Sentomrs Yaş_boy_başlangıç tarih_baslangic kilo şeklinde mi acaba
Bende 76 dan başladım doğum sonrası 72 yapisti üstüme gitmedi şükür ramazanda yaradı verdim kurtuldum 70 deyimDoğum kilom vardı 87 lerden düştüm en son 71.4 indim yapıştı gitmiyor
Ekliyorum seniYaş= 33
Boy= 1.60
Başlangıç kilo=71.4
Hedef kilo=60
Harika yine verirsin daha önce basarmissin. Bende o yıllarda zayıfladım 70 lerden 55 olmuştumtomrs daha önce zayıflama takımındaydım yaklaşık 17 kilo verdim .sanırım 2015 lerdeydi o da doğum kilomdu.Hatta sizlere bir ara resim atacağım öncesi sonrası yapmıştık.
Tabi sevinirimEkliyorum seni
10.takımdaydım o zamanki e postami hatırlayamadığım için nick hidden paradise ydi.yine veririz insallahHarika yine verirsin daha önce basarmissin. Bende o yıllarda zayıfladım 70 lerden 55 olmuştum4. Takimdaydim. Bana uğurlu geldiğini düşünmüştüm bırakmamıştım bakarız resimlere tabiki
Farklı yerlerdeymisiz10.takımdaydım o zamanki e postami hatırlayamadığım için nick hidden paradise ydi.yine veririz insallah
InsallahFarklı yerlerdeymisizolsun bu sefer beraber veririz kiloları inşallah
Afiyet olsunKızlar selam
Sabah normal kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle peynir zeytin çay
Akşamüstü 1 tabak kısır yedim
Ne kadar su içtiğimi sayamıyorum bi türlü alışamadım şişeden içmesine yarın ne kadar su içtğimi takip etmeye çalışcam
25 dk kadar zumba yaptım kulaklığın şarjı bitti yarım kaldı
Afiyet olsun canmİyi geceler kızlar misafirlerimi ağırladım.gunluk kalorileri yazmaya geldim.
Sabah büyük bir bardak su
Öğle çeyrek ekmekten biraz fazla tost,3 zeytin
Ara öğün 1 küçük kurabiye
Akşam 1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
İnce bir dilim pasta
2 kuru dolma
1 minik börek
1 kurabiye
Yediklerim fazla gibi görünse de şuan kurt gibi açım. Akşama kadar pasta börek yaptım,evimi süpürdüm sildim.3 çocuk peşinde koştum.bence yediklerimi yaktım