- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Afiyet olsun canım. Çok bişey yok ideal yemişsin olacak o kadar.Selam kizlar akşam menümü yazayım kayınvalide deyiz , akşam dikkat ettim. Dondurma vardı yemeği reddettim ,bellimi kayinvalidem de zayiflamami istiyor, dikkat etmeliyim yoksa kilo alıyor başını gidiyor dedim. Haklısın dedi öyle öyle alınıyor dedi. Anladım ki kilo vermemi istiyor.
Menume geçeyim
Bolca salata,
4 YK bulgur pilavı
Bir buçuk kase cacık,
Avcumun içi kadar Üç parça katmer sıcak sıcak yedirdiyemesem iyiydi
5 adet yenidünya
Sahur menüm
İki dilim ekmek
Domates salatalık
Sahanda yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça katmer
Bugünkü menüm hiç olmadı kendi wvimde daha rahat diyet yemeği hazirlayabiliyormisum onu anladım
Sağol canımAfiyet olsun canım. Çok bişey yok ideal yemişsin olacak o kadar.
Selam canım bizde aynıydı bende dikkat etmeye çalıştım ama arda kaçamaklar oldu. Yarına ve yarından sonrası bizim diyete devammmSelam kızlar
Bayramdı ziyareti derken giremedim kusura bakmayın
Nasıl geçti bayramınız bizimki yorucu ve yoğundu dikkat ettim ama yediklerime.
Yarın sabah tartılcam inşallah eksi görürüm
Selam canm çok geçmiş olsun, oğlun kaç aylıkti 5 aylikmiydi yanlış hatırlamıyorsam, bizimki çıkardı çok şükür köpek dişleri baya zordu atlattık.Selam kızlar giremedim çok yoğun ve yorucu geçti bayram. Birde oğlum diş çıkarıyor. Gece uykusuz,gündüz uykusuz hiç giremedim buraya.telefonu elime alacak vaktim olmuyor. Yediklerime de pek fazla dikkat edemedim maalesef. Yarın sabah tartilacagim inşallah. Ona göre kaldığım yerden devam
5 buçuk aylık.. benimkiler erkenden başlar diş çıkarmaya. İnşallah bizdr hayırlısıyla atlatırız.Selam canm çok geçmiş olsun, oğlun kaç aylıkti 5 aylikmiydi yanlış hatırlamıyorsam, bizimki çıkardı çok şükür köpek dişleri baya zordu atlattık.
Yarın ve sonrasında dikkat edersin
Erkenmis inşallah rabbim kolaylık versin5 buçuk aylık.. benimkiler erkenden başlar diş çıkarmaya. İnşallah bizdr hayırlısıyla atlatırız.