Altın kizlar zayıflıyor

Akşam menümü eklemeyi unuttum.
Kıymalı yumurta yedim 2 dilim ekmekle.
Akşam 10 da bir avuç sarı leblebi
3 litre su

Ben hemen hemen ilk defa menümü eklemek istemiyorum, ondan bundan atistirdim berbat birgundu dün, akşamında hiç bir şey yemedim misafirliğe gitmiştik orda da pasta ve bayram çöreği ikram edildi. Pasta yemek zorunda kaldım küçük dilimde olsa yedim. Bayram çöreği ni çok az tadımlık aldım. Ama midem çok kötüydü benim için iyi bir gün olmadı diyeyim

Yeni gelen arkadaşlar ilk sayfayı okuyun bilgilerinizi girin ekleyeyim sizi güzeller

Günaydın
Bugün akşam misafirim var. Pasta börek yapıyorum yeğenimin doğum gününü kutlayacağız. Misafirlere yedirip kendim sadece tadımlık yemeyi düşünüyorum.
Ben hergun tartilmiyorum. Bir gün kaçamak olduysa onu telafi etmeye çalışıyorum ki haftalık tartıda eksi gorebileyim. Haziran da tatil planımız var Allah izin verirse.o zamana kadar zayıflamak zorundayım bir beden küçük mayo sipariş ettim

Günaydın canm kolay gelsin harikasın , misafir ler alsin kaloriyi diyorsunhergun tartilmak mantıklı değil ama bende alışkanlık olmuş öyle motive oluyorum mayo da geliyor mecburen zayiflecez

Kizlar su içmeyi unutmayın, benim litre oldu akşamları su bildirimlerinide ekleyelim

Yeşil çay zamanı

Eklentiler

• IMG_20220507_134859827~2.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…