Altın kizlar zayıflıyor

Bugün iştahım çok açık reglm ondan sanırım dünyaları yedim bu saate kadar

Sabah menum
Erken saatlerde
Bir parmak uzunluğunda cevizli sucuk, bir ceviz
10 gibi kahvaltı
Yulafli soğanlı omlet, yarım dilim ekmek, roka, yesilsogan , yeşil sarımsak bolca yedim
10 siyah zeytin az tuzlu
Üstüne küçük dilim bayram çöreği bir avuç çerez

Selam kızlar
Bende eksilme var. Bayramda yemiştim aslında ama dün çok aç gezdim bide çok hareketlilik ondan galiba. Tabi emzirme de fayda ediyor.

Eklentiler

• IMG_20220506_112330.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 31
Selam kızlar
Bende eksilme var. Bayramda yemiştim aslında ama dün çok aç gezdim bide çok hareketlilik ondan galiba. Tabi emzirme de fayda ediyor.
Harikasin canm bugün ikinizde de eksilme var bende artı çıktı bugün yine yedim

İkinizide tebrik ediyorum canm bayram sonrası olmasına rağmen eksidesiniz

Bugün benim kaçamak günüm olsun kizlar en büyük hatam emzirdikten sonra bolca su içmeyi unuttum gözüm hiç birşey görmedi bugün yedim ki yedim

Yılmak yok gün bitmedi ve ben kendime yeşil çay demleyecegim

Bugün benim kaçamak günüm olsun kizlar en büyük hatam emzirdikten sonra bolca su içmeyi unuttum gözüm hiç birşey görmedi bugün yedim ki yedim
Aynen ben şimdi emzirirken yanıma su alıyorum.yoksa acayip tatlı isteği oluyor,aranmaya başlıyorum.birde gece aç yatmak çok önemli. Gün içinde yediklerimiz yakılıyor ama akşam 7 den sonra yersek veremeyiz kilo

Bugün kahvaltı yarım simit, 7 zeytin, 1 kk peynir, domates,çay
Şimdi altın süt ( bir bardak süt içine 1 çk tarçın, 1 çk zencefil ve 1 çk zerdeçal )

Emzirdikten sonra içmek için kendimi sartlandirayim, senin gibi yanıma su alayım yoksa olmicak ,akşamına hafif birşeyler yemeye calisirim

Bugün kahvaltı yarım simit, 7 zeytin, 1 kk peynir, domates,çay
Şimdi altın süt ( bir bardak süt içine 1 çk tarçın, 1 çk zencefil ve 1 çk zerdeçal )
Altın süt duymuştum ama hiç denemedim bende tukatebilirsem yapayim, menüm gayet güzel canm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…