacamakli menü olmus aman arada olacak tabiki.
Ben hergun tartilmiyorum. Ama ciddi süzüldüm fark ediyorum pantolonlarimdan. Yarın bakalim kaç geleceğim
Diğer günler dikkatli olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Burası bana çok iyi geldi yeme konusunda kendimi sinirlandirabiliyirum, yarın için bende çok heyecanlıyım bugün eksilme vardı inşallah sabaha da yansır , senin adına sevindim eksilmemin olmasına

Selam hoşgeldin açıkçası senin için endişelendim gelmeyince ,hani baya uzun sürdü, uzun süre gelmeyince buraya geçtim. Çocuk söz konusu olunca akan sular durur tabiki evladın igileneceksin bakacaksın. Gelmek istersen gel buyur her zaman, bu arada tebrikler eksiyide görmüşsün

Reactions: Kuf
İyi akşamlar kizlar bugün ablamdaydik , spor yapmadım ama çocukları parka götürdük baya yordular güzel birgundu ama yorucuydu

Bugünün Menüsünu ekleyeyim
Sabah ,
Patetes salatası ,5 yeşil zeytin, çeyrek simit,2yk lor kavurması, bir lokmalik peynir

AKsam,
tavuk kebap bir buçuk porsiyon, bir tabak salata
Çayın yanına 3 lokma kipristatlisi
bir buçuk litre su

Bugün yediklerim
Sabah patatesli yumurta,3 zeytin,1 kk peynir
Öğle bir porsiyon kısır
Akşam 1 lahmacun ,1 bardak ayran

3 litre su yarım saat yürüyüş

Bugün tartı günü heyecen var ama akşam fazla oldu sanki ama ben yilmiyorum devammm

Geçen hafta kilom 73,1
Bugün 73
Hedef 72,5

Eklentiler

• IMG_20220401_082056998.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 34
Kahvaltim

Eklentiler

• IMG_20220401_103030245_HDR~2.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 33
Resmini çekemedim tel şarjdaydi.bugun arkadaşa geldim olabildigince az yemeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…