Altın kizlar zayıflıyor

Günaydın ❤️ iki gündür yediklerimi baya azalttım. Benim ödemim de çok bugün kontrol tartı günü 😅 bebiş uyuyunca tartilacagim inşallah eksilme vardır

Kontrol tartı
Cuma, 73,1
Bugün 73,5
Spor sart bana😔
Aynen spor sıkılaştıriyor.kolaylastiriyor. ilk günler 15dk Leslie yaparsın o bile ciddi fark ettirir. Birde benim detoks suyum var.onu yapacağım bugün
1 limon
1 ekşi elma kabuklarıyla iri doğra
1 çubuk tarçın
4karanfil
Surahiye doldur suyu at içine 2 saat sonra bu suyu içmeye başla.yatana kadar ben daha önce de yaptım çok faydasını gördüm

Aynen spor sıkılaştıriyor.kolaylastiriyor. ilk günler 15dk Leslie yaparsın o bile ciddi fark ettirir. Birde benim detoks suyum var.onu yapacağım bugün
1 limon
1 ekşi elma kabuklarıyla iri doğra
1 çubuk tarçın
4karanfil
Surahiye doldur suyu at içine 2 saat sonra bu suyu içmeye başla.yatana kadar ben daha önce de yaptım çok faydasını gördüm
Haftasonu çok yogundum yapamadım .şuan ceviz kürü ve yeşil çay içiyorum birde emziren anne çayına başladım daha sonra denerim senin detoks suyundan

Hoşbuldum kızlar sağolun
bende 66.2 çıktım.
dün doğru düzgün beslenmedim bide açıkçası ayaküstü attım hep ağzıma hatrlamıyorum da tam neler yediğimi 🥲 sporda yapamadım bugün pazartesi 3 sene önce tam bu zamanlar karar verip 10 kilo vermiştim.Baharın heyecanıyla yaza fit girelim inşallah ben hazırım💃

Hoşbuldum kızlar sağolun
bende 66.2 çıktım.
dün doğru düzgün beslenmedim bide açıkçası ayaküstü attım hep ağzıma hatrlamıyorum da tam neler yediğimi 🥲 sporda yapamadım bugün pazartesi 3 sene önce tam bu zamanlar karar verip 10 kilo vermiştim.Baharın heyecanıyla yaza fit girelim inşallah ben hazırım💃
Spor bende yapamıyorum ama yapacağım, bende çok kararlıyım kilo vermeye birbirimize destek olarak inşallah istediğimiz kiloya yaklaşacağız. Daha öncede vermişsin bende daha önce verdim bilsemde aynı olacak inşallah umut ediyorum,

Hoşbuldum kızlar sağolun
bende 66.2 çıktım.
Canm güncel kiloya 66,2 düşüyorum cumaya tekrar guncelleriz

Ne olursa olsun ben buradayım kizlar ❤️,birde sık sık girdiğimizde daha çok motive oluyoruz, yani ben kendimden biliyorum, bol bol da su içmeyi unutmayalım 😍

Spor bende yapamıyorum ama yapacağım, bende çok kararlıyım kilo vermeye birbirimize destek olarak inşallah istediğimiz kiloya yaklaşacağız. Daha öncede vermişsin bende daha önce verdim bilsemde aynı olacak inşallah umut ediyorum,
Şimdi güzel havalardan bize o enerji gelir.Bir de ince ince giyinmeye başlayınca iyice gaza geliriz 👍
Canm güncel kiloya 66,2 düşüyorum cumaya tekrar guncelleriz
tamam canım inşallah 65lere güncelleriz
Daha kahvaltı yapamadım yarım bardak sütle bikaç ceviz yedim.Çocuklara krep yaptım birazdan sofraya oturcaz.

Spor olarak ne seviyosun
Ben cardio vidyolarını seviyorum plates filan yerde sakin sakin hareket yapınca uykum geliyo 😂

Şimdi güzel havalardan bize o enerji gelir.Bir de ince ince giyinmeye başlayınca iyice gaza geliriz 👍

tamam canım inşallah 65lere güncelleriz
Daha kahvaltı yapamadım yarım bardak sütle bikaç ceviz yedim.Çocuklara krep yaptım birazdan sofraya oturcaz.
Bahar bize iyi gelecek, enerjili oluruz , şöyle bir beden incelsem dahada istahlanacagim , afiyet olsun sana

Spor olarak ne seviyosun
Ben cardio vidyolarını seviyorum plates filan yerde sakin sakin hareket yapınca uykum geliyo 😂
Spor olaraktan cardio iyi geliyor, yıllar önce plates yapayım dedim benlik değilmis alışamadım. Bana da sıkıcı gelmişti . Genelde bölgesel yapmaya çalışıyorum. Bende kilo bel ve karın kısmında belirgin olarak var. Gündüz yapayım diyorum benim küçük rahat birakmiyo üstüme çıkıyor kucama gelmek istiyor rahat bırakmıyor, onlar uyuyunca yapayım diyorum bende uyuya kalıyorum, gündüz küçüğü uyuttum da evin işini bitirmeye çalışıyorum kısmet olmuyor ama yapmaya calisacagim

Ancak gelebildim büyük kızımı okula bıraktım geldim.eksilme var 88.1 olmuşum az az da olsa gidiyor 💃💃

Eklentiler

• IMG_20220328_102533.jpg
    IMG_20220328_102533.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 48
Bugün
Sabah 1 yumurta,kk peynir ,çay,yeşillik,1 dilim ekmek

Öğle 1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek

Akşam 1 kase mercimek çorbası , 6 kaşık kabak yemeği,1 bardak ayran,1 dilim ekmek

3 litre su
Spor Yok yorucu ev temizliği yaptım

Bende ekleyeyim menümü uyuya kalmışım akşam
Sabah
3 mücver, haşlanmış yumurta, 12 yeşil zeytin

Ara , yeşil çay, türk kahvesi, .

Bir avuç çiğ fıstık ve biraz cips tarhana

Akşam
Küçük kase mercimek çorbası, bir tabak tavuk kavurma, salata,

2 litre su

X