Önemli değil canm. Sana afiyet olsunResmini çekemedim tel şarjdaydi.bugun arkadaşa geldim olabildigince az yemeye çalışacağım
Evet haklısın sporada avjit ayırmaya calisacagimCanım sen az yiyorsun aslında sadece spor şart daha çok vermek için
sabah tartıldım canım 65.7 çıktımda benim büyğk oğlan dün çok ateşlendi yeni yeni topluyo kendini ondan bi soluklanıp yazcak vaktim olmadı kusura bakmayınmelisa- slm canm nasılsın tartıldın mi
Tamm canm hiç sorun değil bebişin iyi olsunda , çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin,sabah tartıldım canım 65.7 çıktımda benim büyğk oğlan dün çok ateşlendi yeni yeni topluyo kendini ondan bi soluklanıp yazcak vaktim olmadı kusura bakmayın
Harika çok güzel eksilmissinsabah tartıldım canım 65.7 çıktımda benim büyğk oğlan dün çok ateşlendi yeni yeni topluyo kendini ondan bi soluklanıp yazcak vaktim olmadı kusura bakmayın
Bugün kaçamak günü olmuş sanaSelam kızlar.hayirli ramazanlar
Bugün sabah bişey yemedim
Öğle patates salatası,bir küçük poğaça,1 kurabiye, 1 küçük börek
Akşam kuru fasulye 3 kaşık pilav,1 bardak limonata ve salata yedim.
3 litre su spor Yok.
Ever ben bugün çok sisadim aşırı derecede bı tuhaf oldum ama ilk günün verdiği birşey vücut alisursa rahat ederuzAmin canım Senin sahurda güzelmiş canım.ay inşallah ya yalnız emdikçe acayip susuyorum.iftardan sonra bol bol su inşallah
Misafirlikteymissin olur öyle şeyler,Bugün iftarda kayinvalidemlerdeydik.iftarda
3 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 köfte
Çok az patates
Bol salata
1 bardak ayran
1 küçük dilim revani
1 küçük pişmaniye
Aynen bende kötüydüm. İftara yakın bayılma hissi falan oldu. Vücut alışacak zamanlaEver ben bugün çok sisadim aşırı derecede bı tuhaf oldum ama ilk günün verdiği birşey vücut alisursa rahat ederuz