Altın kizlar zayıflıyor

Bende ekleyeyim menümü uyuya kalmışım akşam
Sabah
3 mücver, haşlanmış yumurta, 12 yeşil zeytin

Ara , yeşil çay, türk kahvesi, .

Bir avuç çiğ fıstık ve biraz cips tarhana

Akşam
Küçük kase mercimek çorbası, bir tabak tavuk kavurma, salata,

2 litre su
Senin menü de güzelmiş afiyet olsun canım

Günaydın, bugün eksi çıktım ama bilemedim benim baskul eksik tartmis olabilir mi acaba. Bı yandan da çok mutlu oldum 💃🏻

IMG_20220329_085411800.jpg emziren anne cayim da hazır😍 sanki iyi geldi💃🏻💃🏻

Benimde güzel gidiyor çok şükür az yiyorum.kahvaltida mutlaka yumurta öğlen artan yemekler yada çorba arada süt akşama da yine çorba ve sebze yemeği yiyeceğim.ekmek her öğün yiyorum ama bir dilim. Bu tip beslenmeyle ben güzel kilo veriyorum.emzirmekte kalori yaktiriyor bol su içiyorum. Ha birde bugün yarım saat yürüyüş yaptım

Bebeğin kaç aylık yoğun emiyor mu? Benimki küçük olunca ceviz kürüne cesaret edemedim önerilmiyor bebek küçükken böyle kürler

Benimde güzel gidiyor çok şükür az yiyorum.kahvaltida mutlaka yumurta öğlen artan yemekler yada çorba arada süt akşama da yine çorba ve sebze yemeği yiyeceğim.ekmek her öğün yiyorum ama bir dilim. Bu tip beslenmeyle ben güzel kilo veriyorum.emzirmekte kalori yaktiriyor bol su içiyorum. Ha birde bugün yarım saat yürüyüş yaptım
Çok iyisin harika 😍

Bebeğin kaç aylık yoğun emiyor mu? Benimki küçük olunca ceviz kürüne cesaret edemedim önerilmiyor bebek küçükken böyle kürler
Benimki birbucuk yaşını geçti büyüdü sıpa ama yinede emmeye devam ediyor,emdikten sonra çok açıkiyorum. Ceviz kürü emziren annelere önerilen tek kür canm,rahatlıkla kullanabilirsin, netten araştırdım öyle diyordu, normalde bende kur yapmadım emzirme döneminde

Senin bebek küçükmüş belkide ceviz kürü de olsa yapilmayabilir.

Bahar bize iyi gelecek, enerjili oluruz , şöyle bir beden incelsem dahada istahlanacagim , afiyet olsun sana
Evet biraz gittikçe insan daha da motive oluyor inşallah çabucak varırız hedefe🤍
Spor olaraktan cardio iyi geliyor, yıllar önce plates yapayım dedim benlik değilmis alışamadım. Bana da sıkıcı gelmişti . Genelde bölgesel yapmaya çalışıyorum. Bende kilo bel ve karın kısmında belirgin olarak var. Gündüz yapayım diyorum benim küçük rahat birakmiyo üstüme çıkıyor kucama gelmek istiyor rahat bırakmıyor, onlar uyuyunca yapayım diyorum bende uyuya kalıyorum, gündüz küçüğü uyuttum da evin işini bitirmeye çalışıyorum kısmet olmuyor ama yapmaya calisacagim
Bak sanki bu mesajı ben yazdım 😂😂 ayynıı durumdayım ya olmuyo bi türlü aklımda hep yapmak ama hafta da bir tüm şartları denk getiriyorum

Dün sabah ceviz ve süt
kahvaltıda 3 krep, domates, salatalık, peynir, şekersiz çay

öğlen sade türk kahvesi

akşam fırında köfteli patates çok az makarna

bugünde sabah 1 kase ev yoğurdu

kahvaltıda 1 dilim ekmek, 2 yumurtadan menemen

öğlen büyük fincanda şekersiz sütlü kahve

akşam yemeği az şekerli sade aşure 😂

Evet biraz gittikçe insan daha da motive oluyor inşallah çabucak varırız hedefe🤍

Bak sanki bu mesajı ben yazdım 😂😂 ayynıı durumdayım ya olmuyo bi türlü aklımda hep yapmak ama hafta da bir tüm şartları denk getiriyorum
İnşallah canm ❤️ her gün yapacam yapacam diyorum bugün yarım çok şükür fırsat oldu😍

Bugünün menüsü
Sabah
Sucuklu yumurta bir yumurta, havuç salatası, ince ekmek 3 yaprak kadar, 3patetes kızartması

Öğle sonrası, yeşil çay içildi, 4 gibi birdilim elma ve bir havuç

Akşam.
Bir buçuk tabak pırasa princsiz
Doymadım sanki midemi bastırmak için 8 bucuklarada küçük kase fıstık yedim malesef 😔

İki litre su
Yarım saatten fazla spor yaptım genelde bölgesel calistim

X