Altın kizlar zayıflıyor

sabah tartıldım canım 65.7 çıktımda benim büyğk oğlan dün çok ateşlendi yeni yeni topluyo kendini ondan bi soluklanıp yazcak vaktim olmadı kusura bakmayın
Tamm canm hiç sorun değil bebişin iyi olsunda , çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin,

Selam kızlar.hayirli ramazanlar
Bugün sabah bişey yemedim
Öğle patates salatası,bir küçük poğaça,1 kurabiye, 1 küçük börek
Akşam kuru fasulye 3 kaşık pilav,1 bardak limonata ve salata yedim.
3 litre su spor Yok.

Bugün kaçamak günü olmuş sana ödül yerine sayalım poğaça kurabiye borekkk , akşamın güzel olmuş afiyet olsun canm

Bugünkü menüm
Sabah patates közleme bir tane ,3 soğan közleme, 12 cigfistuk, 2 yumurta haşlama

Öğle sonrası
Bir kase yoğurt, bir dolma, küçük kase pırasa

Akşam

Bir yk pirinç pilavı, bir tabak patatesli nohut yemeği, kereviz salatası
Az önce 3 çatal ıslak kek yedim

2 litreye yakın su, bugün az oldu,

Merhaba kizlar ben sahura kalktım benimki birbucuk yaşında olunca orucumu tutayım dedim.

Günaydın kızlar
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.
Sahurda 1 küçük yufka ekmeği 1 kk peynir,bir bardak süt,domates ve salatalık yedim. Bol su içtim. Sütüm azalırsa aralarda tutmayacagim bakalım duruma göre

Günaydın amin canm Allah'ım kabul etsin
Sahurun gayet güzel canm afiyet olsun. Ben son anda kalktım hazırladım,
Haşlanmış yumurta,yarım dilim ekmek, sucuklu yumurta, kk kadar peyni 3 yeşil zeytin bol su içtim,
İnşallah sutumuzde de azalma olmaz

Bugün iftarda kayinvalidemlerdeydik.iftarda
3 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 köfte
Çok az patates
Bol salata
1 bardak ayran
1 küçük dilim revani
1 küçük pişmaniye

Amin canım Senin sahurda güzelmiş canım.ay inşallah ya yalnız emdikçe acayip susuyorum.iftardan sonra bol bol su inşallah
Ever ben bugün çok sisadim aşırı derecede bı tuhaf oldum ama ilk günün verdiği birşey vücut alisursa rahat ederuz

Dün iftar menüm
Bir tabak arnavut ciğeri, söğüş soğan, bir kase mercimek çorbası

Gece sahur menüm
Bir kase yoğurt, 1 yumurta haşlanmış,kk peynir,
Sucuklu yumurta,yarım dilim ekmek, 5 yeşil zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…