- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Akşam yediğim fazlaydı tabi ki ama diğer öğünlerim iyiydi.emziriyorum ve spor da yapıyorum sadece dün spor yapamadım.Bu listeyle kilo verebılıyormusunuz bana cok fazla gıbı geldı
Tammdir ekliyorumCanım beni de ilk listeye yazar mısın
Yaş 31 boy 1.70 kilo 88.7 ilk başladığım bugün 88.5 hedef 75
Olsun canm bende de aynı eksilme var ama iyiyiz benceGeçen hafta 88.7 çıkmıştım sadece 200gr eksilme var. Akşam öğünümü en aza indirecegim. Gün içinde yediklerimi yakıyorum ama akşam hareket olmadığı için sıkıntı
Bende öyleyim ama büyük kızım okula gidince iki küçüğü uyutuyorum. Ev işlerimi ayarlayıp Leslie yada yürüyüş yapıyorum.Kahvemi de içtim kendime geldimbugun yetistirebilirsem spor yapacağım B Beybipattis yoksa olmuyor, akşama yapayım diyirum hiç yapamıyorum kızın dersi ufaklık felan derken uyumuş buluyorum kendimi
Bende sınırları zorlayıp ayarlayayim sporumu. Ben tarçıni unuttumBende öyleyim ama büyük kızım okula gidince iki küçüğü uyutuyorum. Ev işlerimi ayarlayıp Leslie yada yürüyüş yapıyorum.
Bende tarçınlı turk kahvemi içeceğim
Ara öğün yeşilçay ve bir çay bardağı sarı leblebi çok tok tutuyor canım tavsiye ederimBende sınırları zorlayıp ayarlayayim sporumu. Ben tarçıni unuttumTam bu saatler yemek yeme atıştırma zamanım yeşil çayımı içersem tok tutar diye düşünüyorum ,
Teşekkürler canm deneyeyim , emzirdigim zamanlarda da hiç bir şey görmüyor gözümAra öğün yeşilçay ve bir çay bardağı sarı leblebi çok tok tutuyor canım tavsiye ederim
Menü güzelmiş ama akşam ekmek yerine yada salata olsa daha iyiymiş, spor ve su harikaBugün yediklerim
Sabah= 1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1,dilim peynir,1dilim ekmek
Öğle=iki bardak süt, küçük bir kek
Akşam = 5 köfte ,1 bardak ayran, bir dilim ekmek
3 litre su
Leslie+yürüyüş
Bence senin listede iyi bugün canım.sadece çekirdek olmasa iyiymişBugünün menüsü
Sabah
Haşlanmış yumurta,2yk melemen, salata, 15 yeşil zeytin küçüklerde ,bir dilim ekmek
Öğle sonrası 2 gibi 2kucuk patlıcan dolması akşam yemegini erken yapınca yedim malesef
Akşam 3 patlıcan dolması, salata birkaç yeşil soğan
Su, 2bucuk litre
Akşam çayın yanına bir avuç cekirdek tükettim olmasa iyiydi bugün kacamakli oldu
Teşekkürler canm 4 gündür felan iyi takılıyorum, dikkat ediyorum, üç çocukla evi çevirmesi biraz zor hemde baya zor ve benim için , sende az çok oylesindir, salatayla diyete yemgiyle uğraşmak biraz zaman istiyor, karbonhidrat tüketmemek adına yeme konusunda zorluyorum,. Çekirdek olmasa iyiydi bugüne özel kaçamak yapayım dedi. Bence haftada bir kacamagimiz olsunBence senin listede iyi bugün canım.sadece çekirdek olmasa iyiymişbende dediğin gibi salata olsa daha iyiydi aceleye geldi yapamadım
Buzbize yeteiyoruz ben baya bir kontrollü gidiyorum. Çok da iyi geliyor beraber ilerlememiz. Bende de 3 çocuk varAynen kimseler yok. Bence de haftada bir kaçamak günü olsun abartmadan.
Bende de üç cocuk var.gercekten zor herşeye yetişemiyorum duygusal açlık oluyor ama yılmak yok aynen devam.bu kilolar gidecek